עבור לתוכן

פלאפון עם BT ו WIFI וגמיש מבחינת תוכנה

Featured Replies

פורסם

האם יש פלאפון עם תקשורת BT ו WIFI שניתן להתעלל בו מבחינת תוכנה?

להתקין עליו עוד מערכת הפעלה נניח?

משהו שהוא כמו מחשב מבחינת גמישות תוכנה וגם יודע להוציא שיחות

אם לא אז אשמח להמלצה על פלאפון עם BT ו WIFI במחיר טוב (אני לא מחפש הרבה מעבר)

אבל אשמח להבין - האם זה שיש לו WIFI אומר שאני יכול להעביר קבצים או לגלוש באינטרנט

האם זה שיש לו BT אומר שאני יכול להשתמש בעכבר ומקלדת BT ?

או בעצם - כמה הוא "מסורס" ביחס למחשב?

כמובן שגם לינק לנושא יתקבל בברכה

תודה רבה,

אריה

פורסם

המכשיר העיקרי שעליו מתקינים מערכות הפעלה שונות הוא HD2 של HTC. הוא בא סטוק עם ווינדואוס מובייל 6.5, אפשר להתקין עליו אנדרואיד ועוד כמה דברים.

באנדרואיד אפשר לעשות את כל מה שציינת מבחינת WiFi ו- BT : להעביר קבצים, לחבר התקנים חיצוניים, להתחבר לרשתות...

באייפון אי אפשר להעביר קבצים דרך שן כחולה.

לי נראה שאתה מחפש אנדרואיד, זוהי מערכת ההפעלה הגמישה ביותר הקיימת כיום (מהפופולריות בכל אופן) ויש לה קהילה גדולה, שמוסיפה על גמישות הסטוק. אתה מוזמן לגלוש לאתר http://http://www.xda-developers.com ולראות מה אנשים הצליחו לעשות. מכשירי אנדרואיד לא מסורסים כלל, ומאפשרים אפשרויות מתקדמות ביחס למתחרים.

אם אתה מחפש פלאפון לקנייה תצטרך לענות על כמה שאלות:

למה אתה צריך ריבויי OS?

תקציב?

מאיפה אתה רוצה לקנות- חו"ל, חנות פרטית, חברת סלולר...?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון זה התחיל מכמה נסיבות:

קניתי אוזניות BT בעיקר למחשב ונראה לי בזבוז לא לנצל את זה לפלאפון אבח הפלאון ממש ממש ישן ואין בו BT ולכן אני שואל

דבר שני יש לי לפטופ זה נחמד מאוד וכו' אבל הייתי שמח שאם אני רוצה לשמוע מוזיקה אני לא צריך לפתוח אותו אלא להשתמש בפלאפון

כנ"ל למשחקים ועוד כל מני דברים (קיטלוג של תמונת וכו')

אז יש שתי אפשרויות:

1 - לקנות את הפלאפון הכי פשוט וזול שיש לו BT ולהמשיך לפתוח את המחשב כל פעם

2- לקנות פלאפון שאני אוכל לעשות בו כל מני דברים כמו מחשב (משחקים, מוזיקה, תמונות מתקדמות ז"א קבצי RAW לשלוט על מצלמת DSLR עם חיבור USB

שימוש מלא ב BT ז"א עכבר מקלדת וכל מה שיש שימוש מלא ב WIFI אם אפשר אפילו שהיה אפשר לכתוב ולהריץ איזו שפת תכנות למשל פייתון נניח בקיצור כמו מחשב אבל יותר קטן וחלש)

הייתי שמח לחיי סוללה לא רעים

לגבי תקציב אין לי שמץ כמה זה אמור לעלות - אני מניח שהאופציה הראשונה ממש זולה נניח 400 ש"ח בערך

והאופציה השניה בסביבות 800 לפחות אני מניח

לגבי מקום קניה - לא אכפת לי להזמין מחו"ל אם זה יותר זול ולא יהיו לי בעיות עם המטענים וכו'...

בקיצור מין מחשב שנכנס לכיס עם שיחות נכנסות ויוצאות

יש משהו כזה?

תודה בכל אופן

אריה

פורסם

חבל שבלוקבאסטר פשטו את הרגל אתה באמת צריך לצאת מהסרט שאתה חי בו...

פורסם

יש משהו כזה?

לא בתקציב הזה

חבל שבלוקבאסטר פשטו את הרגל אתה באמת צריך לצאת מהסרט שאתה חי בו...

:lol:

פורסם
  • מחבר

לגבי מחירים או לגבי יכולות?

כי אני לא בדיוק מבין למה אני חי בסרט

http://cgi.ebay.com/New-nBox-Samsung-SGH-T409-Unlocked-Cell-Phone-GSM-Blue-/250759417688?pt=Cell_Phones&hash=item3a626d0f58

ביקשתי עזרה והיית שמח אם במקום לזרוק הערות לא מועילות (ופוגעניות) תסביר אם אפשר

אני מבין שכנראה קשה לך לעזור בצורה נורמלית אז תודה על ה"עזרה" המוזרה שנתת לי (אני בטוח שלהגיד שאני חי בסרט זה עוזר במידה מסוימת)

לעניין התקציב - למה הקישור שנתתי לא תקף? זה פלאפון עם BT ו WIFI

והוא עומד בתקציב

אשמח אם מישהו יעיר את עיני

פורסם

אם אתה יכול למשוך קצת את התקציב כלפי מעלה,יש לך את ה-HTC Wildfire.

רכשתי אחד לפני שבוע,והוא די מתאים למה שאתה מחפש.(הוא מכשיר אנדרואידי)

אני חדש בתחום האנדרואיד,ולא יודע לגבי הפעלה של מקלדת,עכבר וכו' ב-BT,אבל ה-WIFI שלו עובד מצויין.

אחד המכשירים האנדרואידים הכי זולים שיש,ותמורה מעולה למחיר.(לפחות לדעתי.....)

המכשיר עולה כ-1,200 ש"ח.(תלוי מאיזה חנות קונים)

אם אתה רוצה,שלח לי הודעה פרטית,ואגיד לך איפה רכשתי.

פורסם

לגבי מחירים או לגבי יכולות?

כי אני לא בדיוק מבין למה אני חי בסרט

http://cgi.ebay.com/New-nBox-Samsung-SGH-T409-Unlocked-Cell-Phone-GSM-Blue-/250759417688?pt=Cell_Phones&hash=item3a626d0f58

ביקשתי עזרה והיית שמח אם במקום לזרוק הערות לא מועילות (ופוגעניות) תסביר אם אפשר

אני מבין שכנראה קשה לך לעזור בצורה נורמלית אז תודה על ה"עזרה" המוזרה שנתת לי (אני בטוח שלהגיד שאני חי בסרט זה עוזר במידה מסוימת)

לעניין התקציב - למה הקישור שנתתי לא תקף? זה פלאפון עם BT ו WIFI

והוא עומד בתקציב

אשמח אם מישהו יעיר את עיני

ומה בדיוק אתה רוצה לעשות עם הטלפון הזה? לגלוש בWAP2.0 על מסך רבע אינץ'? או שאתה באמת חיי בסרט וחושב שאפשר לערוך תמונות RAW על הטלפון הזה(או על כל טלפון אחר היום, כולל highendים למינהם).

אם אתה רוצה לקבל עשירית מהיכולות האלה, תשקיע בטאבלט יקר, כמו ה-XOOM(יימכר הסביבות ה4000 שקל בארץ אני מניח, 800 דולר בארצות הברית) וגם אז לא תקבל את מה שאתה רוצה...

פורסם

יש גם את ה-TAB של VIEWSONIC (שנקרא ViewTAB G מגיע עם מעבד DUAL CORE\TEGRA II.

ניתן לשים לו DUALBOOT של WINDOWS7 או LINUX.

http://www.slashgear.com/viewsonic-g-tablet-features-android-2-2-nvidia-tegra-2-16102749/

מכשיר די "עוצמתי" ועולה "רק" 429$

או ה-eLOCITY

http://tabletconnect.blogspot.com/2011/02/elocity-a10-available-for-pre-order-215.html

פורסם

עם ה-SGS אפשר לערוך תמונות והוא גמיש תוכנתית בשל היותו מריץ אנדרואיד, אבל מפה ועד לעיבוד RAW אין כיום שום מכשיר נייד שיכול לבצע את זה שאינו מחשב נייד (JPG אפשרי, RAW זה כמה רמות מעל...). אותו הדבר עם מרבית הסמארטפונים היי-אנד הקיימים בשוק. (תזקק להשתמש ב-DSLR בכרטיסיי MICRO SD עם מתאם ל-SD כדי שתוכל לערוך את התמונות שלך בפלאפון ולהעלותם ישר לרשת. כמעט כל הסמארפונים קוראים MICRO SD, מלבד אלו שלא. {אייפון})

אני לא בקיא בענייני הנטבוקים כיום ועד כמה הם התחזקו מאז שנה שעברה עם כל ה-ION והTEGRA הרצים כיום בשוק, אך נדמה לי שנטבוק+ סמארטפון כגון הסן-פרנסיסקו/ וויילדפייר יספקו לך פחות או יותר את מה שאתה זקוק לו בנוחות האולטימטיבית.

תזכור שלכל מוצר יש ייעוד שונה, אומנם היום ישנם מוצרים שעושים יותר וגונבים חלק מההצגה למכשירים שפעם היו עושים את מרבית העבודה. הפלאפון נהפך לדפדפן נייד והמחשב הופך מיותם בשביל בדיקת מיילים ודברים קטנים. אך בכל זאת יש מגבלות למוצרים אלו ואחרים. להריץ 1080P על סמארפון היום זה בלתי אפשרי עד מקרטע באלו הנדירים שזה כן אפשרי.

בהצלחה אל עבר המכשיר הנחשק... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האמת שהתכוונתי לצפות בRAW ולא לערוך

אבל במחשבה שניה אני מבין שגם זה מוגזם

וכנראה אני אאלץ להמשיך לשבור את הגב...

ד"א לה היה אכפת לי להמשיך להשתמש בלפטופ שלי

הוא מצוין חוץ מהמשקל

אבל הבעיה המרכזית שהסוללה שלו לא מספיקה בכלל ואי אפשר להשאיר אותו דולק בתיק (ולשמוע מוזיקה נניח)

כנראה אני אלך על מכשיר נורמלי עם BT וזהו

יש המלצות על משהו שיכול לנגן מוזיקה ולשלוח/לקבל קבצים בBT במחיר טוב עם זמן סוללה טוב ועדיף שלא יהיה פגיע מדי (לנפילות)

תודה רבה וסליחה על הבורות,

אריה

פורסם

אם כל מה שאתה צריך זה BT,כל מכשיר די בסיסי של נוקיה כולל את התכונה הזו.

לי היו שניים כאלה:

1.Nokia 2630C-בעל BT,אך ללא נגן MP3,וללא חריץ הרחבה.

2.Nokia 2730C-בעל BT,נגן MP3,וחריץ הרחבה ל-microSD עד 2GB.

יש לך גם את הנוקיה 3120Classic,שעדיף על שניהם.

קח בחשבון שיצאו מכשירים חדשים יותר של נוקיה,אבל העיקרון נשאר זהה.

בהצלחה,

יוחאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים