עבור לתוכן

הליין החדש של HTC - מאכזב לטעמי

Featured Replies

פורסם

HTC הציגה את המכשירים החדשים שלה בברצלונה. בקצרה מדובר על:

HTC Desire S

HTC Incredible S

HTC Wildfore S

HTC Salsa

HTC ChaCha

והטאבלט שלהם:

HTC Flyer

ניתן כבר למצוא את כל הפרטים על המכשירים החדשים באתר של HTC

http://www.htc.com/www/product.aspx

לטעמי, מאד מאכזב מאחר והמתחרות כבר הציגו מכשירים כפולי ליבה וציפיתי שחלק מהמכשירים ישתמשו במעבדי ה-Snapdragon כפולי הליבה. כנראה ש-Qualcomm מתעכבת איתם.

יש פה מחזור של מכשירים שכבר הושקו, אולי עם תוספת של מצלמה קדמית, והחידוש היחידי זה android 2.4.

דעתכם בנושא?

פורסם

א. מבחינת חומרה, אין חידושים.

ב. אין הדבר אומר שהמכשירים יהיו גרועים או חלשים.

ג. אולי הם מכוונים לפלח שוק נמוך יותר, שבו נראה שהם מצליחים יפה. הם די הפסידו את הסיבוב הקודם לסאמסונג בגזרת ההי אנד [לגלאקסי אס כמובן], אולי הם פשוט מכוונים קצת פחות גבוה.

ד. הם דווקא הציגו חידושים- אנדרואיד 2.4 (יש לדבר הזה שם?) ואת כפתור הפייסבוק.

פורסם

מבחינת חומרה .. הם באמת מאוד איכזבו ,

אף אחד מהם לא מציג מאיצים גראפיים חדשים לפי מה שהבנתי ועדיין "תקועים" בAdreno 205 שלהם ,כאשר סמסונג הציגה את הSGS II עם מעבד הOrion שכולל את הMali 400MP שחזק פי כמה מהAdreno 205 , גם אפל צפויה להשתמש בSGX543MP שבערך שווה בביצועים לMali 400MP ואולי חזק בכמה אחוזים .

מסכים = אין חידושים ,רק הHTC Wildfore S מגיע עם רזולוציה של HVGA שזה לא ממש מדהים כיום .

סוללה = הסוללה בטאב שלהם דיי בדיחה , ובלי 3.0 לטאב אין סיכוי בשוק .

פורסם
  • מחבר

שי,

2.4 יהיה עדיין ג'ינג'רברד (כמו 2.0 ו-2.1 שהיו אקלייר) וישלבו שם תוספות מ-Honeycomb שמתאימות גם לסלולריים.

עריכה - בסוף כנראה 2.4 תקבל את השם החדש (Ice cream).

לומר שהם הפסידו בסיבוב הקודם לגלקסי זה לא מדוייק כי היה להם מכשיר תואם מבחינת הרמה (Desire HD), אם כי אני לא יודע נתונים לגבי המכירות.

הבעיות המשמעותיות זה המעבד והמאיץ הגרפי, הם דור אחורה כרגע.

שלא תבין לא נכון, המכשירים האלו מעולים וחזקים, פשוט HTC זו חברה שתמיד הייתה חדשנית גם מבחינת חומרה ותמיד הציגה את המכשירים החזקים ביותר, ונכון להשקה של היום זה כבר לא כך.

נ.ב - הם כבר אישרו שהטאבלט שלהם יקבל 3.0 בהמשך, לדעתי המסך הקטן הוא הבעיה.. זה לא נראה שזה הצליח בגלקסי טאב וכל שאר היצרניות החליטו לעבור למסך גדול יותר כעת.

פורסם

המאיצים הגראפיים ומעבד זה באמת הבעיה הכי גדולה, ,אפל צפויה להשתמש בSGX543MP (דו ליבתי) סמסונג משתמשת בMali 400 MP (דו ליבתי ) ויש את Tegra 2 (שהמאיץ הגראפי חלש מהשניים למלעה אבל עדיין חזק מהAdreno 205 )

שניהם אמורים להיות באותה רמת ביצועים +- ושניהם חזקים פי כמה מהSGX540/53 והAdreno 205 , להוסיף לזה את זה שהם יגיעו עם מעבדים דו ליבתיים זה באמת יוצר בעיה לHTC שכבר עם הDHD היתה בפיגור של כמה חודשים אחרי יציאת הiPhone 4 והSGS .

רק שלא יגיעו למצב של נוקיה :screwy:

פורסם

ומה לגבי השמועות על הפרמידה של HTC שאמור להיות גם דו ליבתי הוא כביכול אמור לצאת במאי (רבעון שני ) האם הם שומרים אותו בתור הפתעה ויציגו אותו בשלב מאוחר יותר ?

או שפשוט סתם שמועות לא נכונות בסופו של דבר ?

פורסם

דעתכם- האם לקנות aria עכשיו או לחכות לwildfire s?

יתרונות לאריאה:

*זמינות מיידית (יכולים להביא לי מחול עוד שבועיים מהמזרח במחיר טוב)

*מראה יותר טוב

* גלגלת אופטית

יתרונות לwildfire

*פלאש במצלמה

* גרסה יותר מתקדמת של אנדרואיד (ככל הנראה אפשר יהיה לעדכן את האריאה אז בסדר)

* קצת יותר RAM

אבל- יכולים להביא לי אותו רק עוד חצי שנה (בתנאי שיש זמינות כמובן בEBAY בארה"ב)

בנוסף הוא יותר קטן באורך (אני מתמקד ב2 הדגמים האלו בגלל שהגודל חשוב מבחינתי) , אבל האריאה יותר יפה לדעתי,

דעתכם? (צריך להגיד למי שמביא לי אותו מהמזרח מסקנות לפני שהוא טס)

פורסם

אני יגיד לכם מה היה טוב,אם סמסונג היה להם ממשק מצוין כמו הHTC SENSE . ממש מאכזב שהם תקועים עם כאלה מפרטים,ואני עוד ממש שקלתי קנייה שלהם לאור הממשק הטוב שלהם.

תכלס הממשק של HTC הוא הכי טוב אפילו יותר טוב מן המשק החדש של סמסונג.

פורסם

הליין החדש מאכזב

לא ילך להם עם זה לדעתי..בדיוק כמו שאמרתם פה - מיחזור של מוצרים לשעבר, כנראה כי כולם הוציאו מכשירים חדשים ו HTC נתקעו עם שלהם, עשו איזה צעד מהיר בשביל להראות "הנה גם אנחנו", לדעתי, עדיף היה להם להמתין...

פשוט לקחו מוצרים ישנים ועשו להם קופסה חדשה, לא מעבר, אבל כמו שאומרים, זה לא אומר שהמכשירים חדשים..אני עוד עם ה HD2 שלי לידיעתכם שעובד עם אנדרויד שלא נבנה במיוחד למכשירים האלו, ועובד מצויין ++, אז אני מתאר לעצמי שאלו קצת יותר חזקים מזה...

פורסם

לדעתי דווקא הליין החדש יצליח מאוד(בייחוד המכשירים החלשים יותר שהוצגו).

אנחנו צריכים לזכור שבפורום הזה נמצאים בעיקר חובבי גאדג'טים למינהם שאוהבים מכשירי HIGH-END אבל השוק עדיין צמא מאוד למכשירי MID ו MID-LOW בתקציב אטרקטיבי( כמו LG OPTIMUS ONE ו HUAWEI U8150) שבעולם הצליחו מאוד מאז שיצאו.

גם סאמסונג הכריזו על מספר מכשירי LOW וMID-LOW חדשים ככה שהולכת להיות תחרות מאוד מעניינת.

כמו כן צריך לצאת HUAWEI X3 ו HUAWEI X5 שאמורים להיות מתומחרים בסביבות 200$ ו 300-350$ בהתאמה.

יהייה לנו אביב מהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים