פורסם 2011 בפברואר 614 שנים שלום אנשים טובים,בשעה טובה התחדשתי ב6950 של GIGABYTE, ולפני שאתקין אותו ואנסה להמיר אותו ל6970, רציתי לדעת אם יש משהו מיוחדשאני צריך לעשות לטובת הדרייבר הישן של ה4890 ? קראתי איפשהו שאם לא מסירים את הדרייבר לחלוטין, זה עלול לעשות בעיות קשות אח"כ ...במיוחד שיש לי WIN 7 שהוא בכלל לא נותן להסיר בלי שהוא יתקין מחדש את הדרייבר בלי לשאול אותי בכלל ...אשמח לקבל הנחיות איך לעשות זאת
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים רצוי מאוד לנקות את המחשב המדרייבר של הכרטיס הישן באמצעות התוכנה Driver Sweeper http://phyxion.net/Downloads/Driver-Sweeper/ואחרי זה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר אני חושב שכרגע זה 10.12, אתה יכול להוריד אותו מהאתר של AMD. בהצלחה
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים לפני שאתה מתקין את הכרטיס החדש, הסר את הדרייברים מהמחשב+השתמש בגרסה האחרונה של Driver Sweeper ב"מצב בטוח" להסיר את השאריות של הדרייברים הישנים. לאחר מכן תתקין את הכרטיס החדש, תוריד ותתקין את הדרבריים האחרונים שיצאו 11.1
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים מחבר קודם כל תודה רבה לשניכם... אני אעשה מה שהמלצתם ...כמו כן, אולי יש לכם מושג אם אפשר לפתוח את הכרטיס הנ"ל ל6970 כמו שרשום במדריך מעלה ?
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים 1. הסרה דרך הוספה הסרה2. הפעלה מחדש ועליה במצב SAFE MOD3. הסרה עם DRIVER SWEEPER4. עליה במצב רגיל והתקנה של הדרייבר האחרון, 11.1.
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים ^^מומלץ, ליתר ביטחון.במקרה הטוב אם הוא לא יסיר ויתקין מחדש, אז אחרי החלפת הכרטיסים הדרייברים יזהו את הכרטיס החדש ובזה יסתיים הסיפור. במקרה טוב אחר, אחרי החלפת הכרטיס הדרייברים יקפיצו חלון שגיאה ב- ID של הכרטיס וצריך להסיר ולהתקין את הדרייברים מחדש. במקרה פחות טוב WIN יסרב לעלות (גם ב- Safe mode), והוא יצטרך להחזיר את הכרטיס הישן, להסיר את הדרייברים, להתקין את החדש ואת הדרייברים (זה קורה בד"כ בין גרסאות דרייברים שתומכות בכרטיס הישן אך לא בחדש, עד לכאן מקרים שנתקלתי בהם באופן אישי). לפי סיפורים בנט במקרה הרע WIN לא יעלה בכלל בשום מקרה (ואז צריך להעזר ב- Recovery או התקנה חדשה)."הבאלגן" זה התהליך שהכי בטוח להתקין את הכרטיס החדש.
פורסם 2011 בפברואר 614 שנים בשביל מה כל הבאלגן הזה? הרי מדובר על אותו דרייבר בדיוק לשני הכרטיסים.אני אפילו בן דרייבר לדרייבר עושה את זה...שים לב כמה בעיות יש לאנשים עם דרייברים, כל מי שפועל בשיטה הזאת לא מתלונן בסוף... כל התהליך לוקח בדיוק 10 דקות, אפשר להשקיע את זה פעם בחודש...
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים אני לא יודע איך זה עם AMD, אבל אני בחיים לא עשיתי את זה עם דרייברים של nVidia.גם החלפת כרטיסים (הרי דרייבר אחד טופס לכמה סדרות של כרטיסים) וגם לעדכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.