עבור לתוכן

מה אתם אומרים מה עדיף I9000 או אייפון 4

Featured Replies

פורסם

היי נעים מאוד אני רוית חדשה כאן:)

קיבלתי הצעה מאורנג לגביי אייפון או גלאקסי I9000 השיקולים שלי הם כאלה

גלאקסי שמעתי עליו רבות אבל המצלמה לא משהו כלומר בלי פלאש ומשתמשת דיי הרבה במצלמה יש לי N97 ואני מרוצה מהמצלמה

לגביי האייפון מפחדת מחוסר אחריות שפתאום יאבד לי יגנב ישבר ואין ביטוח נשמע לי מפחיד כי אם יאבד אז סתם אשלם על מכשיר שאין לי

באייפון יש פלאש והקטע ששנייהם אותו מחיר [

לכן ההתלבטות שלי קשה

מה אתם אומרים

מה מיוחד באייפון ?

פורסם

^ נראה לי זה תהני. המצלמה של הגלקסי מעולה, חיסרון יחיד זה שאין פלאש. מצד שני גם לאייפון אין.

פורסם

כמובן שהתכוונתי לפלאש (תאורה) וכמובן שטעיתי.

כדאי שתגידי מה חשוב לך בטלפון. רוב הסיכויים ששניהם overkillers.

פורסם

קניית ביטוח בחברות הסלולרית יעלה לך לרוב במחיר של מכשיר חדש נוסף בתקופה של שלוש שנים, אם את לא שייכת למבצע של חברה.

ביטוח מקיף למכשיר כמו אייפון או ה-galaxy יעלה כ-50-60 שח בחודש ולזה יש להוסיף עלויות השתתפות עצמית (יוצא סכום של כ-2000 שח)

לדעתי עדיף לך לקנות מכשיר כמו ה-X10 של סוני בפחות מ-2000 שח ולקבל עליו החזרים דרך החברה

http://eline.co.il/aecommerce/c208/15133.php

למכשיר הזה מצלמה טובה יותר משל האייפון או הגלקסי, ובנוסף יש לו פלאש (את שני הסוגים).

הוא מריץ אנדרויד ויהיה עדיף עבורך לדעתי על הגלקסי.

אני משוחד להעדיף את האייפון, אבל במקרה שלך אם את כל כך מודאגת מביטוח, עדיף לך לקחת מכשיר קצת זול יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, ראשית ביטוח לאייפון עולה 99 ש"ח אני מאוד רוצה את האייפון אבל אין לו ביטוח

לגלאקסי יש ביטוח

תראה טלפון יותר זול לא שווה לי כי יש לי יותר זול נוקיה N97

אם משדרגת אז כבר לטלפון יותר משוכלל

הגלאקסי כמו האייפון הבנתי רק שלאייפון יש יותר אפליקציות רק עם פורצים אותו והמצלמה יותר טוב ולגלקסי יש ביטוח ולאייפון לא

השאלה כמה האייפון עדין נגיד נופל פתאום על הריצפה או כל מיני דברים שקוראים עם טלפונים רגילים

האם מתקלקל הרבה נשבר וכו

פורסם

יש דיווחים ברשת על כך שהאייפון 4 שביר ורגיש הרבה יותר מקודמיו וגם ביחס למכשירים מתחרים. בלי קשר זה לא מכשיר שמפילים, לא הוא ולא הגאלאקסי, ודיי נזהרים בדרך כלל עם מסכי הענק האלה.

לדעתי גם את לא תוכלי להשיג אייפון כל כך אצל החברות הסלולאר בישראל.

פורסם
  • מחבר

שימור לקוחות הציעו לי

יש בשימור גם אייפון וגם גלאקסי ואני רק צריכה לבחור

אפילו הציעו לי לקחת את הגלאקסי ל14 יום ועד 14 יום יכולה להחזיר ולהחליף לאייפון ואפילו אם אין את האייפון אני השאר עם הגלאקסי עד שיהיה להם במלאי

לכן אני כל כך מתלבטת

בין שני המכשירים

בואי נגיד ככה מה כל כך טוב בגלאקסי ומה יותר טוב באייפון

בנתיים הדבר היחיד ששמתי לב זה החוסר פלאש וכל התמונות שלי זה רק מהסלולארי

אשמח לתשובות

ואני אוהבת תוכנות וכל מיני שטויות בפלאפון לכן חשבתי על האייפון

פורסם

זה נכון שלא מפילים אותם, אבל אם כבר כן מפילים אותם אין ממש ספק שהגלאקסי יעמוד בזה יותר טוב.

האייפון החדש עשוי מזכוכית - גם החלק האחורי, לא רק המסך. והא בפרוש יותר שביר מהקודם (על פי דוחות של חברות ביטוח יש ב-4 משהו כמו 30-40% יותר תביעות ביטוח על שברים לעומת האייפון הקודם).

הגלאקסי עשוי מפלסטיק גמיש (חוץ מהמסך כמובן) - זה אמנם גורם לו להראות מעט זול יותר, אבל הוא יותר עמיד בזעזועים בגלל זה. אבל אם את כ"כ מודאגת מדברים כאלה אז מה השאלה, קחי את המכשיר שיש לו ביטוח, זה לא ברור :nixweiss:

לגבי שאר הטיעונים - בתכלס אם מצלמה טובה היא הדרישה, יש אופציות יותר טובות משני המכשירים האלה. ביניהם, ההבדלים קטנים. אייפון לוקח בגלל הפלאש לדעתי, אבל זה עדיין פלאש בסלולרי - לא תקבל תמונות משהו בחושך...

תוכנות ושטויות - לאנדרויד יש המון דברים מגניבים, לאייפון יש יותר.

אבל תכלס אם מציעים לך לנסות לשבועיים מה יש לך להפסיד? קחי גלאקסי, שחקי איתו, אם לא תהיי מרוצה תחזירי, מה הבעיה?

פורסם

הגלאקסי כמו האייפון הבנתי רק שלאייפון יש יותר אפליקציות רק עם פורצים אותו והמצלמה יותר טוב ולגלקסי יש ביטוח ולאייפון לא

השאלה כמה האייפון עדין נגיד נופל פתאום על הריצפה או כל מיני דברים שקוראים עם טלפונים רגילים

האם מתקלקל הרבה נשבר וכו

הגלקסי והאייפון שונים, לכל אחד מ"ה שונה לגמרי. וכמו כל מכשיר אלקטרוני אם הוא יפול על הרצפה הוא יכול במצב לצאת מזה בלי כלום או להגמר לחלוטין. מי שיצליח לנבא תוצאות כאלו יכול באותה מידה להשקיע בבורסה ולקום מחר בבוקר מיליאדר.

רק את יכולה לדעת את אופי השימוש והשרידות של מכשיר אצלך.

תראה טלפון יותר זול לא שווה לי כי יש לי יותר זול נוקיה N97

אם משדרגת אז כבר לטלפון יותר משוכלל

ה-N97 גרוע בכמה סקאלות מהמכשירים שאנחנו מדברים עליהם. מכשיר פשוט וזול כמו ה-htc wildfire עדיף עליו היום לדעתי.

ה-X10 הוא מכשיר מצויין, לא נופל משני המכשירים שאת מדברת עליהם.

אם את מתעקשת לקנות מכשיר דרך החברה ולא צריכה את כל הפיצ'רים של הגלקסי יש דגם חדש של LG שיספיק לך,

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EkAZplZkVEIHSICyXE&tmpl=pkt7&style=pkt7

או את המיילסטון של מוטורולה שעולה כ-1500 שח בלבד - http://eline.co.il/aecommerce/c201/117011.php

נ.ב. שימי לב שאפילו בכתבה הזו הם שמים את ה-X10 בשורה אחת עם המכשירים בכותרת.

פורסם

הגלקסי והאייפון שונים, לכל אחד מ"ה שונה לגמרי. וכמו כל מכשיר אלקטרוני אם הוא יפול על הרצפה הוא יכול במצב לצאת מזה בלי כלום או להגמר לחלוטין. מי שיצליח לנבא תוצאות כאלו יכול באותה מידה להשקיע בבורסה ולקום מחר בבוקר מיליאדר.

רק את יכולה לדעת את אופי השימוש והשרידות של מכשיר אצלך.

ה-N97 גרוע בכמה סקאלות מהמכשירים שאנחנו מדברים עליהם. מכשיר פשוט וזול כמו ה-htc wildfire עדיף עליו היום לדעתי.

ה-X10 הוא מכשיר מצויין, לא נופל משני המכשירים שאת מדברת עליהם.

אם את מתעקשת לקנות מכשיר דרך החברה ולא צריכה את כל הפיצ'רים של הגלקסי יש דגם חדש של LG שיספיק לך,

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EkAZplZkVEIHSICyXE&tmpl=pkt7&style=pkt7

או את המיילסטון של מוטורולה שעולה כ-1500 שח בלבד - http://eline.co.il/aecommerce/c201/117011.php

נ.ב. שימי לב שאפילו בכתבה הזו הם שמים את ה-X10 בשורה אחת עם המכשירים בכותרת.

הX10 בכלל לא קרוב לiPhone 4 /SGS

יש לו סוללה חלשה יותר ,מסך גרוע משמעותית ,מאיץ גראפי מיושן ,אין כבר ממש תמיכה מSE (העידכון האחרון הוא של 2.1) זה מכשיר שאין ממש טעם לחשוב עליו מול השניים האלו .

פורסם

תסלח לי אבל אתה מדבר שטויות.

למי שלא מגיע מטלפון עם מ"ה פתוחה ומכיר אנדרויד, גם 2.1 יספיק.

בנוסף היא הדגישה שיש חשיבות גדולה למצלמה.

המלצמה של ה-X10 טובה גם משל הסמסונג (שגם לא כוללת פלאש) וגם משל האייפון.

בנוסף המחיר של המכשיר זול בכ-35 אחוז מהאייפון, ובכ-20 אחוז מה-SGS. הפרש משמעותי למי שלא שומר על המכשיר בצמר גפן.

המסך של ה-X10 ברזולוציה של 480x854 פיקסלים בגודל 4 אינצ'. המסך של ה-SGS הוא 480x800.

יכול להיות שהמסך של ה-SGS טוב יותר, אבל לא בהרבה ולהגיד שהמסך של ה-X10 גרוע - מעיד כמה אתה מבין (או כנראה לא מבין)

המעבד ב-X10 במהירות 1 ג'יגה ובנוסף יש לו צ'יפ גרפי נפרד. אין הרבה טלפונים עם מפרט כזה, ולכן הוא עומד ראש בראש לצד המכשירים החזקים ביותר.

יש לך הצעה טובה יותר לטלפון לא חכם, לא יקר, עם מצלמה איכותית ופלאש?

מעניין איזה מכשיר יש לך, שאתה קורא ל-X10 מכשיר גרוע.

פורסם

תסלח לי אבל אתה מדבר שטויות.

למי שלא מגיע מטלפון עם מ"ה פתוחה ומכיר אנדרויד, גם 2.1 יספיק.

בנוסף היא הדגישה שיש חשיבות גדולה למצלמה.

המלצמה של ה-X10 טובה גם משל הסמסונג (שגם לא כוללת פלאש) וגם משל האייפון.

בנוסף המחיר של המכשיר זול בכ-35 אחוז מהאייפון, ובכ-20 אחוז מה-SGS. הפרש משמעותי למי שלא שומר על המכשיר בצמר גפן.

המסך של ה-X10 ברזולוציה של 480x854 פיקסלים בגודל 4 אינצ'. המסך של ה-SGS הוא 480x800.

יכול להיות שהמסך של ה-SGS טוב יותר, אבל לא בהרבה ולהגיד שהמסך של ה-X10 גרוע - מעיד כמה אתה מבין (או כנראה לא מבין)

המעבד ב-X10 במהירות 1 ג'יגה ובנוסף יש לו צ'יפ גרפי נפרד. אין הרבה טלפונים עם מפרט כזה, ולכן הוא עומד ראש בראש לצד המכשירים החזקים ביותר.

יש לך הצעה טובה יותר לטלפון לא חכם, לא יקר, עם מצלמה איכותית ופלאש?

מעניין איזה מכשיר יש לך, שאתה קורא ל-X10 מכשיר גרוע.

הDesire ,הNexus One , Milestone 2

ויש עוד כמה מכשירים עם חומרה דומה (HD2) להזכיר לך שהוא מגיע עם Adreno200 שכבר דיי מיושן לעומת השניים האלו שמגיעים עם SGX540/35 עם ביצועים של הAdreno 205 החדש יותר שיש בDesire HD

בקיצור רק מלהסתכל על החומרה אפשר להגיד שהם בכלל לא באותה רמה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים