עבור לתוכן

יעוץ | מכשיר סלולארי ונגן מולטימדיה, שאלה | חבילת גלישה

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש 2 מכשירים:

1) הראשון הוא מכשיר סלולארי בעל התכונות הבאות: מצלמה באיכות טובה, איכות צג טובה, ממשק נוח ויעיל ככל האפשר ושהמכשיר לא יהיה עדין.

זה לא חייב להיות מכשיר מהחדשים ביותר, פשוט שיענה בצורה יעילה וטובה על הצרכים שלי.

2) השני הוא נגן מולטימדיה בעל WIFI, גלישה נוחה באינטרנט, ממשק נוח ויעיל, קומפקטי (לא מעוניין לדוגמא בARCHOS 5 כי הוא גדול מדי), טאץ'.

נושא האפליקציות והמשחקים פחות חשוב (אבל לא זניח לחלוטין).

בהתחלה לא רציתי אייפוד בגלל שיש נגנים איכותיים הרבה יותר של COWON והZUNE HD שעדיין לא בארץ. שווה לחכות בשבילו?

ואיזה נגן של COWON הכי אטרקטיבי מבחינת המחיר ועונה על הצרכים שלי? רק בD3 שגם עדיין לא בארץ קיים WIFI?

הערה: ההפרדה לשני מכשירים נעשית בכוונה, אינני מעוניין בסמארטפון מסיבות אחרות.

שאלה נוספת - הציעו לי באורנג' לקחת מכשיר מסויים ולקבל חבילת גלישה ב20 ש"ח, והציעו מכשיר אחר שעבורו חבילת גלישה בנפח זהה תעלה 40 ש"ח. למה המחיר של החבילה תלוי במכשיר?

ואם ארכוש סמארטפון באינטרנט אוכל להשתמש דרכו בחבילת גלישה שרכשתי באורנג'?

תודה רבה לכולם ויום טוב ;)

פורסם

אתה מתכנן לרכוש ממפעילה סלולרית או באופן פרטי?

פורסם

שאלה נוספת - הציעו לי באורנג' לקחת מכשיר מסויים ולקבל חבילת גלישה ב20 ש"ח, והציעו מכשיר אחר שעבורו חבילת גלישה בנפח זהה תעלה 40 ש"ח. למה המחיר של החבילה תלוי במכשיר?

כי הם יכולים וכי החברות הסוללריות הם הגנבים הכי גדולים במדינה.

ואם ארכוש סמארטפון באינטרנט אוכל להשתמש דרכו בחבילת גלישה שרכשתי באורנג'?

כן

פורסם
  • מחבר

אתה מתכנן לרכוש ממפעילה סלולרית או באופן פרטי?

זה משנה? אם תהיה לי אופציה לקבל מהמפעילה (הציעו לי כמה) אז כן, אקח מהמפעילה בלי להוסיף עוד על התכנית הקיימת (בניגוד לרכישה פרטית).

שקלתי לעשות זאת כך:

- המפעילה מציעה לי נוקיה E5 ב40 ש"ח לחודש (כביכול עבור חבילת גלישה של 1GB שאני מחויב לרכוש) ל18 חודשים.

- את הגלישה באינטרנט אוכל לבצע באמצעות הסלולאר ואז אוכל לרכוש נגן של COWON ללא WIFI, כמו S9.

אשמח לקבל בבקשה עצות לגבי כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים