עבור לתוכן

רק אני רוצה להגיע כבר ל2014? מפת הדרכים של NV!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מצטט: הרכיב החדש יתמוך ב-“Extreme HD” – וידאו עד לרזולוציה של 2560×1600 יחד עם סאונד 3D (?) ומעבד גראפי בן 12 ליבות (!). הוא יהיה עד פי 5 מהיר יותר מהדור הנוכחי ולפי מבחני ביצועים שהדגימה החברה הוא יספק יותר כח מאשר Core2Duo T7200 בהרבה פחות הספק וצריכת חשמל.

פורסם

אני רוצה את הסוללות של 2014... :lol:

פורסם

אני רוצה את הסוללות של 2014... :lol:

יש אמת במה שאתה אומר, אבל זה מצחיק לראות שמעבד אולטרה נייד שלכאורה אמור לצאת השנה, יותר חזק ממעבד של מחשב נייד לכל דבר ועניין, ושוב אני יודע שזה לא אותו סט פקודות, אבל זה רק מראה מה אינטל הייתה יכולה לעשות אם היה לה את התמריץ, וכל זה במעטפת הספק מזערית.

פורסם

אני רוצה את התואר שאני מסיים ב-2014 :nixweiss:

פורסם

אני מצטט: הרכיב החדש יתמוך ב-“Extreme HD” – וידאו עד לרזולוציה של 2560×1600 יחד עם סאונד 3D (?) ומעבד גראפי בן 12 ליבות (!). הוא יהיה עד פי 5 מהיר יותר מהדור הנוכחי ולפי מבחני ביצועים שהדגימה החברה הוא יספק יותר כח מאשר Core2Duo T7200 בהרבה פחות הספק וצריכת חשמל.

נגיד שהמעבדים היום בסמארטפונים (iPhone 4 / SGS ) מגיעים לרמה של מעבדי הAtom מסידרה Z המאיצים הגרפיאים נמצאים ברמת הביצועים של gma500 של אינטל.

סמסונג השיקה את הSGS 2 שלה , עם המעבד Cortex - A9 דו ליבתי והMali 400 Mp (הדו ליבתי כבר) אפל הולכת להציג מעבד דומה וואת הSGX543Mp (דו ליבתי )בשעונו ביצועים עם האטומים הראשונים מסידרה N וגם יש פה ביצועים גראפיים של חצי מהNGP של סוני שיושק שנה הבאה ...

אתה שלפי החומרה של 2014 אפילו אטומים מסכנים יעקפו את הt7200 . הסמארטפונים לא יכולים להגיע לרמת ביצועים של מחשב מיינסטרים ממוצע , אלה רק לאיזה נטבוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים