עבור לתוכן

מחפש פלאפון פשוט לאמא

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מכשיר פשוט לאמא שלי עם תכונות מסויימות:

.1 מכשיר סליידר או צדפה.

2. מקשים גדולים שלא קשה ללחוץ עליהם.

3. מסך באיכות טובה (לצפיה בתמונות של הנכדים ששולחים לה בהודעות).

4. תצוגה גדולה על המסך, כלומר "פונט" מספרים גדול.

5. פשוט לשימוש.

6. איכות שמע טובה. נשמע קצת מצחיק אבל יש פלאפונים ששכחו את זה.

זה הכל סה"כ. אין לי כרגע תקציב מדוייק, אני מעוניין במכשיר עם התכונות האלו ובלי תוספות מיותרות (סמארטפון, מצלמה טובה וכו').

המכשיר מיועד לשימוש ברשת סלקום. לא משנה דור שני או שלישי.

אשמח להמלצות.

פורסם

2720 עונה על כל הדרישות מלבד אולי מסך באיכות טובה - המסך סביר בסה"כ, בטח לאנשים מבוגרים שצריכים פלאפון פשוט. זה לא מסך כמו של האייפון אתה יודע..

בכל אופן הוא צדפתי, מקשים גדולים, תצוגה גדולה על המסך, קל, סוללה שתספיק יחסית להרבה זמן, מצלמה בסיסית - ממשק קל ופשוט של נוקיה S40 נדמה לי.

רכשתי אחד לסבתא - מאושרת

פורסם

Nokia 3710 Fold

יש אותו לאבא של אשתי. טלפון מעולה, נוח ואינטואיטיבי לתפעול, מסך איכותי, מקשים גדולים, מצלמה טובה עם פלאש לד, צג חיצוני עם שעון.

יתרון נוסף של הטלפונים מסוג fold זה שלענות ולנתק שיחות זה פשוט לפתוח ולסגור את הטלפון, דבר שמתגבר על הבעיה שמתאפיינת בד"כ אצל מבוגרים (לא משהו אישי) בלענות ולנתק שיחות.

בינינו, אין על הנוקיה הישנים, לפני הדור ה- 3 ולפני שסימביאן הרגה להם את השם.

עריכה:

עכשיו שמתי לב שרשמת "לשימוש ברשת סלקום".

נכנסתי לאתר הבית שלהם וראיתי שאין להם שם טלפונים של צדפה בכלל והסלייד היחיד שיש להם זה Sony Ericsson W20i Zylo שיהיה לה מסובך לתפעול, מה שאומר שלא תוכל לקנות מסלקום ישירות אלא תצטרך לחפש את המכשיר אצל מפיצים שלהם כמו רשת דינמיקה.

פורסם
  • מחבר

^^ איך הוא לעומת ה6600 FOLD? היה לה אחד כזה והיא לא היתה מרוצה ממנו (אני כבר לא זוכר למה). אני מעדיף להסתובב עם 2 קופסאות אשל

מחוברות בחוט מאשר לתת שקל אחד לדינמיקה. הוספתי עוד דרישה למכשיר בפוסט הראשון.

פורסם

זה מצחיק, כי לפני ה 3710 היה לו את ה 6600. הוא החליף אותו כי הוא היה עדין מדי וכל הזמן התפרק לו.

ל 6600 יש גם קטע שהסגירה שלו עם מגנט אלקטרוני וכדי לפתוח אותו לוחצים על כפתור בצד. זה לדעתי פחות נוח מפולד רגיל ששומעים את ה*קליק* כשפותחים וסוגרים אותו וממש מרגישים ביד שהוא נפתח ונסגר. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי מספיק ברור במשפט האחרון... אתה מבין למה אני מתכוון שמרגישים את ה*קליק*, נכון?

עוד פיצ'ר מיותר לדעתי של ה 6600 זה שנקישה על המסך משתיקה את הצלצול של שיחה נכנסת ושתי נקישות שולחות למתקשר צליל תפוס ומנתק את השיחה. אם הטלפון מונח על השולחן אז זה פיצ'ר מגניב, אבל אם הטלפון נמצא בתוך הכיס או זרוק בתיק (במיוחד תיקים גדולים של נשים שעמוסים בשטויות), ששם הוא נמצא רוב הזמן, הסיכוי שהטלפון "יינקש" בטעות הוא סביר בהחלט ואפילו די גבוה ואז אתה מפספס הרבה שיחות ואנשים מתלוננים שלא ניתן להשיג אותך.

חוץ מאלה יש עוד כמה הבדלים טכניים של אורך סוללה, משקל ועוד כמה דברים שאתה יכול לראות בהשוואה בין מכשירים באתר של Nokia ישראל.

אני מעדיף להסתובב עם 2 קופסאות אשל מחוברות בחוט מאשר לתת שקל אחד לדינמיקה.

א. למה?

ב. נתתי את דינמיקה כדוגמה למשווק חיצוני של סלקום. אם אתה לא אוהב אותם אתה יכול ללכת לכל משווק אחר. אגב, בדוכנים בקניונים ייתכן שתמצא את המכשיר.

פורסם
  • מחבר

איך איכות השמיעה והספיקר? בקשר לדינמיקה - נכוותי איתם פעם אחת ומאז אני לא מתקרב אליהם יותר. אתה מוזמן לעשות חיפוש ברשת ולראות

אתכמות התלונות עליהם.

פורסם

השמיעה טובה וברורה. בקשר לספיקר, שמעתי חזקים ממנו אבל הוא מספיק חזק ושומעים בו ברור.

אתה צריך גם קו או שכבר יש? כי אם לא צריך קו זה לא משנה איפה אתה קונה את המכשיר כי את השירות אתה מקבל ישירות מסלקום ולא מהמשווק (גם שירות של אחריות ותיקונים למכשיר). אתה יכול לקנות פשוט גולם ולהכניס לו את הסים שלך.

פורסם
  • מחבר

איך סלקום יתקנו מכשיר שהם לא משווקים?

פורסם

אז זהו, שזה הקטע. אם הם פעם שיווקו את המכשיר הזה ועכשיו הם כבר לא משווקים אותו יותר אז הם יוכלו לתקן אותו כל עוד יש להם חלקי חילוף במלאי.

זה קטע שהיה לי עם ה- Nokia 6100 בזמנו (שלדעתי היה הטלפון הטוב ביותר שיוצר אי פעם...). שמרתי אותו המון זמן ופשוט סירבתי לשדרג. גם כמה שנים אחרי שהם הפסיקו לשווק אותו, בכל פעם שהייתי מגיע לתקן / לנקות / להחליף פאנל הם עשו את זה בלי שום בעיה (וכמובן שניסו לדחוף לי את הדור ה-3 על הדרך).

פורסם
  • מחבר

אני אחפש מישהו שיש לו אותו כדי להראות לה. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים