עבור לתוכן

הסרת דרייבר של 4890 והתקנת 6950, מה הפרוצדורה ?

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים טובים,

בשעה טובה התחדשתי ב6950 של GIGABYTE, ולפני שאתקין אותו ואנסה להמיר אותו ל6970, רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד

שאני צריך לעשות לטובת הדרייבר הישן של ה4890 ?

קראתי איפשהו שאם לא מסירים את הדרייבר לחלוטין, זה עלול לעשות בעיות קשות אח"כ ...

במיוחד שיש לי WIN 7 שהוא בכלל לא נותן להסיר בלי שהוא יתקין מחדש את הדרייבר בלי לשאול אותי בכלל ...

אשמח לקבל הנחיות איך לעשות זאת

פורסם

רצוי מאוד לנקות את המחשב המדרייבר של הכרטיס הישן באמצעות התוכנה Driver Sweeper

http://phyxion.net/Downloads/Driver-Sweeper/

ואחרי זה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר אני חושב שכרגע זה 10.12, אתה יכול להוריד אותו מהאתר של AMD.

בהצלחה

פורסם

לפני שאתה מתקין את הכרטיס החדש, הסר את הדרייברים מהמחשב+השתמש בגרסה האחרונה של Driver Sweeper ב"מצב בטוח" להסיר את השאריות של הדרייברים הישנים. לאחר מכן תתקין את הכרטיס החדש, תוריד ותתקין את הדרבריים האחרונים שיצאו 11.1

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לשניכם... אני אעשה מה שהמלצתם ...

כמו כן, אולי יש לכם מושג אם אפשר לפתוח את הכרטיס הנ"ל ל6970 כמו שרשום במדריך מעלה ?

פורסם

כן , יש לי את אותו כרטיס ...

פורסם

1. הסרה דרך הוספה הסרה

2. הפעלה מחדש ועליה במצב SAFE MOD

3. הסרה עם DRIVER SWEEPER

4. עליה במצב רגיל והתקנה של הדרייבר האחרון, 11.1.

פורסם

בשביל מה כל הבאלגן הזה? הרי מדובר על אותו דרייבר בדיוק לשני הכרטיסים.

פורסם

^^מומלץ, ליתר ביטחון.

במקרה הטוב אם הוא לא יסיר ויתקין מחדש, אז אחרי החלפת הכרטיסים הדרייברים יזהו את הכרטיס החדש ובזה יסתיים הסיפור. במקרה טוב אחר, אחרי החלפת הכרטיס הדרייברים יקפיצו חלון שגיאה ב- ID של הכרטיס וצריך להסיר ולהתקין את הדרייברים מחדש. במקרה פחות טוב WIN יסרב לעלות (גם ב- Safe mode), והוא יצטרך להחזיר את הכרטיס הישן, להסיר את הדרייברים, להתקין את החדש ואת הדרייברים (זה קורה בד"כ בין גרסאות דרייברים שתומכות בכרטיס הישן אך לא בחדש, עד לכאן מקרים שנתקלתי בהם באופן אישי). לפי סיפורים בנט במקרה הרע WIN לא יעלה בכלל בשום מקרה (ואז צריך להעזר ב- Recovery או התקנה חדשה).

"הבאלגן" זה התהליך שהכי בטוח להתקין את הכרטיס החדש.

פורסם

בשביל מה כל הבאלגן הזה? הרי מדובר על אותו דרייבר בדיוק לשני הכרטיסים.

אני אפילו בן דרייבר לדרייבר עושה את זה...

שים לב כמה בעיות יש לאנשים עם דרייברים, כל מי שפועל בשיטה הזאת לא מתלונן בסוף... כל התהליך לוקח בדיוק 10 דקות, אפשר להשקיע את זה פעם בחודש...

פורסם

אני לא יודע איך זה עם AMD, אבל אני בחיים לא עשיתי את זה עם דרייברים של nVidia.

גם החלפת כרטיסים (הרי דרייבר אחד טופס לכמה סדרות של כרטיסים) וגם לעדכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים