עבור לתוכן

סמארטפון למה ומדוע?

Featured Replies

פורסם

שלום אני סטודנט במדעי המחשב ,ברשותי Nokia פשוט במחיר של 200 ש"ח. ללא מצלמה ורק בשביל שיחות יוצאות ונכנסות.

טוב ניגש לדוגרי:

אני מתלבט אם לקנות סמארטפון או אייפון או להישאר עם הטלפון שלי כיום שלא עושה לי בעיות.

בתור סטודנט ובתור אחד שהמכשיר הכי מתקדם שלו היה LG KU990 שהלך קפוט לאחר מספר נפילות.

הייתי רוצה לדעת כמה שימושי הסמארטפון עבורכם ומדוע קניתם אותו ולא נשארתם עם המכשיר הטוב והישן.

אני מנסה להבין במה יעזור לי להוציא 2000+ על טלפון ולא על נייד. האפשרות הכי טובה שעבורה אני מוכן לקנות סמארטפון זה כדי לתכנת עבור הIOS או אנדרואיד.

כמה שזה ישמע ;D שמרני ,אני אוהב מכשירים פשוטים שפשוט עושים את העבודה. אין לי פחד להתעסק עם מערכות הפעלה ואני גם אוהב את זה אבל רואה את זה כדבר מיותר כי פלאפון בשבילי היה בראש ובראשונה כדי לתקשר ותו לא.

בכול אופן מדוע אתם מעדיפים סמארטפון על פני טלפון רגיל וטוב שעושה את העבודה והאם תוכלו לחזור אחורה לאחר המעבר?

האם זה שינה את חייכם או שיפר אותם באופן כזה או אחר?

פורסם

כי האיפון 4 שלי נותן לי

-לגלוש באינטרנט מכול מקום

-לשלוח לקבל אימיילים

-מצלמה מעולה

-קונסולה ניידת עם לא מעט משחקים מעולים

-נגן מדיה

יש כאלו שלא צריכים את זה אז קונים נוקיה "פשוט" ב200 שקל וזהו .

יש כלאו שזה לא מספיק להם אז הם קונים מכשיר "טיפה" יותר מתדקם .

פורסם
  • מחבר

כמה זמן הוא שורד בשימוש ממוצע שכולל שיחות+גלישה+הפעלת אפליקציות?

האם יש אפליקציות מסוימות שימושיות כמו word או משהוא דומה(חוץ ממשחקים) שאתה ממליץ?

פורסם

הסמרטפונים היום הם מחשבים קטנים.

אפשר לקרוא מיילים, לגלוש באינטרנט, לראות סרטונים, לשמוע מוזיקה, לצפות בתמונות, לצלם תמונות/ווידאו/להקליט סאונד.....

והכי חשוב- תוכנות, שיותר נפוצות בשם אפליקציות. אותן האפליקציות יכולות להיות משחקים, תוכנות או וויג'טים (או דברים אחרים, כמו ערכות נושא).

המשמעות היא שאפשר לעשות הכל, כמו במחשב. במרק של אפל יש כ-300,000 אפליקציות ובאנדרואיד יש יותר מ-200,000. בפלטפורמות האחרות המספרים נמוכים עשרות מונים.

סמארטפון הוא דבר אינבידואלי, כל אחד עושה איתו מה שהוא רוצה:

* משה הוא צלם חובב- ווידאו וסטילז, וצורך מדיה ברמות מטורפות.

* מייקל לעומתו חולה על משחקים.

* שרה היא בחורה עובדת, כל היום במייל, שיחות טלפון, סמסים, יצירת מסמכי וורד...

* סטן מכור לכושר גופני- יש לו תוכנה בשם iFitness שמראה לו תרגילים והוא גם שומע מוזיקה קצבית ומגניבה.

* אדוארד עובד בתכנות ותכנון משחקים לטלפונים סלולריים, בשבילו המכשיר הוא כלי עבודה וניסיונות.

* אליזבת' היא עקרת בית. יש לה אפליקציות לשליטה על התנור, מכונת הכביסה, המדיח, כשלט לטלוויזיה ולמערכת הסטראו.

* ג'ון הוא בחור צעיר, רשתות חברתיות בשבילו זה הכל. יש לו פייסבוק, טוויטר ושירותים מבוססי מיקום על הסמרטפון שלו.

* ג'ולייה לא משתמש בו למטרה אחת ספציפית, אבל היא חולה על "דמדומים" ועל רוברט פטינסון. היא דאגה לשים רקע, אייקונים ומדבקות בכל מקום על הפלאפון שלה כדי שכולם ידעו. יש לה את כל הסרטים והספרים על המכשיר והיא נהינת לצרוך אותם שוב ושוב. היא גם מצלמת את עצמה ואת חברותיה משחזרות קטעים, וישר הן מעלות את התוצאה ליוטיוב.

ואלו רק חלק מהשימושים האפשריים לסמארטפון.

מעבר לכל אלו, לפי דעתי הממשקים הרבה יותר נוחים ומאפשרים אפשרויות מתקדמות וגמישות של המערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים