עבור לתוכן

60 ש"ח עבור 10 מגה בתשתית בזק?

Featured Replies

פורסם

http://www.kamaze.co.il/תשתית-בזק-במהירות-10-מגה.aspx

חבילת תשתית בזק 10Mb/800Kb

6 חודשים ראשונים ב- 20 ש"ח לחודש. ולאחר מכן תשלום חודשי של 99.90 ש"ח בחודש למשך 6 חודשים.

ממוצע לחודש בהתחייבות לשנה: 60 ש"ח.

המחיר הגיוני?

נראה לי קצת מוזר בהתחשב בזה שאני לקוח ותיק בהוט והם רוצים 79 ש"ח לחודש עבור חבילת 5Mb/500kb :screwy:

יש פה איזה קאץ'?

או שאולי כדאי לעבור? :nixweiss:

פורסם

תקשיבו יכול להיות שאני מפספס פה משהו.

אבל יש לי תשתית של הוט ואינטרנט 10 של בזק ואני משלם 45 ש"ח לבזק..

פורסם

שים לב שהמבצע הוא ללקוחות חדשים.. מן הסתם אחרי שהמבצע הזה יחלוף (שנה?) אתה לא תקבל מחירים כאלה..

כל חברה שאתה לא לקוח שלה יתנו לך מחירי "זנות" ולאחר מכן לא ישימו עליך..

פורסם

על תשכך שבתחרות מול בזק, הוט לוקחת בחשבון תשלום קבוע שמשלמים לבזק (מינימום 25 ש"ח עבור קו קל), לכן תשלם לבזק 85 ש"ח בממוצע כולל תשלום קבוע.

אני למשל משלם להוט 99 ש"ח והיו 3 חודשים ה12 ש"ח עבור 12 MB

פורסם

ל014 על שירותי האינטרנט שלהם

מול הוט יש לי תשתית "חינם" (סיפור ארוך)

פורסם

זאת הסיבה שבסוף ההתחייבות הוא מתקשר ואומר שהוא עובד להוט ומקבל מחיר נורמלי..

אז תתחיל כל שנה ושנה לעבור תשתיות? :screwy:

אני מניח שלא משעמם לך בחיים..

פורסם

אז תתחיל כל שנה ושנה לעבור תשתיות? :screwy:

אני מניח שלא משעמם לך בחיים..

שווה להשקיע יום של עצבים במקום לשלם הרבה יותר לתקופה ארוכה

אלא אם כן כסף זה לא משהו שחשוב לך

פורסם

חשוב אבל לא נראה לי הגיוני שכל שנה תתחיל להביא טכנאי (בזבוז יום עבודה) וגם להסתכן במצב שהוא צריך לקדוח בקיר , להחליף שקעים וכו'

מילא.. אם היה בארץ תשתית וירטואלית אז אולי כן..

אבל ביננו.. אולי אתה תעשה את המעבר הזה 5 - 10 פעמים בהגזמה... בסוף ימאס לך.. באחריות :lol:

פורסם

קיבלת דיל רגיל אחי אל תתרגש

אני עשיתי חצי שנה חינם חצי שנה 99 שקל לתשתית בזק 5 מגה....אבל...אם האזור שלי היה תומך ב NGN הייתי מקבל באותו מחיר 10 מגה...

בקיצור...לא בשמים היא ואתה יכול גם לקבל את זה...

ולגבי ממה ששאלת...מה השאלה בכלל... פשוט תעבור...ממה שאני רואה הוט נוקשים מאד לגבי המחיר שלהם לתשתית {שהוא יקר יותר מבזק} ואני חושב שאין לכך שום הצדקה....עוד כמה לקוחות טובים שלא יתבלבלו ויעשו את הדבר הנכון ויגדו להוט שלום ואני מבטיח לכולם מחיר יותר נמוך מהוט...

לא להתבלבל. ואם באמת כולם יעשו ככה ולא יהיו בגישה ותסלחו לי שאני קצת בוטה אבל אני חושב שאני לא מגזים - מטומטמת בלשון המעטה כמו של הקודם בשרשור ופשוט יעברו לחברה שמציעה את הדיל הכי טוב אז התחרות רק תמשיך ומחירים ירדו ושירות וכל השאר ישתפרו וכו וכו אבל אם אנשים יהיו בגישה הנ"ל אז החברות ימשיכו לחגוג {כנראה שיש אנשים שלא מזיז להם הכסף...אבל אני לא אחד כזה בכל אופן} והכל ישאר כמו שהוא וימשיכו לעשות בנו כרצונם...

אפשר להאריך עוד אבל חבל על הזמן...

פורסם

אם תוסיף מחיר של תשלום קבוע אצל בזק, אז תראה שהם לא כל כך זולים.

משלמים 50 ש"ח בחודש עבור קו מלא שלמשל כל בית עם טלפון של בזק צריך ו 25 ש"ח על קו קל.

בכל מקרא אני מסכים שהוט יכולים להיות יותר זולים, אבל לא משלמים להם תשלום קבוע לפחות.

פורסם

http://www.kamaze.co.il/תשתית-בזק-במהירות-10-מגה.aspx

חבילת תשתית בזק 10Mb/800Kb

6 חודשים ראשונים ב- 20 ש"ח לחודש. ולאחר מכן תשלום חודשי של 99.90 ש"ח בחודש למשך 6 חודשים.

ממוצע לחודש בהתחייבות לשנה: 60 ש"ח.

המחיר הגיוני?

נראה לי קצת מוזר בהתחשב בזה שאני לקוח ותיק בהוט והם רוצים 79 ש"ח לחודש עבור חבילת 5Mb/500kb :screwy:

יש פה איזה קאץ'?

או שאולי כדאי לעבור? :nixweiss:

קאץ? בו אני יגיד לך מה מה הקאץ שהנתב מודם שלהם יתאפס לך שני וחמישי בגלל מערכת ה TR שלהם ....... אז תבין איך נפלת לא שאני חסיד של החברה השניה חחחחח

פורסם
  • מחבר

גם ככה יש לי כבר קו טלפון של בזק אז אני בכל מקרה משלם את ה-25 ש"ח האלה.

דיברתי עם בזק והם אכן מציעים את החבילה הזאת. מחר אני אדבר עם הוט ואם הם לא ישוו את המחיר אני אעבור :hi:

פורסם

אם יש לך קו בזק בבית, אז אתה משלם עבורו כבר בחשבון טלפון שלך.

פורסם

אם זה כך, אז אני ארוץ לעשות את זה, כי אני משלם 50 ש"ח כל חודש, אבל נראה לי אתה משלם 19.90 בנוסף לתשלום קבוע רק על הדקות מוזלות.

מוזר, כזאת נדיבות מבזק. קראתי עכשיו תקנון ורשום שם שתשלום כולל את דמי אחזקת הקו. אז אם הבנתי נכון משלמים את 19.90 ש"ח ולא משלמים 50 ש"ח ועוד דקות חינם. צריך להתקשר לבזר מחר לבדוק.

פורסם

אפשר לשלם לבזק 25 על הקו הקל ומבזק בין לאומי לקבל 2000 דקות לנייחים ב 34...{כמו שיש לי}...שזה נראה לי אחלה דיל...ובמקרה שאין חשמל ואינטרנט שעליו עובד הטלפון שלהם עדין יש לך את הקו הרגיל של בזק {אם אתה ממש חייב טלפון...}

בהוט לקוח חדש משלם 40 שקל ל1000 דקות

בקיצור אם אנשים לא ירדמו וישארו מתוך עצלות בהוט הוט תבין שהיא צריכה להתעורר ולהוריד מחירים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים