עבור לתוכן

מסעדת אזאד בחיפה תפצה חייל מילואים שהתבקש לעזוב בגלל המדים

Featured Replies

פורסם

בית המשפט קבע שמסעדת אזאד הערבית מחיפה תפצה ב-5,000 ש"ח חייל מילואים שהגיע למסעדה עם מדים והתבקש לעזוב.

לא התאים להם לשרת חייל במדים במסעדה ערבית בחיפה.

• תגובות 54
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לינק?

אגב - קצת פרטים על הפרשה:

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=703533

בנימה אישית:

אני חייל ונכנסתי פעמים רבות (לא יותר מידי, אין הרבה כסף :) ) למסעדות, חלק לא קטן מהן ערבי - תמיד התייחסו אליי בלבביות ולא חשתי אפילו לא קמצוץ של עויינות.

אבל הסיפור הזה אמיתי, בלי שום ספק - וזה מעצבן אותי ומקומם אותי - וגם ככה לא התכוונתי לבקר במסעדה ועכשיו גם לא אבקר בה :)

פורסם

זה בסדר, היא ממילא נסגרה מזמן.

פורסם

צה"ל "סגר" אותה?

פורסם

הציבור סגר אותה

אחרי פרסום כזה להמשיך ולנהל מסעדה זה התאבדות די בטוחה, לא מכיר מישהו שהיה הולך אליה אחרי ששמע דבר כזה

פורסם

אני בטוח שבחיפה יש ערבים ושמאלנים

פורסם

רק שמסעדה לא יכולה לשרוד רק עליהם...

פורסם
  • מחבר

העירייה סגרה אותם, לא היה רשיון עסק.

הבנתי שיש תביעה נוספת שמחכה להכרעת דין.

דווקא שמאלנים יושבים הרבה בבתי קפה..

פורסם

כשהם לא מפגינים בעד אחיהם הערבים או אוספים כסף לממן מדרסות.

פורסם

אני מכיר מסעדות בואדי שאם מישהו יכנס עם מדים יחכו לו בחוץ כמה ערבים שילמדו אותו לא לחזור למסעדה ערבית עם מדי צה"ל

ובכלל, לא מומלץ להסתובב באיזורים של ערבים (שמן הסתם חושבים שאנחנו כובשים) על מדים, שזאת פשוט התגרות

תחשבו מישהו מסתובב בשכונה ליד הבית שלכם עם כאפייה

פורסם

זה מה שעצוב, שלא יעשו לו כלום!

פורסם

אנחנו לא מוסלמים חולי נפש וצמאי דם, ולכן אני לא מזהה בסיטואציה הנ"ל איזושהי בעיה / סיכון.

פורסם

אני מכיר מסעדות בואדי שאם מישהו יכנס עם מדים יחכו לו בחוץ כמה ערבים שילמדו אותו לא לחזור למסעדה ערבית עם מדי צה"ל

ובכלל, לא מומלץ להסתובב באיזורים של ערבים (שמן הסתם חושבים שאנחנו כובשים) על מדים, שזאת פשוט התגרות

השאלה, מה זה אומר שמישהו בשכונה שלי יסתובב עם כאפייה ומה זה אומר שאני נכנס על מדים למסעדה לאכול.

פורסם

תגיד אתה בסדר? התגרות? זו המדינה שלנו ושטחים שלנו, התגרות שמתגרות, הם צריכים להגיד תודה שנותנים להם לחיות פה.

פורסם

Liran3331 :

לא מרגיש שום בעיה שערבי בעל כאפיה יעבור ליד מגוריי. בסביבה שלי אין שום טעם שערבי סתם כך יעבור אבל אולי פועל ערבי -כפי שרואה מידי פעם.

אין כאן בכלל התגרות , כך חלק מערבים מתלבשים וכך חיילי צה"ל לובשים .

שאתה נכנס בכוונה לשכונה ערבית עם שלט של חזיר -זה התגרות.

הזכרת לי משהו שדווקא קרה היום, מעלי השכנים משפצים - ואותם פועלים ערבים זורקים למרפסת שלי כל מיני לכלוך ואבנים . .[כנראה אין להם כוח לזרוק לאיזו סלסלה ולהוריד ] הם קיבלו כמה צעקות ומה הערבי אומר לי? זה מהעצים למעלה נופל . זה ידוע ששקר וערבי זה דבר אחד.

אחרי הצעקות כנראה העצים שמעו גם ונהיה שקט למרפסת.

בכל אופן היה לו כאפיה אבל על הצוואר- זה לא התגרות ולא כלום - כך הם מתלבשים והסמלים שלהם.

כמובן שאם זה היה בשכונה ערבית לא הייתי צועק כי אחר-כך היו מחברים אותי כמו ליגו ואם בכלל אחרי הלינץ' .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים