עבור לתוכן

שילוב חבילות גלישה בסלולר

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי חבילת גלישה לטלפון הסלולרי של 5GB , ולאחרונה קיבלתי מודם סלולרי נייד .

האם יש אפשרות לשכפל את כרטיס הסים או לקבל אחד נוסף כך שאני אוכל להשתמש באותה חבילת גלישה גם בלפטופ?

האם אפשר יהיה לגלוש בלפטופ ובטלפון הניייד בו זמנית? והאם זה משנה אם זה סים או מיקרו סים?

תודה מראש

פורסם

אי אפשר.

אתה יכול לבדוק אם אפשר לבטל את החבילה של המודם ולהעביר אותה לפלאפון ואז להפוך אותו לראוטר WIFI או משהו כזה

פורסם

אל תהיה כזה בטוח

יש שירות שנקרא SIM2 שהם בעצם מביאים לך שני סימים לאותו קו כדי שתוכל להשתמש בשני מכשירים באותו מספר, אני לא רואה סיבה למה שזה לא יעבוד גם על מודם, אבל לא ניסיתי את זה אף פעם אז לך תדע..

פורסם

לא מאמין שבכלל יתנו לו עוד סים לסים שמוגדר כמודם סלולארי

פורסם

אתה לא חייב לספר להם

פורסם

הם *קצת* יראו את זה במחשב.

נניח ואכן ישכפלו, זה באמת מעניין אם זה עובד. חשבתי לעשות משהו כזה בעבר אבל לא הוצאתי את זה לפועל

פורסם

זה שהם יראו את זה במחשב זה עדיין לא אומר שום דבר, כשהם יראו את זה במחשב זה יהיה אחרי שכבר קיבלת את הסים - אני בספק אם הם יבטלו לך אותו רק בגלל זה, במיוחד בגלל שאתה גם משלם על הסים הזה..

זה כמו שאני יכול לקנות מהחברה מכשיר ולהמשיך לקבל עליו זיכויים אחרי שהחלפתי מכשיר באופן פרטי - למרות שהם רואים שיש לי מכשיר אחר, אם הייתי מגיע אליהם והייתי מחליף אצלם את המכשיר הזיכויים על המכשיר הקודם יתבטלו, ואני יכול להיות עם חבילת גלישה של מכשיר פשוט גם אם יש לי אנדרואיד/אייפון מתקדם אבל אם הם היו מכניסים את זה למחשב (אם דרך זה שקניתי אצלהם או ניתוק זיקה) הם פתאום יגידו לי שעם המכשיר הזה חייבים את החבילת גלישה הסופרמיוחדתסופריקרה שלהם..

אבל כמובן - אלה חברות הסלולאר - אם יש מישהו בארץ שמומחה בגניבה מלקוחות זה הם.. החברות הכי גרועות בארץ...

פורסם
  • מחבר

שווה בדיקה העניין

Alcatel X220 USB מצריך סים רגיל או USIM?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים