פורסם 2011 בפברואר 314 שנים תודה על הברכות שכנראה יבואו.בכל אופן, שאלה לי אליכם, יש לי כמה אפליקציות מותקנות בישן שלי, המיילסטון, איך אני יכול להעביר את ה"זכרונות" שם ל-N1.ולדוגמא, יש לי אפליקציה שסופרת את שעות העבודה שלי, איך אני יכול להעביר את ההיסטוריה שם לאותה אפליקציה רק ב-N1?
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים תתחדש : אתה יכול לעשות BACKUP דרך הTitanium Backup במיילסטון, להעביר את התיקיה משם לנקסוס ולשחזר דרך הטיטניום שם מצד שאני אתה פשוט יכול להוריד את התוכנות מהמרקט
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים מחבר אם אני מוריד מהמרקט אני לא מקבל את "ההיסטוריה" שלי באותן תוכנות...לגבי הטיטניום, אין לי אותו ב-MS מאחר והוא בלי ROOT ובלי כלום...אז...יוצא שאיבדתי את ה"היסטוריה" הזו?
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים מניח שהמידע באיזה תיקייה שם, אתה יכול לנסות לחטט... זאת הבעיה עם חיים בלי ROOT
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים http://www.appbrain.com/app/sms-backup-restore/com.riteshsahu.SMSBackupRestoreמתקין, מגבה, מעביר קובץ, משחזר
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים מחבר ראיתי, גיביתי במיילסטון, עכשיו הבעיה להעביר ל-N1. אני אמור כנראה להכניס את זה לאיזו תקיה ב-SD כשאני מחבר את המכשיר למחשב דרך ה-USB אבל לא רואה כלום, גם לא את התקייה של My Work clock (אפליקציה שהתקנתי, שבמיילסטון נוצרה לה תקיה ופה לא)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.