פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים שלום חברים.אבקש עזרתכם בהפעלת בלות'וס (bluetooth) במחשב נייח שלי.מה אני צריך לוודא כי קיים במחשב, ומה השלבים להפעלה?תודה!
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחשבים נייחים לרוב לא מגיעים עם יכולות תקשורת BT.בד"כ מוסיפים יכולות כאלו ע"י דונגל שמתחבר בUSB.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחבר אני מתכוון איך אני יכול לדעת אם במחשב שלי יש אפשרות להפעיל בלות'וס?
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים ככל הנראה, יחידה כזאת לא באה עם המחשב. אתה צריך לרכוש התקן BT שמתחבר בUSB למחשב שלך.
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים תבדוק במנהל התקנים... עכשיו אתה תשאל מה זה "מנהל התקנים".... בדרך כלל צריך תוכנה שמתאימה לחומרה שיש ברשותך. חלונות יודעת ברוב המקרים להקין דרייבר שמתאים. אם לא, תגש לאתר היצרנית והורד ממנו. כמו שנאמר קודם, רוב הסיכויים שאין לך התקן BT בנייח.
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים מחבר מסתבר שבאמת אין לי, אבל היה שווה לבדוק.תודה לכל העונים, הציניקנים והנחמדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.