עבור לתוכן

התלבטות לגבי רכישת סמארטפון

Featured Replies

פורסם

בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מכשיר חדש , כרגע ההתלבטות בין DESIRE ,DESIRE HD ,SGS ואם ירד המחיר בצורה דראסטית אש NEXUS S .

על מה הייתם ממליצים האם עדיין כדאי לקחת את הדזייר או שכבר עבר זמנו ? או שעדיף להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה SGS ?

והאם יש יתרון כלשהו לHD על פני SGS ?

פורסם

הבדל המחירים ביןDHD לNexus S לא גדול, ולדעתי הנקסוס עדיף.

אני בעצמי הולך להתחדש באחד עוד החודש כנראה.

פורסם

^^

למה לא גלאקסי? [ואם מישהו חשב להגיד- ה-GPS עובד. די כבר. בדיוק כמו שהאייפון עובד, גם בלי באמפר].

הוא זול יותר, יש בו אפשרות לכרטיס זיכרון (שאין בנקסוס) ועוד כמה דברים ששכחתי :-X

היתרונות של הנקסוס הם OS נקייה, NFC שאף אחד לא צריך ו... זהו [די כבר עם ה-GPS!!! הוא עובד!!!].

פורסם
  • מחבר

הבדל במחיר בין DHD לNEXUS S הוא כמעט 1000 שקל ....דיי הרבה בשבילי .

ומה קורה באמת עם הGPS של SGS ??

פורסם

הוא מספיק טוב. הוא עובד, אפילו די טוב. רמת הדיוק שלו לא מגיעה ל-5 ס"מ אבל גם לא של אף מכשיר אחר (כמובן שלא מדובר על GPS מקצועי).

הוא מספיק לי להסתובב בסמטאות הצרות של ירושלים בלי למצמץ. גם בכבישים ראשיים מהירים. [רק חבל שבמקום כל הסמטאות האלו ב-40 דקות אפשר היה ללכת בכביש הראשי ולהגיע תוך 10 :s07: למה אין מצב הליכה רגלית ב-Waze?!]

פורסם
  • מחבר

אני לא מצפה ללכת איתו עם עיניים עצומות , העיקר שיעבוד סביר .

אז נכון לעכשיו התקציב הזה יש לSGS מתחרים ??

פורסם

מתחרים, לא ממש. יש מכשירים דומים מחברות שונות:

דיזייר, דיזייר HD, נקסוס אס - מה שאתה כבר יודע.

לפי דעתי, האופצייה הטובה ביותר היא הגלקסי.

אגב, אם אתה רוצה לחכות עוד מעט יצאו מכשירים חדשים וכפולי ליבה- אופטימוס X2 של LG הוא המכשיר הראשון שיצא. הוא כבר נמכר בקוריאה, אולי עוד מעט גם בעוד מקומות. מצד שני תמיד יהיה מכשיר חדש יותר וטוב יותר, אולי כדאי לקנות מכשיר כבר עכשיו, אפילו עוד אים אפליקציות שיודעות לדגדג את המעבדים של הגלאקסי (אולי למעט בודדות).

פורסם
  • מחבר

לחכות...אני כבר מחכה שנה !!!! אז אני מתכנן לקנות את המכשיר עוד שבוע , לא יהיה לי הרבה מזן פנוי אחרי זה .

פורסם

מצד שני תמיד יהיה מכשיר חדש יותר וטוב יותר, אולי כדאי לקנות מכשיר כבר עכשיו, אפילו עוד אין אפליקציות שיודעות לדגדג את המעבדים של הגלאקסי (אולי למעט בודדות).

כמו שכתבתי.

פורסם

הבדל במחיר בין DHD לNEXUS S הוא כמעט 1000 שקל ....דיי הרבה בשבילי .

איפה אתה קונה שההבדל הוא 1000 שקל? ??? בclove ההבדל הוא בערך 20 פאונד, שזה יותר קרוב ל 100 שקל הבדל.

^^

למה לא גלאקסי? [ואם מישהו חשב להגיד- ה-GPS עובד. די כבר. בדיוק כמו שהאייפון עובד, גם בלי באמפר].

הוא זול יותר, יש בו אפשרות לכרטיס זיכרון (שאין בנקסוס) ועוד כמה דברים ששכחתי :-X

היתרונות של הנקסוס הם OS נקייה, NFC שאף אחד לא צריך ו... זהו [די כבר עם ה-GPS!!! הוא עובד!!!].

16GB זה יותר ממספיק בשבילי, לא צריך כרטיס זכרון, הנקסוס מקבל עידכונים שוטפים למערכת ההפעלה ישירות מגוגל, הגלאקסי נתון לחסדי סמסונג או מפתחים עצמאיים, העיצוב והגודל של הנקסוס לדעתי עדיף, לגבי הNFC, לך תדע איך זה יתפתח, אמור להיות אותו גם באיפון הבא לפי השמועות ברשת.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהיא שאני אקנה כנראה בארץ ולא בחו"ל ,אלא אם אני אמצא איזה קרוב משפחה שטס לחול בזמן הקרוב, ובארץ ההבדל במחירים הוא כמעט 1000 שקל

פורסם
  • מחבר

אם אני אחליט לרכוש מכשיר יד שניה , מה כדאי לבדוק ב SGS ?

פורסם

בדוק אם יש מצב DOWNLOAD ו RECOVERY

( לחיצה על ווליום למעלה\למעטה, כפתור HOME, וכפתור כיבוי באותו זמן )

פורסם
  • מחבר

ומה אני אמור לראות על המכשיר ?

פורסם

שהוא נכבה ונכנס למין מצב ביוס שכזה. תצטרך את זה אם תרצה להחליף רום )מערכת הפעלה(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים