עבור לתוכן

חבילות גלישה

Featured Replies

פורסם

עוד פחות מחודש נגמרת לי ההתחייבות מסלקום והזמנתי מחנות את הסמסונג גלאקסי (עכשיו יש לי סוני אריקסון K770I)

עכשיו השאלה שלי היא אם אני מעביר את הסים מהסוני אריקסון לסמסונג גלאקסי האם החבילות יהיו אותו דבר?

תודה מראש

פורסם

ברור. המנוי שלך לא קשור למכשיר.

ואם אתה מדבר מספיק בשביל לקבל זיכוי על מכשיר, אז תפנה אליהם כדי שיעשו ניתוק זיקה ויתנו לך זיכוי על המכשיר החדש שלך.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה פשוט חברים שלי אמרו לי שבגלל שהאינרנט בסמסונג גלאקסי יותר מתקדם אז גם המחיר יהיה יותר גבוה.

ועוד שאלה, אני יכול לבטל לגמרי את החבילת גלישה ולגלוש רק דרך הWI-FI?

תודה רבה

פורסם

טכנית כן, אתה יכול לשנמך את האינטרנט להכי נמוך שתצליח בחברת הסלולר ותוכל לחסום אותו דרך אפליקצייה במכשיר.

יש אפליקציות שדורשות חיבור אינטרנט, כמו Waze (ג'י פי אס) ולכן כדאי לך לשקול אם אתה באמת רוצה את זה. אל תשכח, יש גם מקומות בלי WiFi.

האינטרנט בגאלקסי לא "יותר מתקדם", אין דבר כזה. המחיר עלול להיות יותר גבוה (לא בדקתי) בגלל גחמות כאלו ואחרות של חברות הסלולר.

פורסם
  • מחבר

אני בעיקרון לא מתכוון לגלוש הרבה באינטרנט וגם אם כן זה במקומות שבדרך כלל יש שם WI-FI אז בעצם אתה אומר שכדי לרכוש את החבילת גלישה הבסיסית והזולה ביותר?

פורסם

אם אין לך צורך ושימוש, אז למה לא? תיקח את הכי בסיסית שתצליח או שלא תשנה חבילה מהמכשיר הישן (אבל אם אתה רוצה החזרים אתה תהיה חייב להחליף חבילה).

פורסם
  • מחבר

ההחזרים שאתה מדבר עליהם זה לפי מספר דקות שיחה בחודש?

ועוד שאלה, שיגמר לי ההתחייבות בסלקום, אני יצטרך לשנות את החבילות או שהם ישארו כמו שהם?

תודה ענקית על העזרה

פורסם

כן, אתה מדבר X דקות ומקבל החזר הסך Y ש"ח.

כשתיגמר ההתחייבות דבר איתם, אולי אפשר להאריך את החבילה, אתה יכול לאיים בפרישה כדי לקבל הטבות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים