פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים 24 years old and/or 5 years of driving.למען האמת זה:גיל 24 ו-5 שנים עם רישיון נהיגה לאותו סוג רכב.אוגיל 30 ו-3 שנים עם רישיון נהיגה לאותו סוג רכב.זה כמובן לא כולל אופנוע וטרקטור...נ.ב.- מזל"ט רום! :auto: (רק אחד, טסט ראשון הרי.....)
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים נבלות, רק לי יש עוד שנה וחצי עד לרישיון?! אם המצב של הנהיגה שלי ימשיך ככה (שום שיעור עד עכשיו) אתה תוציא לפני
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים מזל טוב!! :auto:לי גם יש עוד כמה חודשים עד לרישיון :-\אני עכשיו עושה לטרקטור
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים תודה לכולם, ומזל טוב גם לך-Selinko.רק הבעיה היא שבגלל העיצומים אין לי עדיין רשיון ביד... כלומר המלווה לא התחיל :'(
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים חברים שלי קיבלו בדואר. אחד קיבל יום אחרי, שני קיבל 3 ימים אחרי ושלישי קיבל שבוע אחרי.זה יגיע אל תדאג.
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים חברים שלי קיבלו בדואר. אחד קיבל יום אחרי, שני קיבל 3 ימים אחרי ושלישי קיבל שבוע אחרי. זה יגיע אל תדאג. תודה עךל העידוד, נקווה לטוב ושוב תודה לכולם.
פורסם 2003 בנובמבר 1722 שנים המלווה כנראה דופק תראה ברגע שהם מכניסים את זה למחשב המלווה מתחיל העיצומים הם בשליחה ובהדפסה יש לי חברים שקיבלו אחרי חודש אבל המלווה התחיל ממש כמה ימים אחרי שהם עברו את הטסט אני התקשרתי למשרד הרישוי היום והם אמרו שישלחו לי אחרי העיצומים איזה באסה אגב המספר 1-700-704-370 יהיה טוב!
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים WTF??? בן כמה אתה?? 15 וחצי?? מסקנה נכונה........ שכתובה גם בפרטים שלי....... : מה מפתיע כל כך?
פורסם 2003 בנובמבר 1822 שנים מסקנה נכונה........ שכתובה גם בפרטים שלי....... : מה מפתיע כל כך? אתה ניראה מבוגר יותר... במיוחד עם הזקנקן שהיה לך במפגש. ואתה מתבטא כמו מבוגר... בערך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.