עבור לתוכן

מחפש טלפון עם מצלמה כמה שיותר טובה

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין במכשיר טלפון סלולארי עם איכות המצלמה הכי גבוה לסרטונים, צילומים ב1080P. ו.. אני לא כל כך מבין במצלמות אבל אני רוצה את הכי איכותי בשביל שלא אצטרך לקחת את המצלמה שלי לכל מקום.

במילא אני מתכנן להחליף מכשיר בקרוב..

הצעות?

פורסם

עד כה הפלאפון עם המצלמה הטובה ביותר זה הסמסונג פיקסון12, אחריו הנוקיה N8 והסוני אריקסון Idou.

צילום 1080P עדיין בגדר הקונספט ולא ידוע לי על מכשירים סלולרים בעלי יכולת כזו.

הפיקסון12 נדיר ולא משווק בארץ.

לך על הנוקיה N8.

אגב, ואם מדברים על צילומי וידאו יש סמרטפונים בשוק שמצלמים ב-720P באיכות די טובה כמו הגלקסיS וכו...

פורסם

אין עדיין מכשירים שמצלמים 1080P בוידאו בשוק . הOPTIMUS 2X של LG עם Tegra 2 מסוגל לעשות את זה אבל בפועל הFramerate חרא וגם האיכות .

בסטיסל כמו שאמרו יש את הpixon 12 ואת הN8 .

בוידאו לדעתי הiPhone 4 ב720P אתה מקבל FPS גבוהה יותר ממה שתקבל בN8 אז הוא בסך הכול עדיף בוידאו (720P )

פורסם
  • מחבר

אפשר לפרוץ את הפיקסון 12? כי להשיג אותו מאמריקה אין לי בעיה, יש לי שם קרוב (אבא :P)

פורסם

מה זה לפרוץ?

המכשיר לא משווק בארץ לכן יש למכשיר עברית קריאה בלבד בתנאי שצורבים FIRM בערבית.

אני הייתי ממליץ לך על ה-N8, יש לו יכולות צילום טובות + תמיכה מלאה בעברית.

פורסם
  • מחבר

החלטתי שזה יהיה רעיון מטומטם מאוד לקנות עכשיו טלפון, באמצע מהפכת הסמארטפונים, עוד כמה חודשים טובים

1. הכל יהיה זול יותר

2. יהיה הרבה יותר מבחר.

בכל מקרה, תודה לאלה שעזרו.

פורסם

מהפכת הסמארטפונים ? הטכנולוגיה תמשיך לצמחוק ולהתפתח כול יום ,בקצב הזהאתה לא תקנה כלום .

פורסם
  • מחבר

כן כן, מהפכת הסמארטפונים.. אף פעם לא יצאו כל כך הרבה חדשים בשבוע, בתקופה, עוד כמה חודשים והכל יהיה מובן מאליו, לא יצאו כל כך הרבה שיהיה הרבה יותר מבחר והכל יעלה פחות.

פורסם

הרבה מכשירים חדשים ? קודם היה את CES ,עכשיו יש את MWC ובקיץ אפל ועוד כמה חברות יוציאו את המכישרים החדשים ,אין שום מהפכה ובטוח שלא בעוד כמה חודשים זה יהיה מובן מאליו .

פורסם
  • מחבר

תקרא חדשות בפורום, תבין מה זה מהפכת סמארטפונים.

פורסם

אז אתה מחכה ל2014?

פורסם
  • מחבר

זה יעבור.. בערך עוד כמה חודשים טובים, והמכשיר לא דחוף לי, לא משנה..

פורסם

אז תמשיך לחכות .

מה שאתה קורה לו "מהפכה" זה בסך הכול כמה תערוכות /כנסים שבהם היצרניות מציגות את המכשירים שלהם כמו בכול שנה ,לא יותר מזה .

פורסם

מתרחש כרגע מעבר מפלטפורמות חדות ליבה לפלטפורמות כפולות ליבה. זה מהפך לא קטן, אבל נוגע רק ל premium end של הסמארטפונים. השאלה אם זה נוגע לפותח הת'רד.

פורסם
  • מחבר

כן זה נוגע לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים