עבור לתוכן

מנסה להקליט את כל התעבורת אינטרנט שלי וזקוק לעזרה בחיבורים / הגדרות

Featured Replies

פורסם

מה שיש לי זה רשת חוטית ואלחוטית בבית, שני מחשבים, ראוטר והאב.

מה שאני רוצה זה ממחשב מסויים אצלי לפתוח תוכנת סניפר ולהקלייט את כל מה שעובר בראוטר שלי.

לקחתי האב וחיברתי אליו את המודם ואת הראוטר.

שני המחשבים מחוברים להאב ובאחד מהם פתחתי את התוכנת סניפר.

הראוטר מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כל מחשב שמחובר לא לא מקבל IP.

פורסם

ואיך בדיוק אתה רוצה שיקבלו רשת?

אם אני מבין נכון חיברת את ההאב והמחשבים בין הנתב למודם. אבל הנתב הוא שמבצע את החיוג, אז המחשבים נמצאים בנרחב שאין בו חיבוריות לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה הסבר איך לחבר את זה נכון ?

פורסם

קודם כל אתה צריך לוודא שזה hub ולא switch ולפי דעתי המקום לבדוק הוא בין המודם לנתב (עם העטיפות והסיפורים) אלא אם כן אתה יכול להפעיל monitor על אחד הפורטים בנתב . אני חושב שעם DDWRT אתה יכול להפעיל monitor אבל עם החומרה הסטנדרטית של הנתב לרוב אין אפשרות . יש גם שני סוגים של monitor (שנתקלתי בהם), אחד שאתה יכול להמשיך להיות מחובר אל הנתב ואחד מנותק פיזית מהswitch של הנתב. אני מדבר מניסיון כי אני בעבודה שלי לפעמים מאתחל switch ויצא לי לעבוד עם כמה אבל בגלל NDA אני כנראה לא יכול לעזור לך באופן ספציפי.

בנתבים יש לך לרוב switch ומעבד שמחובר לאחד החיבורים שלו ומטפל בהגדרות של הswitch , טיפול במודם (WAN ), טיפול בwifi ,ניתובים וממשק משתמש. יש סיכוי שתצטרך עוד כרטיס רשת אם תפעיל monitor ועליו תבדוק את התעבורה. קח בחשבון שה logs של snifer יכולים להיות ענקיים .

פורסם
  • מחבר

מה שיש לי זה HUB, הראוטר שלי הוא D-LINK DIR-655, יש לו את האפשרות של ה-monitor ?

פורסם
  • מחבר

בסופושל דבר הצלחתי כי חיברתי עוד כרטיס רשת למחשב השני ושם אני רואה את כל התעבורה של הראוטר אבל אותי מעניין עכשיו אם אני יכול לעשות משהו מהראוטר עצמו כמו להפעיל monitor

אגב אם זה היה SWITCH זה לא היה הולך.

פורסם

אגב אם זה היה SWITCH זה לא היה הולך.

אנחנו מטרידים אותך בקשר לזה בגלל שhub זה דבר נדיר בימינו כולם עברו לswitch ו בצדק.

בכל מקרה כדי לראות תעבורה בנתב שלך אתה חייב להפעים מוניטור כי כל הנתבים מבוססים switch . לא מצאתי איפה אפשר להפעיל monitor בנתב שלך (בדקתי בmanual מהאתר) אם אין אפשרות אתה כנראה תהיה חייב השתמש ב hub שלך בין המודם לנתב ולקוות שה wireshark יודע להסתדר עם PPPOE וכו. אולי הDMZ יעזור אבל זה לרוב לדברים שהנתב לא יודע מה לעשות אתם. :nixweiss:

פורסם

אתה יכול להפעיל את הSYSLOG ולהתקין על אחד המחשבים Syslog server

או יותר טוב אחת התוכנות שגם מפענחות את הנתונים כמו wallwatcher

כבר עשו על זה סרט

http://www.youtube.com/watch?v=Hual8tplSBE

http://www.youtube.com/watch?v=Hual8tplSBE

וליוזר ששם את הסרט הזה יש עוד כמה סרטים שיענינו אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים