פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים לפני כחודש התגלת בעיה בראוטר , לכן בזק החליפו לי את הראוטר הישן בראוטר netgear DGN1000 .אך ההחלפה התגלתה כטעות , מאז שעברנו לראוטר החדש השותפים שלי (שגולשים באלחוטי ) סובלים מניתוקים בלי סוף והדרך היחידה לגרום להם להתחבר שוב זה לכבות את הראוטר ולהדליק אותו מחדש , ולאחר מכן הם מצליחים להתחבר.אני שמוחבר לראוטר חוטי לא סובל מניתוקים ...דיברתי עם בזק והם לא מוכנים לעזור לי מפני שהם אומרים שזה שירות שניתן רק למי שרשום לשירות רשתות ביתיות וכמובן דורשים כסף כידי לקבל שירות זה .אם מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה קורה אני אשמח לתשובה ! אם צריך לשנות משהו בהגדרות או בהגדרות של הראוטר ?!?!? תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים בתור התחלה הייתי מוריד את ההצפנה של הנתב ובודק יום אחד בלי הצפנה אם יש ניתוקים או לא
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים תכנס לאתר ההגדרות של הראוטר - זהו אתר שיושב בראוטר ומשמש כממשק הגדרות - http://10.0.0.138/start.htmהססמא ו מתשמש הם Admin.תכנס ל Wireless Settings ותראה שאפשר לבחור ערוץ. מנסיון זה לא עוזר - זה חרא ראוטר וקיויתי למצוא פתרון יותר טוב כאן בת'רד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.