עבור לתוכן

אנדרואיד עקפה את סימביאן

Featured Replies

פורסם

אתה יודע מה יפה באנדרואיד? יש HIGH MID LOW... לאיפון יש רק אחד...

הנקסוס והדזייר הם מכשירים ותיקים יחסית בשוק, היו הHIGH בזמנו היום הם MID

כרגע הSGS הוא הHIGH החדש שגם עכשיו יורד מדרגה עם היציאה של האופטימוס X2 של LG והחדש של מוטורולה

באותה נשימה יש לך מכשירים זולים של ZTE LG HTC שנועדו לסגור פערים בטווח הנמוך לדחוק את נוקיה מהמגזר הזה ולדחוף סמארטפונים לכולם

פורסם

אני לא מבין את החלוקה הזאת ל-high end וכולי. אין באמת דברים שמדגדגים מכשירים עם מעבד 1GHz.

ובטח לא לומר שמכשיר שהיה high end שהוא חלש היום, זה ברור... תנסה להשתמש היום באייפון 2G

אתה יודע לא הכול זה המעבד , לא חסר דברים שידגדגו לSgx535/40 והAdreno205 בקרוב ,הadreno 200 כבר זקן , בעוד חצי שנה תנסה להריץ עליו משחק חדש ...

Iakovl ,

לאפל יש מכשיר High end אחד (iPhone 4) ואחד לשוק הביניים (iPhone 3GS) שנה שעברה לפני יציאת ה4 ה3G היה מכשיר הביניים

פורסם

קיצר אתה קובע כל אייפון אחרון כHIGH END וכל דור מתחתיו כנתח שוק נמוך יותר

ממש השוואה לגיטימית

פורסם

לאפל אין כמה מכשירים, יש להם שאריות של המכשירים הקודמים

ברגע שיוצא הדור החדש הוא נועד להחליף את הקודם... אין פה יותר מדי דברים מסובכים...

כרגע הSGS למשל הוא שווה ערך מבחינת חומרה לאיפון 4 = כל מה שעל SGS ויש די ויותר כבר היום דברים שיוצאים במיוחד כפולי הליבות

התשובה לזה יהיה האיפון 5 כשיצא

הבעיה של אפל? הקצב הוצאה של המכשירים... האנדרואידים מתפתחים במהירות מטורפת יחסית לאיפון

פורסם

האנדרואיד לא משפיעה על הקצב של היציאת מכשירים

אנדרואיד היא רק מערכת ההפעלה וגוגל היא רק מספקת תוכנה המפרט של המכשירים תלויה נטו בחברות המייצרות בניגוד לאפל שמתזמנת את התוכנה שלה עם קפיצות מדרגה חומרתיות

פורסם

גוגל די מכתיבה לחברות מה היא רוצה באנדרואידים שלה... וכן, הם שלה... המערכת לא עולה גרוש לחברות הסלולר אבל המרוויחה היא גוגל

כרגע יש כבר את המידע על אנדרואיד 3.0 תתפלא אבל זאת מערכת שנוצרה לפני שמכשירים היו מוכנים...

פורסם

קיצר אתה קובע כל אייפון אחרון כHIGH END וכל דור מתחתיו כנתח שוק נמוך יותר

ממש השוואה לגיטימית

לא הבנתי מה בדיוק הבעיה במה שכתבתי .. כן האיפון האחרון מיועד לשוק הגבוהה והדגם הקודם לו יורד לmid range

פורסם

אתה יודע לא הכול זה המעבד , לא חסר דברים שידגדגו לSgx535/40 והAdreno205 בקרוב ,הadreno 200 כבר זקן , בעוד חצי שנה תנסה להריץ עליו משחק חדש ...

Iakovl ,

לאפל יש מכשיר High end אחד (iPhone 4) ואחד לשוק הביניים (iPhone 3GS) שנה שעברה לפני יציאת ה4 ה3G היה מכשיר הביניים

חסר (ואפילו מאוד) מה שידגדג ל SGX540 (שחזק בלא מעט מה 535), במיוחד לנוכח העובדה שהוא נמצא רק על מכשירי אנדרואיד כרגע, שלהם, אין מה לעשות, פשוט חסרים משחקים.

ל 535 יש כמה דברים שמדגדגים, דוגמאות נדירות כמו rage hd ושאר ירקות, אבל גם פה, אין בדיוק שצף של משחקים עם גרפיקה כ"כ מטורפת. גם ה SGX535 המסורס של האייפון 3GS מעיף כל דבר שקיים בקלות.

אותו סיפור לגבי ה Adreno 205, שחזק פי כמה וכמה מקודמו.

ה 200 היה מיושן וחלש ברגע בו יצא, ומרגע ששמו אותו על מכשיר האנדרואיד הראשון שהוא עלה עליו, הוא כבר התקשה להריץ משחקים כמו אספלט 5 וכו'.

משעשע אותי שאתה "מוכן לקבל" את הדיזייר Z בתור מכשיר high end. מדובר בפלטפורמה חדשנית למדי, ואחת היחידות על מכשירים ניידים עם האצת חומרה לפלאש. זה בנוסף למעבד מעולה ו GPU מוצלח.

לגבי המיילסטון 2- מה בדיוק מיושן בו? מעבד A8 של 1GHZ, זיכרון LPDDR2 ותהליך יצור של 45 ננומטר. אפשר לדעת מה בדיוק מיושן בזה? העובדה שהם בחרו ללכת פלטפורמה של TI שכוללת SGX530 ולא משהו חזק יותר? אין פה שום דבר ישן או מיושן. מוטורולה לא משווקים את המכשיר כמכונת משחקים גם ככה.

כיום ה high end בשוק הוא מעבדי A8 בתדרים של 800-1200MHZ, עם שלל פיצ'רים סטנדרטיים כמו GPS/WIFI ושאר ירקות, ומאיץ גרפי הגון כלשהו, בד"כ.

מחר ה high end יהיה ה TEGRA2, אבל זה מחר. הייתי מציע שתפקח קצת את העיניים ותסתכל מה ההיצע הנוכחי של השוק.

פורסם

אייפון 3GS בעל חומרה חלשה יחסית ומריץ משחקים בצורה מעולה וחלקה מעבר למה שמכשיר אנדרואיד מריץ.

הסוד? התוכנה או הפיתוח של אותו משחק לפלטפורמה (iOS\Google OS).

בלי להגזים לא ראיתי משחק אחד שנראה טוב גרפית ורץ חלק על מכשירי אנדרואיד לעומת אייפון 3GS.

פורסם

החומרה באייפון 3GS רחוקה מלהיות חלשה. יש לו מעבד A8 שרץ ב 600MHZ ומאיץ SGX535 (קצת מסורס, אבל עדיין)

זה בערך כמו לטעון ש I3 עם GTX460 זה חלש כי קיים היום I7 עם SLI של GTX580.

אין פה שום "סוד" לגבי הרצת המשחקים- אנדרואיד, עד לאחרונה, הייתה פלטפורמה הרבה פחות אטרקטיבית למשחקים, בין אם בגלל המכשירים (עד לשנת 2010), בגלל התפוצה, בגלל המרקט שהרבה יותר "פרוץ" ולא מפוקח לעומת ה APPSTORE המסודרת של אפל, ובגלל המערכת עצמה.

כל הדברים האלו זזים לאט לאט, ב release notes של אנדרואיד 2.3 אפשר לקרוא שגוגל שמו דגש על כל נושא סביבת הפיתוח למשחקים, ועכשיו שיש מבחר גדול של מכשירים עם מאיץ גרפי נורמלי, המרקט כבר יותר מיוצב, והתפוצה יותר רחבה, אני מקווה לראות במהלך 2011 יותר משחקים איכותיים לאנדרואיד.

לא ראית משחק אחד שנראה טוב גרפית ורץ חלק על מכשירי אנדרואיד? יש הרבה יותר מאחד, לדוגמה, GT racing HD, Asphalt 5, Skies of glory, X-Plane, Splintter cell: Convition והרשימה עוד נמשכת. כל אלו נראים נפלא ורצים חלק.

זה שאין אפילו 1/10 מכמות המשחקים האיכותיים שיש ל IOS ידוע ומוסכם, אבל להגיד שאין בכלל? רחוק מהמציאות.

פורסם

חסר (ואפילו מאוד) מה שידגדג ל SGX540 (שחזק בלא מעט מה 535), במיוחד לנוכח העובדה שהוא נמצא רק על מכשירי אנדרואיד כרגע, שלהם, אין מה לעשות, פשוט חסרים משחקים.

ל 535 יש כמה דברים שמדגדגים, דוגמאות נדירות כמו rage hd ושאר ירקות, אבל גם פה, אין בדיוק שצף של משחקים עם גרפיקה כ"כ מטורפת. גם ה SGX535 המסורס של האייפון 3GS מעיף כל דבר שקיים בקלות.

אותו סיפור לגבי ה Adreno 205, שחזק פי כמה וכמה מקודמו.

ה 200 היה מיושן וחלש ברגע בו יצא, ומרגע ששמו אותו על מכשיר האנדרואיד הראשון שהוא עלה עליו, הוא כבר התקשה להריץ משחקים כמו אספלט 5 וכו'.

משעשע אותי שאתה "מוכן לקבל" את הדיזייר Z בתור מכשיר high end. מדובר בפלטפורמה חדשנית למדי, ואחת היחידות על מכשירים ניידים עם האצת חומרה לפלאש. זה בנוסף למעבד מעולה ו GPU מוצלח.

לגבי המיילסטון 2- מה בדיוק מיושן בו? מעבד A8 של 1GHZ, זיכרון LPDDR2 ותהליך יצור של 45 ננומטר. אפשר לדעת מה בדיוק מיושן בזה? העובדה שהם בחרו ללכת פלטפורמה של TI שכוללת SGX530 ולא משהו חזק יותר? אין פה שום דבר ישן או מיושן. מוטורולה לא משווקים את המכשיר כמכונת משחקים גם ככה.

כיום ה high end בשוק הוא מעבדי A8 בתדרים של 800-1200MHZ, עם שלל פיצ'רים סטנדרטיים כמו GPS/WIFI ושאר ירקות, ומאיץ גרפי הגון כלשהו, בד"כ.

מחר ה high end יהיה ה TEGRA2, אבל זה מחר. הייתי מציע שתפקח קצת את העיניים ותסתכל מה ההיצע הנוכחי של השוק.

עד כמה שאני זוכר , לMilestone 2 יש SGX530 ...

הSGX535/40 חזקים ממנו פי כמה .

פורסם
פורסם

עד כמה שאני זוכר , לMilestone 2 יש SGX530 ...

הSGX535/40 חזקים ממנו פי כמה .

זה בדיוק מה שכתבתי, איך זה מתקשר למה שטענת קודם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים