עבור לתוכן

יש מערכת הפעלה שHD2 לא מריץ ?

Featured Replies

פורסם

חוץ ממאמו, עושה רושם שהוא מריץ בצורה נהדרת את וינ7 ואת אנדרויד.

WM7

Android

Maemo

ולאור העובדה שניתן להשיג את המכשיר בכ1700 ש"ח, אפילו פחות אם יש רצון, זה נראה לי המכשיר הכי משתלם כרגע . חבל רק שהסוללה כ"כ גרועה...

פורסם

הוא לא מריץ iOS ולא Windows :lol: הא וגם OS X :silly:

אבל אם אתה רוצה מסך גדול בהשוואה לDesire הוא באמת יהיה בחירה מעולה (לשניהם יש חומרה דומה עם אותו המעבד )

פורסם

הוא גם מריץ Ubuntu

אחד המכשירים היותר טובים שיצאו אי פעם מהבחינה של מערכות הפעלה, יש לו קהילה עצומה שפשוט לא מוכנה לוותר עליו

פורסם

^^ למה לוותר על מכשיר שמריץ באופן חלק את כל המערכות ההפעלה הללו ?!

לדעתי יקח הרבה זמן עד שהוא ימסור את שרביט ה- XDA favorite ועד אז לדעתי הוא המכשיר הטוב ביותר בשוק למשתמש המתקדם (לא נגיד גיק...).

פורסם
  • מחבר

זה נראה לפעמים שהHD2 קצת יותר מהיר מHD7

למרות שבקטע של התמונות כשהוא ניסה לעשות PINCH TO ZOOM יצאה איזה פדיחה ב9:20 בערך

פורסם

רק קח בחשבון שזאת גרסא 1.0 לHD2 היא מלאת באגים

והיא לא מוכנה ל"יום יום" מה שנקרא.. יקח קצת זמן עד שיתגברו על כל מניי תקלות שהמכשיר מחליט לקפוא

לעומת זאת עם אנדרואיד זה פשוט תענוג

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי עכשיו עוד כמה סרטונים עם אנדרויד, לא נראה בכלל שזה פורט אלא שהמכשיר כבר מגיע עם האנדרויד. עובד בצורה חלקה לגמרי(לפחות בסרטונים, ואני מדבר על הסרטונים האחרונים ,אלה ההכי מעודכנים)

מעניין כמה הסוללה מחזיקה מעמד תחת אנדרויד ו7 ... וחבל שהמסך TFT

בכל אופן, מצאתי אותו חדש ב1500 ש"ח . במחיר כזה לקבל מכשיר עם חומרה כזאת,מסך 4.3" , ובעיקרון כל מערכת הפעלה שאתה רוצה , זה נראה לי די דיל ברייקר

פורסם

רק קח בחשבון שזאת גרסא 1.0 לHD2 היא מלאת באגים

והיא לא מוכנה ל"יום יום" מה שנקרא.. יקח קצת זמן עד שיתגברו על כל מניי תקלות שהמכשיר מחליט לקפוא

לעומת זאת עם אנדרואיד זה פשוט תענוג

אכן גרסה ראשונית, אך כשהשתמשתי בה כמה ימים היא לא קפאה לי כלל (הגדלת והקטנת התמונות עבדו חלק).

פורסם

WINDOWS 7 אי אפשר להריץ אבל WINXP אפשר לא נתיבי בכל אופן

פורסם

אכן גרסה ראשונית, אך כשהשתמשתי בה כמה ימים היא לא קפאה לי כלל (הגדלת והקטנת התמונות עבדו חלק).

נסה לצלם סרטון וידאו ב 720p ואז להריץ

אצלי כל פעם מחדש הוא היה קופא לדקה בערך

גם המערכת מסורבלת לדעתי הפשטות המוגזמת חוסרת חוסר שליטה מוחלט לדעתי

אני אישית מתקשה להבין מי נגד מי בwp7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים