עבור לתוכן

בקרוב מחליף לZTE BLADE הZTE SAKTE

Featured Replies

פורסם

:facepalm:

אני לא אומר שיש בעיה עם הנגן המובנה... אחלה נגן, אבל לא ממצה הכל... במיוחד בשביל הצרכים "שלנו"

הmVideoPlayer מריץ כתוביות ישר מהקבצי MKV שלי, ואתה יודע שזה מה שבאמת חשוב לנו

• תגובות 39
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברור, אני זה שאמרתי לך להוריד אותה :nixweiss:

ועדיין, למרות שמבחינת תמיכה בסטרימים (בין אם סאונד או כתוביות) ה mvideo מעולה, בנוחות ממשק ואינטואיטיביות אין על המובנה של סאמסונג, תוכנה עשויה כהלכה לשם שינוי

פורסם

מתי זה קרה?

הורדתי בהתחלה את המחלץ כתוביות מMKV ואחרי זה ראיתי שגם יש להם נכן... על סוגיית נגנים לא היה לנו דיון

חוץ מהפעם ההיא כשהשוותי את הAINOL שלי לI9000 שלך

פורסם

נראה מכשיר מצויין, ב660 ש"ח? בכלל שווה מאוד, אם לא היה לי עכשיו מיילסטון - בהחלט שהייתי הולך עליו.

פורסם
  • מחבר

אין הבטחה שמחירו יהיה זהה לזה של הBLADE, אבל גם אם הוא יעלה 800-900 ש"ח זה עדיין נראה כמו עסקה טובה. כמובן שהכל פה עניין של טיימינג, אסור לשכוח שהוא הולך להתבסס על מעבד חלש מהדגמים ה"יוצאים" שעליהם התבססו מכשירי הHIGHEND הקודמים, זה מעבד 800MHZ אפילו ולא 1GHZ והמעבד הגראפי היוצא, או בקיצור SOC לא חדיש כאשר יוצאים במקביל ברחבי העולם SOCים חדשים עם GPUים חזקים יותר ומעבדים כפולי ליבה.

פורסם

לי יש blade ואני מאוד מרוצה כמובן (ויש לי תחושה שאם הSAKTE ימכר שוב בזול בorange uk אני אוכל למכור את שלי, להביא כזה חדש ועוד להשאר עם עודף)

אבל נראה שהSAKTE הזה פשוט ענק, מי רוצה להסתובב עם טלוויזיה כזאת בכיס?

פורסם
  • מחבר

"טלוויזיה" 4.3" זה גדול, אבל זה לא נורא. הHD2 / HD3 / DESIRE HD כוללים מסך כזה. לאחותי יש HD2 ואם היא לא סובלת מהגודל אני לא רואה איך הוא יפריע לי בשום צורה.

הDOWNFALL הכי גדול של הBLADE מבחינתי הוא המעבד שלא מסוגל לתמוך ולהציג תכני FLASH (אלא אם אתה יכול לחדש לי אחרת), ואת זה הSKATE בדיוק כן יוכל לעשות (או לפחות במוצהר המעבד שלו הוא המינימום שמסוגל).

פורסם

ומה בדיוק אפשר לעשות עם פלאש? מי צריך את זה בכלל :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מה אפשר לעשות עם FLASH?

BROWSER בלי תמיכה בFLASH הוא די מוגבל. המוני אתרים היום מבוססים על רכיבי FLASH והטלפון לא מסוגל להציג את תוכנם.

פורסם

תראה לי אתר אחד כזה...

לי במחשב יש flashblock, ואחרי שביטלתי אותו ביוטיוב אני כמעט ולא מפעיל את זה אף פעם.

ובכלל איזה אתר בנוי בפלאש? רק אתרים תדמיתיים לא מעניינים, וגם זה נדיר.

פורסם
  • מחבר

אתה באמת צריך דוגמאות? כל משחק WEB BASED, רכיבים דינמיים בשלל אתרים כולל אפילו את YNET, אתרים של מסעדות שאתה רוצה לבחון בדרך. לא חסרים.

פורסם

אין ספק שתמיכה בפלאש היא חיונית, אך האם זו דרישה בסיסית זה כבר סיפור אחר

פורסם
  • מחבר

כל יישומי הSMARTPHONE הם בגדול בחזקת הNICE TO HAVE ולא בחזקת הדרוש. השאיפה היא לBROWSER שיאפשר לגלוש באינטרנט כמה שיותר קרוב למה שPC מאפשר. FLASH הוא חלק מזה.

פורסם

מתקינים dolphin ושם זה נגמר.

כל ההתרוצצות אחרי מכשירים סביב פלאש אבסורדית לחלוטין.

כל אתר תוכן שמכבד את עצמו נכון להיום צריך לתמוך בהמרה לצרכנים ניידים, ולספק את אותו התוכן ללא כל הפלאש והקשקושים מסביב.

ללכת ולבחור מכשיר על סמך יש או אין פלאש .... זה כבר מוגזם.

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את DOLPHIN,

אבל אי אפשר להתכחש לזה שהמגמה היא בדיוק להיפך ממה שאתה מתאר. המכשירים הולכים ונהיים חזקים יותר והדפדפנים מקבלים יותר ויותר יכולות כך שהם נהיים דומים יותר לדפדפנים של PC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים