עבור לתוכן

בקשר ל-iPad

Featured Replies

פורסם

הם יש מכשירים אחרים שדומים לאייפד שניתן להשיג בארץ כיום?

האם כדאי לחכות לירידת מחירים של האייפד? האם זה יהיה בכלל בקרוב?

תודה.

פורסם

יש אחרים, הרבה אחרים... בארץ אבל.. לא חושב שיותר מדי

פורסם

^^

גם אם הם היו זמינים בארץ, לא הייתי ממליץ עליהם. הם פועלים עם גרסאות של אנדרואיד (אני מדבר על האנדרואידים כרגע) שלא מותאמות לטאבלטים ולא ישודרגו בעתיד.

כל שאר הטאבלטים, יקרים ולא משתלמים (למרות שגם האייפאד יקר ולא משתלם :P)

פורסם

אני דווקא חי בשלום עם טאבלט 7" עם אנדרואיד 2.2... עושה די ויותר

פורסם

המערכות של הטאבלטים עד כדי כך סגורות שאי אפשר לשדרג אותם בעתיד לאנדרואיד 2.3?

פורסם

לא סגורות פשוט לא לכל מכשיר יש תמיכה

אצלי המכשיר במקור עם 2.1 והחברה הוציאה 2.2 רק שהוא לא בדיוק היה "טוב" הקהילה של המכשיר יצרה גרסה עדיפה של 2.2 בשבילו ואיתה אני חי בנתיים

לא לכל מכשיר יש קהילה טובה שתעשה את זה

למכשירים סיניים זולים אין גם גב מהחברה מה שדי מקשה על הסיפור, אבל זה עדיין אפשרי...

פורסם

גוגל עשו הפרדה בין האנדרואידים לטלפונים ולטאבלטים. הגרסאות לטלפונים הן 2 נקודה X (ו- 1.5, 1.6) ואילו הגרסה (היחידה בנתיים) לטאבלטים היא 3.0.

המכשירים הישנים לא ישודרגו כי הם לא עומדים בדרישות המינימליות של גוגל- מעבד דו-ליבתי.

פורסם

::) כן...

תגיד את זה לNOOK שמריץ אותו די נחמד

פורסם

כן, אבל זה לא רשמי.

הדרישה למעבד היא דרישה של גוגל כחברה המספקת אותה, ולא ממערכת ההפעלה (והסרטון שהבאת לראיה).

פורסם

כל עוד זה יעבוד... לאף אחד לא משנה רשמי או לא, כל הפיתוח שיש לאנדרואיד הוא בעיקר לא רשמי בXDA אבל התוצאות הם די ויותר טובות בפועל

פורסם

זה כן משנה להרבה אנשים. אין ערובה לכך שזה יעבוד בצורה אופטימלית, ויש אנשים שרוצים רשמי. זה אחת הסיבות המשמעותיות שאנשים בוחרים נקסוס אס במקום גלקסי אס.

בכל מקרה, זה ויכוח לפעם אחרת, אנחנו סוטים מנושא הדיון.

Lactose,

לידיעתך- כנראה שלא תהיה גרסה חדשה יותר לאנדרואיד למכשירים הקיימים כיום בשוק. מהצד השני, כנראה שאנשים ( כמו החברה ב-XDA, כמו שהדגים iakovl) יוציאו גרסאות לא רשמיות.

זה משאיר אותך (אם בחרת ללכת רק על רשמי) עם טאבלטים מבוססי ווינדואוס, שכנראה תיתקל בקשיים למצואם בארץ.

פורסם

הבעיה עם כול הטאבלטים שמבוססים על וינדוס זה שהממשקים שלהם פשוט לא מתאימים למסכי מגע , הביצועים לא "משהו" בגלל החומרה החלשה (נטבוק +- ) ככה שהפשרויות שנשארו הם iOS ואנדרואיד ,אלה עם כן אתה רוצה להתקע עם נטבוק חלש ללא מקלדת שלא מתאים למסכי מגע.

פורסם

:hizuk:

פורסם

לא מחזק. אם היה לי 1100 דולר פנויים הייתי קונה את הSlate של אסוס שבא עם חומרת פי.סי סטנדרטית ווינדוס 7, מסך מגע בלבד (נתעלם לרגע מהמקלדת הנפרדת) ועט סטיילוס. חלום רטוב, מחברת ניידת. רק שיורידו את המחיר ב400 דולר :screwy:.

פורסם

מר גבינה,

מדובר על מכשירים שאפשר למצוא בארץ, בלי לעבור את כל הארץ בחיפושים.

תקן אותי אם אני טועה, האין זה אחד המכשירים שהוכרזו ב-CES ממש לא מזמן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים