עבור לתוכן

הוספת מאורר למארז k62b

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז k-62B ושמעתי שניתן להוסיף עוד מאורר 140 מקדימה (במקום של הכוננים).

לא הבנתי איך לחבר אותו כי לא ראיתי שמה חורים של ברגים, אבל ראיתי שאנשים עשו את זה. העלתי תמונה של מישהו שעשה בשתי דרכים, אחת שם קרטונים מתחת ומעל המאורר ואחת שהוא ממש הכניס את זה. איך אני עושה כמוהו(לא עם קרטונים)??

ואיזה מאורר 140 אתם ממליצים???

[attachment deleted by admin]

פורסם

מעבר למאוורר שקיים כבר בחלק התחתון.לא חסר קומבינות..אפשר לבנות מסילות בצורת "ר" שיתחברו למאורר מצד אחד ומצד שני למסילות של הכוננים.

כמו שאני ביצעתי מזמן, הנה תמונות..

25012008150.jpg

19022008176.jpg

מצד שני אתה יכול להתקין חתיכות קרטון או כל חומר מבודד ומונע רטט בכל קצה ואז המאוורר יכנס "בלחץ" לתא של הכלוב כוננים..

שורה תחתונה..לא חסר דרכים..תהיה יצירתי ;D

פורסם

תחתוך טיפה את הזוויות, הם חוסמות הרבה אוויר...

פורסם

זה מוד מלפני כמה שנים..היום אני עם קירור מים ;D

פורסם
  • מחבר

ראיתי מאורר ‏Scythe Kama Bay Plus 120mm Fan for 5.25 Black‎ ב- ksp שנראה כאילו יש לו כבר את החלק שמתאים לחיבור למקום של הכוננים.

צריך איזשהוא מוד עם כזה דבר או שפשוט מכניסים אותו וזה יעבוד????

פורסם

גם איתו היה לי ניסיון..אחלה פיתרון..אתה פשוט מבריג אותו למארז כמו כונן..

מגיע עם פליטר ומאוורר כבר.. :xyxthumbs:

פורסם

יש לי גם את המארז והוספתי עוד מאורר לד כחול של lian li 140 מקדימה עכשיו איך עשיתי את זה?

לקחתי מן ספוג כזה שמגיעה שאתה מזמין כול מיני רכיבים שקשורים למחשב אז בתוך הקרטון בד''כ יש מן ספוג שחור כזה.

עכשיו לקחת את הספוג ולקחתי מידות מן המארז.

עכשיו עשיתי את הספוג טיפה יותר עבה מהרווח בין המאורר לכלוב של הכוננים. אחד למטה 2 בצדדים .

אתה מרזיק את המאורר עם הספוג ופשוט מכניס אותו בקצת כוח (לא כזה שיגרום נזק) ואז בעצם הלחץ שיוצר הספוג בין הכלוב למאורר תופס אותו כלכך חזק שבשביל להפיל אותו הוא צריך לקבל מכה מאוד מאוד חזקה .

---- צריך לציין שיש למקם את הספוג בצדדים ולמטה למעלה אין צורך.

זה פתרון מאוד יעיל מכוון

1.שאין צורך בעבודה קשה

2.זה נרראה טוב והספוג בקושי נראה לעין .

3.זה מונע רעידות ודברים כאלה בהמשך .

4.אין צורך לרכוש חומר מיוחד.

- לגבי המאורר אני ממליץ על המאורר של Lian Li http://tms.co.il/product/8162 מאורר מאוד איכותי שקט ויפה והכי טוב שהוא מגיע עם גריל 140 שאתה ממקם אותו מהחלק הפנימי של המארז שככה לחוטים או דברים כאלה לא תהיה גישה למאורר עצמו ובכך אין שום סיכון לפגיעה במאורר מבפנים.

שהיה בהצלחה בהמשך אני יעלה תמונות בשביל להסביר לך יותר טוב איך עשיתי את זה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה שמעלי, אשמח אם תעלה תמונות.

בנוסף רציתי לדעת האם יש הסדל גדול בין המאורר 120 שאני ציינתי למעלה לבין מאורר 140MM??

וכמו כן, האם קיים מאורר דומה למה שאני ציינתי רק בגרסת 140??

פורסם

תודה רבה על התגובה שמעלי, אשמח אם תעלה תמונות.

בנוסף רציתי לדעת האם יש הסדל גדול בין המאורר 120 שאני ציינתי למעלה לבין מאורר 140MM??

וכמו כן, האם קיים מאורר דומה למה שאני ציינתי רק בגרסת 140??

עדיף לך להישתמש עם מאורר 140 מכול הבחינות בכול מקרה המאורר שהראתי לך של LIANLI זה אותו מאורר בדיוק כמו המאורר שיש לך מקדימה למטה מאורר מאוד איכותי

עכשיו אם אתה לא רוצה מאורר 140 לד יש לך של scythe xgimtek לא חסר השאלה לאיזה כיוון אתה חותר[br]פורסם בתאריך: 17.02.2011 בשעה 19:29:53

עדיף לך להישתמש עם מאורר 140 מכול הבחינות בכול מקרה המאורר שהראתי לך של LIANLI זה אותו מאורר בדיוק כמו המאורר שיש לך מקדימה למטה מאורר מאוד איכותי

תזכור את זה ככול שהמאורר גדול יותר הוא מכניס יותר אוויר בפחות רעש ממאורר 120

עכשיו אם אתה לא רוצה מאורר 140 לד יש לך של scythe xgimtek לא חסר השאלה לאיזה כיוון אתה חותר

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שעדיף לעשות בעזרת ספוגים מהצדדים ולא פשוט לקנות את ה- 120 שתואם בול??? יהיה הבדל מבחינת הקירור??

בנוסף אם תוכל לשלוח תמונות זה יהיה לי לעזר, ואין רעידות של המאורר כשהוא תקוע ככה?? הוא מחובר טוב ששמים ספוגים???

ורציתי לדעת מנהל פורום taotao מאיפה קנית את הברזלים לחיבור??

אני עדיין שוקל רעיונות ולא בטוח מה הכי כדאי לעשות.

פורסם
  • מחבר

ירדתי מהרעיון של ה- scythe kama 120 כי ראיתי שה- cfm שלו ממש נמוך.

חשבתי אז שאני אשים ספוגים ואזיקונים. איזה מאורר 140 מומלץ??? (מעדיף שתיתנו לי מ- ksp) לא משנה לי עם לד או בלי, שיהיה חזק ושקט.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2011 בשעה 22:45:48

איך המאורר Slip Stream 140mm Fan?? בדקתי אותו והוא נראה טוב, הבעיה היחידה שהוא לא לגמרי ריבוע. זה ישנה???? או שהספוגים יחזיקו אותו גם כך?
פורסם

אתה בטוח שעדיף לעשות בעזרת ספוגים מהצדדים ולא פשוט לקנות את ה- 120 שתואם בול??? יהיה הבדל מבחינת הקירור??

בנוסף אם תוכל לשלוח תמונות זה יהיה לי לעזר, ואין רעידות של המאורר כשהוא תקוע ככה?? הוא מחובר טוב ששמים ספוגים???

ורציתי לדעת מנהל פורום taotao מאיפה קנית את הברזלים לחיבור??

אני עדיין שוקל רעיונות ולא בטוח מה הכי כדאי לעשות.

אני מבטיח לך שספוגים יתנו לך את התוצאה הכי טובה מכול הבחינות אין צורך לשלם כסף מיותר על מאורר 120 שאתה יכול להשיג את זה בחינם.

שוב אני יגיד מאורר 140 ברוב המקרים נותן תוצאות הרבה יותר טובות ממ120 בקטע של יחס לכמות CFM לכמותDB .

דבר שני כמו שאמרתי שוב המאורר יושב בלחץ רב בין הספוגים לבין הכלוב כוננים כך אין למאורר אפשרות לרעוד או לזוז , הוא יושב בצורה כזאת שאם אתה רוצה להוציא אותו אתה צריך ממש לדחוף אותו .

המאורר הכי טוב שתוכל לקנות שעולה על הדרישות יהיה זה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6653 אומנם זה לא מKSP אבל זה האופציה הכי נורמלית אם אתה לא רוצה עם לד ובנוסף KSP לא מצאים לך מאורר 140 עם שלד מרובע שיקשה קצת לחבר את המאורר עם ספוגים.

הספוג שהישתמשתי בו הוא- http://www.yail-noa.co.il/?CategoryID=354&ArticleID=527&Page=1 אם הייתי גר באזור שלי הייתי מביא לך את מה שנשאר לי :].

עוד פעם לגבי תמונות כרגע אני לא יכול להעלות כי אין לי מצלמה כרגע באפשרות הראשונה אני ישתדל לעלות תמונות.

שהיה שבת שלום .

פורסם
  • מחבר

ביום ראשון או שלישי אני אקנה את המאוורר 140 של lian li. הבנתי אז שצריך לשים למטה ובצדדים את הספוג. אתה שמת גם אזיקונים עליו מהחורים בצדדים?? או שאין צורך??, בנוסף אני ארצה שהוא יכניס אוויר אז מאיזה כיוון אני מחבר אותו? גריל כלפי פנים?, שמת לב לשיפור בטמפרטורות???

שאלה אחרונה- אני גר בצפון תל אביב, אתה לא גר קרוב?? (לספוגים) אם לא אז אני כנראה ילך לחנות לבקש אולי יביאו לי חינם.

פורסם

ביום ראשון או שלישי אני אקנה את המאוורר 140 של lian li. הבנתי אז שצריך לשים למטה ובצדדים את הספוג. אתה שמת גם אזיקונים עליו מהחורים בצדדים?? או שאין צורך??, בנוסף אני ארצה שהוא יכניס אוויר אז מאיזה כיוון אני מחבר אותו? גריל כלפי פנים?, שמת לב לשיפור בטמפרטורות???

שאלה אחרונה- אני גר בצפון תל אביב, אתה לא גר קרוב?? (לספוגים) אם לא אז אני כנראה ילך לחנות לבקש אולי יביאו לי חינם.

איזקונים בכול מקרה אתה לא יכול לשים כי אתה צריך להבריג תגריל לבפנים וזה סותם לך תחורים בשביל אזיקונים בכול מקרה אין בהם צורך. עכשיו שאתה בא להרכיב את המאורר תראה שמייסב שלו פונה לפנים המארז (איפה שיושבת המדבקה) ובצד שבעצם נמצאת המדבקה הזאת אתה מרכיב את הגריל (הגריל פונה לחלק הפנימי) שיפור בטמפ' היה לא זוכר בכמה בדיוק .

לגבי הספוגים אני גר בשפיץ הדרומי של המדינה אז לא ניראה לי שתהיה אפשרות בכול מקרה אם אתה קונה מTMS תבקש מהם ספוג שחור הם נתנו לי את הספוג שהישתמתי בו .

מקווה שעניתי לך על הכול , כול שאלה נוספת אתה מוזמן לשאול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים