עבור לתוכן

מתלבט אם לקנות את ה-HTC Legend

Featured Replies

פורסם

טוב אז התקציב שלי לא בשמיים, והמכשיר כרגע במבצע סטודנטים במחיר של 2400 שקל, שזה מתאים לתקציב שאני מוכן להשקיע על פלאפון.

עכשיו כמה דברים שרציתי לדעת:

האם הזיכרון שיש במכשיר (512MB, שמתוכם 300 בערך הולכים על המערכת עצמה) מספיק למשהו?

כי אמרו לי שבגלל שיש בו אנדרואיד 2.1 אי אפשר להתקין אפליקציות על הזיכרון החיצוני.

עוד דבר, יש סיבה שהמכשיר יקרטע לי בגלל שיש בו רק 600MHZ?

יש בו מבחר משחקים גדול כמו באייפון? אם כן, המחירים של המשחקים גם פה, כמו באייפון, עומדים על 1-3 דולר?

ומשהו אחרון, המשחקים פה טובים כמו באייפון? לדוגמא משחקים כמו FALL DOWN באייפון, שצריך להזיז את היד.. יש כאלה גם פה?

תודה.

פורסם

אתה יודע שב2000 שקל אתה יכול לקנות HTC DESIRE? האח הגדול של המכשיר

או ב2500 סאמסונג גאלקסי S

לגבי הזיכרון, אם לא תתקין רום אחר זה באמת יהיה בעיה, אם תתקין רום לא רשמי לא יהיה בעיה בכלל

יש מבחר ענק של משחקים אבל אני לא חושב שהלג'נד יעמוד במשחקים הכבדים, אבל אני לא בטוח בזה

המשחקים נעים בין חינם (לדוגמא אנגרי בירד חינם באנדרואיד למרות שעולה כסף בIOS :D) למשחקים של 1-2 דולר למשחקים הפשוטים ו5 דולר למשחקים של gameloft שהם כבר משחקים כמו ספלינטר סל ומשחקים ברמה גבוהה שהלג'נד לא יתמוך בהם..

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש משחקים כמו שנתת פה בסרטון.. זה טיפשי לשחק במשחק כזה בפלאפון במקום במחשב..

ומאיפה אני יכול לקנות DESIRE ב-2000? חנות פרטית אתה מתכוון בטח לא?

וכדי להתקין רום צריך לפרוץ את המכשיר? אם כן, זה עניין מסובך? יש לי ידע די גדול במחשבים, זה אמור להיות קליל בשבילי או שצריך לשלם למישהו שיפרוץ את המכשיר?

תודה.

פורסם

אני לא מחפש משחקים כמו שנתת פה בסרטון.. זה טיפשי לשחק במשחק כזה בפלאפון במקום במחשב..

ומאיפה אני יכול לקנות DESIRE ב-2000? חנות פרטית אתה מתכוון בטח לא?

וכדי להתקין רום צריך לפרוץ את המכשיר? אם כן, זה עניין מסובך? יש לי ידע די גדול במחשבים, זה אמור להיות קליל בשבילי או שצריך לשלם למישהו שיפרוץ את המכשיר?

תודה.

1.קנה בחנות פרטית,יותר משתלם.

2.ניתן לעשות לו ROOT("פריצה").

3.לי יש Wildfire,שהוא אחיו הקטן של ה-Legened,וגם שם המעבד לא חזק.

משחקים כמו Angry birds,Fruit Ninja,Guitar Hero רצים עליו.(אמנם לא חלק כמו באייפון,אבל רצים כמו גדולים)

ב-iandroid.co.il יש מדריך מאוד פשוט איך לעשות ROOT לכל מכשיר של HTC:

http://iandroid.co.il/tinman/2011/01/11/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A2-root-%D7%91%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%AA-%D7%94unrevoked/

4.יש שם גם מדריך איך להתקין יישומים על כרטיס הזיכרון,כי באמת שלמכשירים האלה אין הרבה זיכרון פנימי:

http://iandroid.co.il/tinman/2011/02/08/%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9Csd-%D7%91%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%AA-a2ext/

לא מכיר את ה-Legend אישית,אבל הוא אמור להיות ממש דומה למכשיר שלי,ואני מבסוט מהמכשיר שלי רצח.

5.אם יש לך תקציב ל-Desire,לך עליו.(מעבד יותר חזק,ואם אני לא טועה,אז גם יש לו רזולוציה יותר גבוהה)

בהצלחה ותתחדש!

פורסם

עדיף לקחת את ה- ZTE Blade aka Orange San Fransisco.

הוא יותר טוב מהלג'נד בחלק מהפרמטרים (רזולוציית מסך, טיפה יותר מקום איחסון, מערכת הפעלה נקייה, מחיר) ומשתווה לו בכל השאר.

אפשר להשיג אותו בבריטניה ב- £ 99 או באירופה ב- 118€. באיביי (כולל משלוח לארץ) יעלה לך 200$-300$. יש בארץ אדם מקהילת פוקט שמוכר אותם ב- 1100 ש"ח.

החיסרון הוא קהילה יחסית קטנה ושאין למי לפנות במקרה של תקלה כלשהי. לעומת זאת, אתה יכול לקנות עוד מכשיר ועדיין יצא לך זול יותר מהלג'נד :P.

הלינק- http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=275053.

(הוא כבר בא משודרג ומוכן לעברית)

פורסם
  • מחבר

הפלאפון יוצא לי די בזול כי אני 1. קונה בתוכנית סטודנטים 2. כבר לא צריך לשלם דמי שימוש בדור 3 אז זה יוצא לי בעיקרון איזה 1400.

בכל מקרה,

במידה ואני לא פורץ את ה-LEGEND, ויש לי נניח רק 200 מגה פנויים לאפליקציות, אני יכול להעביר התקנות של אפליקציות לזיכרון החיצוני, וכשאני ארצה, אוכל למחוק אפליקציה קיימת ולהתקין אפליקציה מהזיכרון החיצוני?

עוד משהו, יש את האתר הזה:

http://www.appbrain.com/

יש שם הרבה משחקים בחינם. אני יכול להוריד משם משחקים גם בלי לפרוץ את המכשיר?

פורסם

הפלאפון יוצא לי די בזול כי אני 1. קונה בתוכנית סטודנטים 2. כבר לא צריך לשלם דמי שימוש בדור 3 אז זה יוצא לי בעיקרון איזה 1400.

בכל מקרה,

במידה ואני לא פורץ את ה-LEGEND, ויש לי נניח רק 200 מגה פנויים לאפליקציות, אני יכול להעביר התקנות של אפליקציות לזיכרון החיצוני, וכשאני ארצה, אוכל למחוק אפליקציה קיימת ולהתקין אפליקציה מהזיכרון החיצוני?

עוד משהו, יש את האתר הזה:

http://www.appbrain.com/

יש שם הרבה משחקים בחינם. אני יכול להוריד משם משחקים גם בלי לפרוץ את המכשיר?

מהניסיון שלי ב-WF,גם כשמעבירים יישומים לכרטיס הזיכרון עם התמיכה הרגילה של מערכת ההפעלה,עדיין עובר רק חלק מהמידע,והזיכרון נסתם צ'יק צ'ק.

יש יישומים שדורשים גישה ל-ROOT,ולכן לא יעבדו עם מכשיר שאין לו ROOT.

לכן,רק עם ROOT אפשר לעשות העברה כמעט מלאה של התוכנות לכרטיס הזיכרון(App2EXT לעומת App2SD),ורק עם ROOT אפשר להתקין כל תוכנה.

אם אתה רוצה קישורים עם מידע,אתן לך.

פורסם

בעיקרון האפליקציות באתר זהות לאלו שבמרקט.

בכל מקרה אפשר להוריד אותן כקובץ APK או שאתה יכול להשתמש בברקוד כדי להוריד אותן.

למה אתה מתעקש על הלג'נד? הסאן פרנסיסקו זול יותר...

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לקנות מחנות פרטית, כל עוד אין הבדל כל כך משמעותי במחיר.

הלג'נד יעלה לי בעיקרון 43 שקל בחודש.. כי הוא עולה 67 שקל בחודש.. אבל בגלל שגם ככה אני צריך לשלם כל חודש 20 שקל בערך על דמי שימוש דור 3 (יש לי כרגי סוני אריקסון K800I) אז בעצם אני לא ישלם על האריקסון.. זה יוצא איזה 40

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים