עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי:

מעבד

Intel Core 2 Quad Q6600

לוח אם

GA-P35-DS3L rev. 1.0

מטרות הכרטיס לפי הסדר הבא: משחקים וחיבור לטלוויזיה FHD לצורך צפייה בסרטי HD.

התקציב שעומד לרשותי כ600 ש"ח.

תודה מראש כל כל תגובה.

פורסם

על איזו רזולוציה אתה מתכון לשחק ?

ואיזה ספק יש לך (חברה+הספק)?

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לשחק ברזולוזיה: 1024*1280.

וכמובן לצפות בסרטים בFHD כמו שכבר ציינתי.

כמו כן לגבי הספק:

Thermaltake TR2-550 PP

ATX 12V 2.0

פורסם

אם אתה יכול ורוצה למתוח טיפה את התקציב זה יהיה הכרטיס המשתלם ביותר בשבילך מבחינת משחקים

http://tms.co.il/product/8340

אם לא גם זה יעשה את העבודה

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7822

כמובן שלשתי הכרטיסים לא תיהיה שום בעיה עם הצגת סרטים בFHD.

פורסם

ל 1280 לא הייתי הולך על משהו חזק יותר מ HD5750 / GTS450...

פורסם

^אני כן, כרטיס יותר חזק עם יכולות OC נפלאות במחיר מצחיק לפי דעתי שווה את התוספת של ה180~.

ואם כבר לקחת את הכרטיס הפחות טוב יש יתרון קל ל450GTS על HD5750...

פורסם

ב 1280 אכן יש יתרון של אחוז או שניים ל GTS450, ברזולוציות גבוהות יותר ( שפחות מעניינות בכרטיסים האלה ) היתרון עובר ל HD5750.

GTX460 זה OVERKILL רציני מאוד ל 1280, OC יהיה מיותר לגמרי, המעבד שלו יכתיב לא מעט מהביצועים ברזולוציה הזאת.

פורסם

אם אתה רומז לצוואר בקבוק מהמעבד oc קליל למעבד והוא מסודר...

אוברקיל זה לא, הכרטיס ישרוד יותר זמן ויפגין עמידות לאורך זמן במשחקים כבדים יותר בעתיד, שוב אני הייתי משקיע 180 בשביל ההבדל בביצועים.

שפותח הדיון יעשה מה שהוא חושב לנכון...

פורסם

אפשר למצוא כרטיסים משומשים ב TRADEZONE בחצי מהמחיר של אותו 460 שיתנו ביצועים דומים ברזולוציה הזאת...

לדעתי מוגזם... :)

פורסם

תשמע לא באתי לפתוח איתך ויכוח פה מה משתלם ומה לא אני עזרתי לפותח הדיון בדרך שראיתי לנכון, זה מה שאני הייתי קונה וזה מה שהמלצתי.

זה לא שהייתי מקובע ואמרתי לו תקח רק 460 נתתי לו אופציה שעונה על הדרישות התקציביות שלו ואופציה שנותנת לו הרבה יותר ביצועים בתוספת יחסית קטנה.

יד שניה תמיד אפשר למצוא כרטיסים חזקים וזולים יחסית למחיר השוק אני אישית לא אוהב לקנות יד שניה יש חנויות שעושות בעיות עם מימוש אחריות וגם לך תדע איזה התעללות עבר הכרטיס ...

אה דרך אגב 6950*2 פתוח ל6970 זה לא אוברקיל ?!

פורסם

^ אוברקיל למה? אולי הוא משתמש בכמה מסכים בו זמנית?

פורסם

ואולי פותח הדיון יחליט שהוא רוצה לשחק בטלויזיה על רזולוציה של FHD, הכל יכול להיות :nixweiss:

בסה"כ מה שאני אומר זה GTX 460 768mb זה לא הגזמה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל התגובות לבינייתם, עברתי על כל התגובות בקפידה,

ועל כן ראיתי כמה שאלות שעלו פה מכיוון שלא הכוונתי את הדרישות שלי לכרטיס כמו שצריך:

כמו שהבנתם עד עכשיו ההתמודות הראשונה והעיקרית של הכ.מסך היא עם משחקים ברזולוציה שכתבתי כבר, יכול להיות במידה ואני יראה שזה פרקטי לשחק מול מסך הטלוויזיה, אזי יש מצב שאני ישחק מולו ברזולוציית FHD.

בנוסף בגביי התקציב: אין בעייה לחרוג ממנו במידה והכרטיס שווה אז זה, כמו שכבר העלו פה.

השאלה עכשיו היא, איזה כרטיס מכל מה שהוצע פה הכי רלוונטי לשימושים שלי והאם הוא הכי טוב שאני יכול לקנות בתקציב שלי?

ולגביי המעבד-במידה ו"צריך" לעשות OC אין בעייה עם זה.

פורסם

^ לא משתלם, יש את זה

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11135

הויכוח לא היה אם הכרטיס משתלם או לא אלא אם הוא מוגזם או לא...

אין ספק שמה שאתה הצעתה הרבה יותר משתלם.

לפתוח הדיון אתה יכול ללכת בראש שקט על 6850 שהוצע פה למעלה, אחלה כרטיס במחיר מצחיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים