עבור לתוכן

הייתי רוצה שתמליצו לי מבין המכשירים הנ"ל &#1502

Featured Replies

פורסם

כולם פה מכשירים מיושנים ולא חדישים מדי

אבל אני מחפש משהו בטווח מחירים בין 200-500 שח בערך (עם אפשרות לחריגה קלה) , השאלה אם בטווח מחירים הזה לא עדיף כבר יד 2 ואולי למצוא משהו יותר נורמלי..., הייתם קונים יד 2 מכשיר סלולרי?

קיצר זו הרשימה...

Nokia 2220 ב399 שח בבאג מחשבים

Motorola WX288 ב269 שח בבאג מחשבים

Motorola WX290 ב369 שח בבאג מחשבים

נוקיה 2680S ב539.99 שח בהום סנטר

Motorola EM325 ב598.99 שח בהום סנטר

נוקיה 1208 ב250 שח בהום סנטר

Sony Ericsson, W300 ב398.99 שח באופיס דיפו

Nokia, 2323 ב449 שח באופיס דיפו

Sony Ericsson, W205 ב599 שח באופיס דיפו

Nokia, 2700 ב599 שח באופיס דיפו

האם המכשירים האלה בכלל שווים את המחיר הזה?

כמו כן מצאתי ביד 2 נוקיה N95 או 5800 בסביבות 500-600 שח

אבקש תגובה

אני מחפש מכשיר עם MP3

דור 2 או 3 זה לא חשוב לי

גם לא חשוב לי תצורת המכשיר (אם זה סליידר וכו'..)

הייתי רוצה מכשיר בעדיפות למכשיר עם כרטיס זיכרון (להרחבה)

מן הסתם לא חשוב לי שיהיה סמארט פון

המכשירים שהצגתי הם מהסוגים הנ"ל פשוט כי יש לי כרגע נוקיה 3120 מיושן שמכל מכה שחוטף המסך שלו נהיה "ריק" עד שזה עובר..

אז השאלה אם שווה לשלוח לתיקון שנניח 150-200 שח או לא יודע כמה שיעלה להחליף מסך או שאולי עדיף לקנות מכשיר חדש או אפילו יד שניה...

לא יודע מה עדיף

כמו כן יש לי בבית מכשיר6100 שדורש פריצה ומכשיר 6230I שגם דורש פריצה וגם דורש תיקון די אגרסיבי... (בערך כמו מכשיר חדש)

פורסם

לא התנסיתי באף אחד מהמכשירים שציינתי אך אם תוסיף מעט כסף, תוכל לרכוש את הנוקיה 3120 קלאסיק שמציע תמורה מצוינת לכסף והאקסית שלי מרוצה ממנו. אני אישית לא הייתי קונה מכשיר יד שנייה, בעיקר בגלל בעיות היגיינה.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה

אשמח לעוד הצעות למכשירים בטווח מחירים הזה

פורסם

אם אתה רוצה לשמוע מוסיקה בטלפון לך על טלפונים שנועדו לזה, אתה תרוויח איכות קול הרבה יותר טובה.

הנה כמה אופציות לפי תקציב:

SonyEricsson W205 - ב-380 שח, הכי זול והכי פחות מומלץ (לא דגם יעודי למוסיקה)

SonyEricsson zylo - ב-550 שח, דגם שכולל ווקמן מובנה עם איכות סאונד טובה. לדעתי הוא הכדאי ביותר

nokia 5310 xpressMusic - ב-575 שח, אי אפשר בלי נוקיה אחת. במקרה הזה דגם יעודי למוסיקה עם איכות קול טובה מדגם ממוצע.

אני הייתי לוקח את הזילו אם הייתי צריך לבחור.

פורסם
  • מחבר

מכשירים מחודשים לא להתקרב בשום אופן?[br]פורסם בתאריך: 1.02.2011 בשעה 23:33:22

מה לגבי הרשימה הזו?

מי לוקח מביניהם?

Nokia 6230I ב475 שח - http://www.vmobile.co.il/?storeid=394&view=products&id=233150

Nokia 5310 Xpress Music ב571 שח - http://www.kingphone.co.il/?storeid=1228&view=products&id=189153

Samsung D600 ב300 שח - http://eline.co.il/aecommerce/c205/848.php

הסוני אריקסון זיילו ב550 שח כמו שנאמר מקודם - http://www.romiphone.net/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1211&category_id=33&manufacture_id=6

או סוני אריקסון W800I ב379 שח - http://www.kingphone.co.il/?storeid=1228&view=products&id=249320

מבחינת עיצוב נראה לי הזיילו הכי מגניב

וואוו אני פשוט בשוק....

דרך סלקום יוצא שהמכשיר עולה 1584 שח בעוד שבאופן פרטי אתה משלם עליו רק 550 שח..... איזה גנבים.... זה פשוט גזל.....

דיי זה אומר שסלקום עושה על הגב של הצרכן רווח של 65.3 אחוז.... לא יאומן....

וזה עוד לא כולל השיחות...

אה לא לא, זה למי שקונה דרך האינטרנט , מי שבא לסלקום זה יוצא לו 1764 שח שזה אומר גניבה של 68.82 אחוזים מהצרכן...

פורסם

ממליץ על סוני J108 CEDAR , נימכר בפחות מ- 500 שקל ובחנויות מסויימות קרוב ל- 400 שקל. כנראה כמעט זהה ל- סוני ZYLO למעט מצלמה שהיא 2מגה פיקסל לעומת 3.2 מגה פיקסל ב- ZYLO. לא חושב שהמגה פיקסל חשוב, יתכן שיותר מגה פיקסל מוריד מאיכות הצילום. חפש חנויות ב- ZAP.

שים לב לדברים הבאים,

(1) איבזור יעלה לך בערך עוד 200 שקלים בערך (סים, כרטיס זכרון, קורא כרטיסים SD HC MICRO , כבל USB לחיבור למחשב ועוד).

(2) שימוש ממושך כנגן מוסיקה רדיו וכדומה ירוקן את הסוללה תוך (נאמר) 4 שעות, כי זה לא נגן MP3 שחוסך בחשמל.

(3) מציע שתבדוק שכל החלקים הפנימיים מקוריים (בגלל תחרות חזקה במחיר המוצר עשויים לתת לך חלקים לא מקוריים).

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את החלקים? מפרק את המכשיר לגורמים עד לרמת הלוח?

איך המכשיר של סוני אריקסון ה W810I ?

פורסם

איך אני בודק את החלקים? מפרק את המכשיר לגורמים עד לרמת הלוח?

איך המכשיר של סוני אריקסון ה W810I ?

אם אתה קונה פיזית בחנות אתה יכול לבקש מהמוכר שיראה לך את המכשיר מפורק ובודק שיש סימון היצרן על כל חלק כזה. בדגם שהזכרתי זה כולל את הסוללה ואת המטען.

אם יש קיט אחר ממה שנהוג למכור היום זה יכלול בדיקה של החלקים האחרים בקיט. זה לא מסובך, בסך הכל "חיסכון" של החנות במחיר הוא החלפת שניים שלושה פריטים אותם קל להחליף.

לא יודע מיפרט של W810I יתכן שאסתכל מאוחר יותר ואומר התרשמותי אחר כך. את J108I יש לי אישית ועושה רושם טוב מאוד למי שמחפש משהו זול שנותן תמורה טובה עבור המחיר, חוץ מזה יש היום תחרות מחירים חזקה על הדגם הזה (המחיר ירד בערך ב- 100 שקל תוך 5 שבועות) והצרכן מרוויח.

פורסם
  • מחבר

מוזר לי שהפלאפון הצ'דאר J108 עולה כל כך מעט, רק 400 שח במקומות מסויימים ובמקומות אחרים עולה יותר...

איך זה יכול להיות? והם טוענים שזה מכשיר חדש באריזה והכל ולא מחודש ולא שום דבר אחר

בעוד שמכשיר כזה בחו"ל עולה בערך 60 אירו שזה יוצא 305 שח בערך (רק בערך, סביר להניח שעולה יותר)

וזה לא כולל מכס ולא כולל מע"מ ועוד כל מני ....

אז כמה רווח יוצא להם כבר?

לא מוזר?

פורסם

מוזר לי שהפלאפון הצ'דאר J108 עולה כל כך מעט, רק 400 שח במקומות מסויימים ובמקומות אחרים עולה יותר...

איך זה יכול להיות? והם טוענים שזה מכשיר חדש באריזה והכל ולא מחודש ולא שום דבר אחר

בעוד שמכשיר כזה בחו"ל עולה בערך 60 אירו שזה יוצא 305 שח בערך (רק בערך, סביר להניח שעולה יותר)

וזה לא כולל מכס ולא כולל מע"מ ועוד כל מני ....

אז כמה רווח יוצא להם כבר?

לא מוזר?

יתכן שהרווחים של אילו שמוכרים ב- 400 אינם גדולים (נניח 50 שקל למכשיר) אבל הם מוכרים אותם בכמויות. המחיר באירופה לא מייצג כי באירופה יש כל מיני מיסים ופערי תיווך. בארצות הברית אני מעריך שמחיר יחידה בערך 75 דולר כולל משלוח. כמו כן אם קונים מייצואנים סינים (בהונג קונג למשל) אפשר לקנות הרבה יותר בזול אם מזמינים משהו כמו 100 יחידות, אני מעריך שהחנויות הזולות מוכרות לפחות 100 יחידות בחודש של מוצר כזה, לכן משתלם להן להזמין כך או לחילופין לקבל הנחה גדולה במחיר מיבואן גדול בארץ. חוץ מזה, אם אתה קונה בחנות טלפון שמצריך איבזור ושירות, סביר שתהפוך לקליינט שלה (יש מוצרי איבזור כמו כבל USB או כרטיסי זכרון או מיני נרתיקים שעליהם החנות מרוויחה עשרות שקלים על כל פריט ).

מה שמטעה כאן הוא שמחירי טלפונים רבים בארץ מאוד מופרזים אם אין בהם תחרות מחירים. לכן זה מעורר רושם כאילו ההוזלה של הטלפון יותר מדי גדולה. במחירים הוגנים לדעתי מחיר המוצר הזה בחנות צריך להיות בישראל בין 450 ל- 500 שקל.

לגבי הטלפון שהזכרת, W810I נידמה לי, הסתכלתי מקודם ולפי זכרוני שנת היצור שלו היא 2006 לעומת שנת הייצור 2010 של J108I . לכן נראה לי שהמיפרט שלה מיושן וחלש יותר , לכן W810I לא כדאי לקנות.

פורסם
  • מחבר

לגבי המחיר של הצ'דאר, מצאתי ב400 יותר נכון 398

אבל באסה שזה לא בא עם כרטיס זיכרון, בכל מקרה בחנות שאני מתכוון להזמין ממנה אם אני לא אמצא משהו בעיר שלי אז אני לא חושב שאני אקנה גם אבזור, אבזור זה לא בעיה למצוא לבד בחנויות פה

אלא אם כן אני אסע לחיפה כדי לקנות את זה בחנות במקום לעשות הזמנה בדואר

ולגבי הפירוק לגורמים, על מנת לבדוק שזה פריטים אמיתיים ולא זיוף סיני, כדאי לעשות את זה?

זה לא התעסקות יותר מדי?

פורסם

לגבי המחיר של הצ'דאר, מצאתי ב400 יותר נכון 398

אבל באסה שזה לא בא עם כרטיס זיכרון, בכל מקרה בחנות שאני מתכוון להזמין ממנה אם אני לא אמצא משהו בעיר שלי אז אני לא חושב שאני אקנה גם אבזור, אבזור זה לא בעיה למצוא לבד בחנויות פה

אלא אם כן אני אסע לחיפה כדי לקנות את זה בחנות במקום לעשות הזמנה בדואר

ולגבי הפירוק לגורמים, על מנת לבדוק שזה פריטים אמיתיים ולא זיוף סיני, כדאי לעשות את זה?

זה לא התעסקות יותר מדי?

אם אתה קונה בחנות הבדיקה היא מספר דקות ומוכר טוב אמור להסכים אם הוא נותן שירות טוב.

אם אתה קונה דרך האינטרנט קצת אבוד לנסות לבטל קניה לאחר שנימצאים שם חלקים זולים . במקרה כזה תסתכל על חנות ווירטואלית שיש לה מוניטין טוב.

אני בדרך כלל קונה רק מחנות לא וירטואלית כדי להתרשם אישית מהשירות של החנות, אם יהיו תקלות.

פורסם
  • מחבר

זו לא בדיוק חנות וירטואלית, יש להם איזה 3 סניפים אחד בנשר שזה עוד יחסית קרוב אליי אז אני יכול ליסוע לשם

יש גם חנות בחיפה שזה טיפה יותר יקר באיזה 40 שח

אני יכול גם לשם ליסוע

אז זה פחות בעיה

אני יכול גם להתקשר ולשאול בטלפון אם אין בעיה שאני בא לשם אם יש אפשרות לבדוק במקום שהכל רכיבים מקוריים

אבל השאלה אם לא יסתכלו עליי מוזר אחר כך או יעשו לי פרצוף אנאערף

גם על המכשירים האלה יש שנה של אחריות יצרן, האם זה לא אומר משהו?

על מחודשים בדרך כלל יש חצי שנה

פורסם

זו לא בדיוק חנות וירטואלית, יש להם איזה 3 סניפים אחד בנשר שזה עוד יחסית קרוב אליי אז אני יכול ליסוע לשם

יש גם חנות בחיפה שזה טיפה יותר יקר באיזה 40 שח

אני יכול גם לשם ליסוע

אז זה פחות בעיה

אני יכול גם להתקשר ולשאול בטלפון אם אין בעיה שאני בא לשם אם יש אפשרות לבדוק במקום שהכל רכיבים מקוריים

אבל השאלה אם לא יסתכלו עליי מוזר אחר כך או יעשו לי פרצוף אנאערף

גם על המכשירים האלה יש שנה של אחריות יצרן, האם זה לא אומר משהו?

על מחודשים בדרך כלל יש חצי שנה

זו לא בעיה לפתוח, לי ולהרבה אחרים פתחו (לעיתים קרובות הם פותחים ממילא אם הם מכניסים סוללה או או סים או חלק אחר) הם גם אמורים לבדוק שהמכשיר פועל לפני המכירה.

אתה לא חייב לאמר במפורש שאתה רוצה לראות אם החלקים מקוריים, אתה אומר למשל שאתה רוצה לראות איך פותחים את המכסה של הטלפון ואיך להכניס לו חלקים

.(כי ממילא תצטרך לעשות זאת, למשל את כרטיס הזכרון בדגם הזה מכניסים מבפנים לאחר הורדת המיכסה). נידמה לי ששנה אחריות זה זמן מקובל על טלפונים זולים,

אולי על טלפונים יקרים זמן אחריות ארוך יותר.

אל תיקנה מכשירים אלקטרוניים מחודשים או משומשים בחנות, בדרך כלל מדובר במכשירים תקולים וזו הסיבה שאינם חדשים. אנשים לא סתם מחזירים מכשיר לחנות בדרך כלל זה לאחר שהתגלו בו בעיות .

מכשיר משומש אפשר לקנות מאיש פרטי רק אם מחיר המכשיר הוא מאוד מאוד זול (כי יש סיכון גדול בקניה) או שהמוכר מוכר לך אישית.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שכשאתה מדבר על לפתוח את המכשיר כדי לבדוק אם החלקים מקוריים אתה מדבר על לפתוח עד לרמת הלוח ולראות את הצ'יפים...

ולגבי המחודשים אני מבין

עוד משהו משהו אחרון לגבי השוואת מכשירים....

בין ה J105 Naite שיש לו שיחות וידאו אבל אין לו חיבור 3.5 מ"מ לאוזניות

לבין הJ108 Cedar שאין לו שיחות וידאו אבל יש לו חיבור 3.5 מ"מ לאוזניות

וחוצמכך שהעיצוב של ה Naite יותר יפה

מבחינת מפרט המכשיר

מה עדיף יותר?

שיחות וידאו ובלי 3.5 או בלי שיחות וידאו ועם 3.5?

עד כמה בכלל משתמשים באופציה של שיחות וידאו וכמה זה נחוץ? אם בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים