פורסם 2011 בפברואר 1314 שנים לאחרונה קראתי שהרבה מתלוננים על בעיות עם שרתים מחול דרך בזק בילאומי,גם לי יש תקלות עם שרתי הורדות וכל אתר שהוא לא מישראלהתקשרתי אליהם עשינו בדיקה, באתרים ישראליים אני מקבל 15 מגה, ובאתרים בחול פחות מ 1 מגה.הוא עשה כמה בדיקות ובסוף אמר לי, שאם אני ישדרג את החבילה שלי למסלול GAMER אני יקבל העדפה על פני אחרים ויהיה לי כל הזמן 15 מגה.והוא גם עשה לי הדגמה, ובאמת קבלתי 15 מגה ואחרי שסירבתי הוא אמר שהוא מחזיר אותי למסלול הרגיל, ושוב אני מקבל פחות מ 1 מגה.על זה אני משלם להם כ"כ הרבה כסף, שרוצים עוד כסף? הם טוענים שאתרים מחול לא קשורים אליהם (למרות שהוא הוכיח לי אחרת)אך אני יוצא מהם שיש לי התחייבות?תודה
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים הפיתרון שלך הוא רק גיימר, לצאת מהתחייבות אני לא כך בקיא בזה אבל אני יודע בוודאות שבזק בינלאומי רושמים בחוזה שהם לא מתחייבים שתקבל מהירות מקסימלית לחו"ל זה בעיה מאוד ידועה שאין מה לעשות נגדה
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים לדעתי אתה יכול לעזוב אותםוגם לתבוע אותם על זה שהם לא מספקים את השרות ששילמת עליותעבור ל 012את המהירות של חבילת GAMER תקבל בלי תוספת תשלוםכל כך הרבה אנשים לא מבינים שבזק בנלאומי דוחפים להם חבילת גיימר
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים אנשים, אתם חיים (שוב) בסרט.על איכות של שירות משלמים כסף ולא מעט כסף וזה שהם רוצים עוד כמה עשרות שקלים (אם בכל) על זה שהן נותנים לך תעדוף טיפה יותר גבוהה זה רק טובה מצידם.
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים הפיתרון שלך הוא רק גיימר, לצאת מהתחייבות אני לא כך בקיא בזה אבל אני יודע בוודאות שבזק בינלאומי רושמים בחוזה שהם לא מתחייבים שתקבל מהירות מקסימלית לחו"ל זה בעיה מאוד ידועה שאין מה לעשות נגדה מי שמשלם על חיבור אינטרנטמגיע לו חיבור גם לאתרים בחו"לולא ניתוקים לאתרים מחו"לבהתחלה בזק בנלאומי אומרים לך שזה לא בעיה שלהם שאתה לא מצליח לגלוש לאתרים בחו"לובמשפט שני אומרים לך תקנה חבילת גיימר אז לא יהיה בעיות[br]פורסם בתאריך: 14.02.2011 בשעה 09:16:47משרד התקשורת הפיץ היום תזכיר חוק למשרדי הממשלה:בהוראת שר התקשורת משה כחלון יבוטלו קנסות היציאהללקוחות כל שוק התקשורת בישראלענף השידורים (כבלים ולווין), ספקי האינטרנט, הטלפוניההנייחת, המפעילים הבינלאומייםלרבות ללקוחות הנמצאים בהסכמים קיימיםהמסמך המלאhttp://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2461.pdf
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים מי שמשלם על חיבור אינטרנטמגיע לו חיבור גם לאתרים בחו"לולא ניתוקים לאתרים מחו"לבהתחלה בזק בנלאומי אומרים לך שזה לא בעיה שלהם שאתה לא מצליח לגלוש לאתרים בחו"לובמשפט שני אומרים לך תקנה חבילת גיימר אז לא יהיה בעיות[br]פורסם בתאריך: 14.02.2011 בשעה 09:16:47משרד התקשורת הפיץ היום תזכיר חוק למשרדי הממשלה:בהוראת שר התקשורת משה כחלון יבוטלו קנסות היציאהללקוחות כל שוק התקשורת בישראלענף השידורים (כבלים ולווין), ספקי האינטרנט, הטלפוניההנייחת, המפעילים הבינלאומייםלרבות ללקוחות הנמצאים בהסכמים קיימיםהמסמך המלאhttp://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2461.pdfכתבה בגלובס -כחלון מרחיב את ביטול קנסות היציאה לכל שוק התקשורתאבל עדיין לא ידוע מתי זה יקרה...אני מקווה שהוא יתייחס בקרוב גם לתופעה הזו של הצעת שירותי פרימיום (גיימר וכו'), במקום לתת חיבור נורמלי מלכתחילה.
פורסם 2011 בפברואר 1414 שנים מחבר נכון לעכשיו מה שאתה יכול לעשות זה להקפיא את המנוי שלך ב014, לחכות שהחוק יתקבל ולהתנתק.ובנתיים שהמנוי בהקפאה לגלוש בחברה אחרת ללא התחייבות.אין אצלהם הקפאה או ביטול, אם אני מבטל אני משלם להם את כל החודשים שנשארו בתשלום 1אם אני מקפיא אני עדיין משלם.נשאר שם, מקסימום נשלם ל 2 חברות במקביל.
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים אצל כל הספקיות יש את הבעיות בניתוב לחו"ל בכל ספקית אולי קצת פחות או אולי יותר אבל זה לא משנה אתה לא יכול לתבוע אותם על זה כי הם לא מתחייבים לתת לך מהירות מקסימלית לחו"ל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.