עבור לתוכן

מכשיר עם פונקצית caller name חוץ מנוקיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

כבר בערך שנתיים שיש לי nokia xm5800

הוא דיי נוח לי מכמה סיבות וכבר אני ימנה אותן

ובכל זאת אני מעוניין להחליף את המכשיר לאחד קצת יותר מתוחכם כרגע מתוכנן Samsung Galaxy S

ואכשיו לבעיות : אני רוכב קטנוע ויש לי דיבורית scala rider לקסדה

1.השלמתי עם כך שאף אחד ממכשירי המגע לא יעבוד לי כשאני עם כפפות (המצב הקיים בזמן נהיגה)

2.ההכי חשוב מבין כולם לnokia יש caller name מובנה ונוח מאוד אם הסלולר לא יושב על המעמד שלו מול העין אלה בכיס ,בתיק

או במצב של גשם מתחת למושב ,כשניכנסת שיחה המכשיר אומר לי את שם המתקשר וזה מאוד חשוב לי

3.בצימוד לאוזנית Bluetooth המכשיר יודע לשנות את הפרופיל שלו וככה הצילצול לא קורע לי את האוזן בזמן שהוא מצלצל אלא ניכנס לפרופיל נעים יותר

ושקט יותר כדי שלא יקרה מצב שתוך נהיגה רגוע בערב יתחיל לצלצל ויגרום לי לקפוץ ברמה שאני עוד יכנס בעמוד או משהוא בסיגנון :lol:

אני לא מוצא בשום מקום מידע לגבי הפונקציות האילו ב Samsung Galaxy S או באחד מהסמרטפונים האחרים

אם מישהוא יודע או מישהוא שיש ברשותו כבר אחד כזה האם קיימת הפונקציה והאם היא עובדת בצימוד עם אוזנית Bluetooth.

ראיתי מכשירי HTC למיניהם ולהם אין פונקיצה כזו ובמקום הם אומרים את מספר הטלפון שמתקשר

מכיוון שאת המספר שלי אני בקושי זוכר ,זה לא ממש יעזור לי

תודה רבה לעוזרים

פורסם

הפונקציות הללו לא מובנות במערכת ההפעלה אנדרויד, אבל בהחלט קיימות אפליקציות שעושות בדיוק את הדברים שאתה רוצה.

בחיפוש קצרצר בגוגל מצאתי את האפליקציות האלה, אתה יכול לחפש. זה היתרון הגדול של אנדרויד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

אני מודע לעיניין שלאנדרואיד יש אפליקציות אין סוף

בכל זאת אני מעוניין לשמוע ממי שיש לו כבר מכשיר כזה וניסה את העיניין אם באמת עובד נוח בצימוד לאוזניה

אם האפליקציה יציבה ולא תעשה פשלות

אם זה היה למצב סתם של נוחות יכול היתי להבליג אך מכיוון שזה משהוא שחשוב לי מאוד בזמן נהיגה אני מאוד רוצה להקפיד כדי שלא יצא מצב שאני קונה מכשיר ולא מסוגל להשתמש בו כראוי

מה גם שלאוזניה יש כפתור שמפעיל דברים כאילו ואחרים במכשיר כמו חיוג קולי וכדומה

והיתי מעוניין לשמוע חוות דעת בעיקר ממי שמפעיל את המכשיר הזה ביחד עם האוזניה של scala rider

רק כדי שאני יהיה בטוח בכול האחוזים שהמכשיר באמת נוח לתפעול בזמן נהיגה

פורסם

לי יש מכשיר אנדרואידי,אבל ה-Scala Rider שלי התקלקלה......... :pissed:

לאבא שלי יש את הנוקיה N95,והמכשיר אומר את שם המתקשר.

תאמין לי,בכיף הייתי בודק לך את העניין,אם האוזנייה הייתה בסדר,אז Sorry.......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים