פורסם 2011 בפברואר 614 שנים אהלןבימים אלה אני מחפש לעצמי נגן מוזיקה חדשבעבר היה לי אייפוד נאנו הדור הרביעי שנהנתי ממנו עד מאוד, עד, שפתאום הסוללה שלו הלכה ונעשתה חלשה עד לעכשיו שהוא לא נדלק גם אם מחובר לחשמלמאז אני משתמש בפלאפון W995 של SE בתור נגן גם והוא עושה עבודה מעולהאלא שיש כבר הרבה מוזיקה ואם מחפשים שיר מסוים זה לא נוחלכן אני החלטתי לקנות לעצמי אחד חדשאממאאני לא יודע אם לחזור לאייפוד יקר ודומיו או ללכת על משהו פשוט כמו הסאנסהאבל אני רוצה שיהיה לי משהו שדומה לג'יניוס של האייפוד או הסנס מי של סוני אריקסוןולכן שאלתי אליכם היא האם יש עוד משהו שדומה לאפשרויות האלה ופועל טוב?תודה
פורסם 2011 בפברואר 814 שנים אהלןבימים אלה אני מחפש לעצמי נגן מוזיקה חדשבעבר היה לי אייפוד נאנו הדור הרביעי שנהנתי ממנו עד מאוד, עד, שפתאום הסוללה שלו הלכה ונעשתה חלשה עד לעכשיו שהוא לא נדלק גם אם מחובר לחשמלמאז אני משתמש בפלאפון W995 של SE בתור נגן גם והוא עושה עבודה מעולהאלא שיש כבר הרבה מוזיקה ואם מחפשים שיר מסוים זה לא נוחלכן אני החלטתי לקנות לעצמי אחד חדשאממאאני לא יודע אם לחזור לאייפוד יקר ודומיו או ללכת על משהו פשוט כמו הסאנסהאבל אני רוצה שיהיה לי משהו שדומה לג'יניוס של האייפוד או הסנס מי של סוני אריקסוןולכן שאלתי אליכם היא האם יש עוד משהו שדומה לאפשרויות האלה ופועל טוב?תודההאייפודים למיניהם יקרים,ולכן עולה השאלה-למה אתה לא מאגד את הנגן שלך והטלפון שלך במכשיר אחד?לא עדיף לך לקנות ב-1,000-1,500 ש"ח מכשיר טלפון שהוא גם נגן מעולה?אגב,בנוסף יש לי את ה-Sansa Clip,והוא מכשיר מצויין.(שומעים בו ממש טוב)אם אתה מתכוון ללכת עליו,קח את הדגם עם חריץ לכרטיס זיכרון,כי הנפחים שלהם תמיד מגבילים אותך,בלעדיו.את המכשירים שציינת אני לא מכיר.
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים מחבר כמו שהזכרתי למעלהאני משתמש בW995 שהוא מכשיר מעולה לדעתי והוא מאחד לי את הנגן והפלאפוןאבל זה לא עובד אני רוצה נגן יותר מהיר בטלפון לעבור על הרשימת שירים זה נורא איטי בהשוואה לגלגל של האייפוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.