עבור לתוכן

איך אני בודק את המפרט תכני על הזכרון\מעבד שלי?-

Featured Replies

פורסם

אני אומר לך הדרך היחידה שלך להכניס את המעבד הזה ללוח שלך זה עם פטיש (לא הוא לא יעבוד אחרי זה)

עריכה מתבקשת לפי דעתי:

הסבר קצר על דגמי פנטיום 4:

Penitum 4 = 100 * 4 FSB 128KB Cache

Penitum 4 A = 100 * 4 FSB 256KB Cache

Penitum 4 B = 133 * 4 FSB 256KB Cache

Penitum 4 C = 200 * 4 FSB 256KB Cache

אמרתי לך הזכרונות שלך תואמים רק עד ל פנטיום 4 A והלוח שלך לא תואם אפילו לזה אז אתה הולך ומביא לי מעבד פנטיום 4 C ושואל איך הוא?

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא לי לינקים מאיפה אני יכול לקנות לוח?

פורסם
  • מחבר

וואי זה עולה הרבה כסף לוח אם...

תוכל להביא לי מפרט ללוח אם טוב או לינק לאחד?

פורסם

www.pch.co.il

www.zigzag2000.co.il

השאלה העיקרית היא מה התקציב שלך אם יש לך רק 1000 שקל אין לך הרבה אופציות זה יהיה Athlon XP 1700+ פלוס לוח פלוס 256 מגה זכרון (יוצא 1100 שקל בערך)

זה בהחלט יהיה יותר מהיר מהמחשב הנוכחי שלך אבל אני לא חושב שכדאי להשקיע בשביל כ"כ קצת תגרד מספיק כסף בשביל Athlon XP 2500+ פלוס לוח פלוס 512MB זכרון (בסביבות ה 1700 שקל) ואז יש על מה לדבר

עריכה: אסור להקפיץ ת'רד אם אתה רוצה להוסיף משהו להודעה האחרונה שלך תערוך אותה בעזרת כפתור ה modify.gif

פורסם

וואי זה עולה הרבה כסף לוח אם...

תוכל להביא לי מפרט ללוח אם טוב או לינק לאחד?

בפעם הבאה תערוך את ההודעה שלך ואל תכתוב חדשה...

פורסם
  • מחבר

אני יכול לקנות ב 1700 שקל למשל אבל אז לא בטוח שאני אוכל לקנות גם עוד זיכרון ב1000 שקל... מבין?

ואני רוצה שיהיה שינוי אבל של ממש...

ותענה על זה וגם על:

כל זיכרון יכול להתאים ללוח אם הזה או שאין קשר?

נערך: אגב, אני מחפש באתר הזה את כל הדברים:

http://zap.co.il/search.asp?si=2381346&rsindex=360&Manufacturer=Asus&minprice=0&saleType=0&sog=C-MotherBoard

ואני לא רואה פה משהו שקשור ל Aethlon או איך שלא כותבים את זה...

ואם תוכל להביא לי איזה 2 לינקים ישירים ללוחות אם טובים...

פורסם

אני מדבר כאן על לוח + זכרון + מעבד = 1700 שקל אם לא הבנת

הלוח זה Abit NF7

המעבד הוא AMD Athlon XP 2500+ Box שזה הסוג שבא יחד עם מאורר

הזכרון הוא Samsung 512MB DDR400

זאת מערכת מעולה שתתאים גם ל OC אם תקנה מאורר אחר ב 100 שקל (אז אתה יכול לקנות את הגרסה של המעבד שבאה בלי מאורר ב50 שקל פחות) ואני לא חושב שאתה יכול להשיג יותר טובה במחיר הזה

הלוח הוא תואם לזכרונות DDR שזה הסוג ההכי נפוץ וכל מחשב חדש משתמש בו

אם רצית לשאול אתה לא תוכל להעביר את הזכרונות הקיימים שלך ללוח החדש

פורסם
  • מחבר

ורגע אני פשוט לוקח את מה שאתה אומר ושם במחשב יעני לא יהיו בעיות ולא משנה איזה מחשב ואיזה חלקים יש לי?

ורגע זה נראה זול מדי לכל הדברים האלה יחד... יש משהו למשל במחיר של 2000? ועוד משהו..

יש לך לינק לזה?

נ.ב - זה יהיה בהרבה יותר טוב משלי?

זאת אומרת, אני לא רוצה משהו שישפר בקצת את הביצועית אלה משהו קצת יותר משמעותי ושיתאים לגרפיקה וגם למשחקים ששואבים מלא זיכרון מהמחשב כמו למשל המשחק: קאונטר סטרייק ואני רוצה יעני שיעבוד חלק כי אני לא רוצה לקנות משהו שבסוף אני אצטער שאני קונה או שלא יהיה שווה את המחיר...

פורסם

למעשה, אם אתה מחליף לוח+מעבד+זיכרון אז החלפת את כל התוכן העיקרי של המחשב.

כמובן שיש גם שילוש ב2000 (יש גם ב5000 :P), אבל אני חושב שזה יספיק לך. אולי אפשר לקנות לך לוח אם יותר טוב כמו EPOX 8RAD3+ REV2.1 אבל זה לא חובה... ואני בספק אם תצטרך אותו.

*אתה תבצע אוברקלוק?

עריכה

--------

מפרט כזה ישפר מאוד את הביצועים של המחשב שלך.

אתה תרגיש בהבדל גדול מאוד.

פורסם

זה מעבד AMD ולא אינטל זה למה זה כ"כ זול בביצועים הוא אי שם בין Pentium 4 2.53 Ghz B לבין Pentium 4 2.4 Ghz C

עריכה: זה הרבה יותר טוב משלך שים לב לתוצאה ב 3Dmark על מערכות זהות חוץ ממה שאני המלצתי להחליף

image024.png

(אין שם לא את המעבד שאני הצעתי ולא את המעבד שלך אבל יש את ה 1800 willamette שדומה מאוד לשלך רק ב 100 Mhz יותר מהיר ואת הAthlon 2600+ שכמעט זהה ל2500+ כי הוא עם ליבה פחות טובה)

ה Willamette 1800 מקבל 10742 נקודות וה Athlon 2600+ מקבל 14355 נקודות

זה שיפור של 40% בביצועים כשגם שניהם עם 1GB זכרון ואני הצעתי לך גם להגדיל זכרון אז השיפור אמור להיות יותר מזה

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על העזרה אבל משהו קטן...

אפשר לינק לקנייה למשהו שיעלה 2000 שקל? אני רוצה קצת יותר טוב ממה שאמרתם כדי שאני ממש ארגיש בהבדל..

ואל תשכחו לינק כי אין לי מושג איפה לחפש עכשיו :)

תודה ;)

נ.ב - לא, אני לא עושה אוברלוקינג...

ואני מעדיף גם משהו שאני ממש ארגיש אבל ממממש ארגיש בביצועים לא יותר מ - 2000 שקל...

ושוב :) - תביאו לינק בבקשה :):)

תודה

פורסם

כמו שאמרתי אתה ממש תרגיש את ההבדל אם כ"כ בא לך לבזבז עוד כסף תשדרג את הכרטיס מסך (איזה יש לך כרגע?)

כזה מעבד טוב באמת מתבזבז על כרטיס מסך ישן ולקנות מעבד עוד יותר טוב לא יעזור אם אתה משאיר את אותו כרטיס

פורסם
  • מחבר

G-Force 4 256 M

הכרטיס טוב אין לי בעיות איתו, אני רואה דברים בתלת מימד פשוט מעולה...

עכשיו השאלה היא: יש לך לינק או משהו?

ויותר טוב אם תוכל להביא לי כמה לינקים לכמה מעבדים\לוחי אם\זכרונות כמו שאמרת בכמה מחירים וכמובן עם הבדל ביניהם...

אז מה שחשוב זה הלינק מאיפה אני יכול להזמין..

תודה

פורסם

כבר נתתי שתי חנויות רשת שאתה יכו לקנות בהן את החלקים הנ"ל אבל ניתן שוב בשבילך ונוסיף אחת

www.pch.co.il

www.zigzag2000.co.il

www.ksp.co.il

זה גם לפי סדר עדיפות שלי (איפה אני הייתי מעדיף לקנות) אבל אין הרבה הבדל בין שתי הראשונות

פשוט תיכנס לכל אחת מהחנויות ותבדוק כמה עולים שלושת החלקים האלה ותזמין איפה שנראה לך

נ.ב. ממתי יש GeForce 4 עם 256 מגה זכרון? אולי לא הבנתי אותך נכון?

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם זה רק אני אבל הצלחתי למצוא רק את הלוח אם שאמרת רק באתר אחד אבל כל החלקים ביחד עולים משהו שונה כי כנראה לא יודע איפה הסתכלתי...

אני לא ממש מצליח להתמצא ולא רואה בדיוק מה שאמרת אז תוכל בטוב ליבך להביא לי לינק ישר וזה מממממש יעזור לי? :)

תודה רבה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים