עבור לתוכן

אנדרואיד עקפה את סימביאן

Featured Replies

פורסם

"מערכת ההפעלה מבית גוגל עברה לראשונה בפופולריות שלה את סימביאן, מה שהופך אותה למובילה בעולם" [מדובר כמובן על סמארטפונים].

"מהפך בעולם מערכות ההפעלה הסלולריות. ברבעון האחרון של 2010 עברה לראשונה מערכת ההפעלה אנדרואיד מבית גוגל את נתח השוק של מערכת ההפעלה סימביאן בה משתמשת נוקיה. 32.9 מיליון מכשירים עם אנדרואיד נמכרו ברבעון הרביעי של 2010, מה שהופך את אנדרואיד למערכת ההפעלה הפופולרית ביותר בשוק הסלולר כיום – מעמד אותו חוזים האנליסטים מזה זמן.

כבר לפני מספר שבועות העריכה חברת המחקר Canalys, שמפרסמת נתונים אלו היום, כי אנדרואיד תמשיך לצמוח בקצב מהיר יותר ממתחרותיה ב-2011, זאת למרות הגעתו של מכשיר האייפון לרשת ורייזון האמריקאית וניסיונותיה של נוקיה להשיק מכשירי מגע חדישים ומשוכללים העובדים על סימביאן.

"הצמיחה של אנדרואיד היא פנומנלית", אמר האנליסט כריס ג'ונס מ"קנליס". "אנו מאמינים שהצמיחה תמשיך במקביל לכך שקצב העדכונים למערכת ההפעלה יאט". עוד נאמר מהחברה כי המומנטום של האנדרואיד יגרום ליותר חברות לאמץ את הפלטפורמה עבור מכשירי הסלולר והטאבלטים שלהם, דבר שיצריך את גוגל להתאים את חנות האפליקציות שלה למכשירים השונים שייגשו אליה ולזהותם בעת התקשורת מולם."

מקורות:

http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1787147

http://www.canalys.com/pr/2011/r2011013.html

http://www.guardian.co.uk/technology/2011/jan/31/android-symbian-smartphone-sales

http://www.intomobile.com/2011/01/31/canalys-android-outsold-symbian-q4-2010/

http://www.engadget.com/2011/01/31/canalys-android-overtakes-symbian-as-worlds-best-selling-smart/

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/12538_Canalys_figures_show_Android_o.php

פורסם

עניין של זמן.

עוד יגיע הזמן בו תקנה מכשיר סלולרי נטול מערכת הפעלה כמו במחשבים, ותוכל להתקין מה שתבחר.

פורסם
  • מחבר

^^

מאוד קשור לכתבה....

בכל מקרה הייתי נותן עוד זמן- יש את בעיית הדרייברים והתאימות של OS לחומרה שצריך לפתור קודם. אפילו דרייברים לגאלקסי אס אין לאף אחד :nixweiss:.

אם תהיה בחירה [בהנחה המופרכת שאפל תסכים] - כולם ירצו iOS, כמו היום :s07:. יהיו גם את האנשים שירצו לדבוק עם מה שהם מכירים - סימביאן [המקבילה היא ווינדואוס XP]. יהיה ברור למביני העניין שאנדרואיד היא הכי טובה [כמו לינוקס].

פורסם

יופי ..אנדראויד שולטת בשוק הLow End ,מעולה ..

עכשיו נעיין בשוק הHigh End שכול כך מעניין , ומה נגלה ..שIOS דיי שולטת בשוק הזה .

פורסם
  • מחבר

^^

קודם כל אתה מבסס את דבריך על השערות. אתה מוזמן להביא נתונים.

בכל מקרה, למה אתה ישר מניח שאנדרואיד=Low end? יש מכשירים חזקים שמתמודדים מול האייפון זקופים ואיתנים. לדוג' הגאלקסי מכר 10 מיליון. יש גם כמה מכשירים של HTC, Motorola, SE...

וההפרדה הזו מיותרת לטעמי. אתה מוזמן גם להפריד את האייפונים ל-4 ולכל הישנים (הראשון, 3GS, 3G), תקבל תוצאות שונות בתכלית. לא חוכמה להפריד אנדרואידים אבל להשאיר את האייפונים כמקשה אחת.

פורסם

^^

קודם כל אתה מבסס את דבריך על השערות. אתה מוזמן להביא נתונים.

בכל מקרה, למה אתה ישר מניח שאנדרואיד=Low end? יש מכשירים חזקים שמתמודדים מול האייפון זקופים ואיתנים. לדוג' הגאלקסי מכר 10 מיליון. יש גם כמה מכשירים של HTC, Motorola, SE...

וההפרדה הזו מיותרת לטעמי. אתה מוזמן גם להפריד את האייפונים ל-4 ולכל הישנים (הראשון, 3GS, 3G), תקבל תוצאות שונות בתכלית. לא חוכמה להפריד אנדרואידים אבל להשאיר את האייפונים כמקשה אחת.

כי אנדרואיד שולטת בשוק הMID-LOW , זה עובדה ... הSGS בכול הגירסאות שלו מכר 10 מליון ,והוא אחד היותר נמכרים ...גם אם תחבר את הDesire HD ,הNexus S ועוד כמה מכשירי HIGH END ולא כאלה שהם "כאלו" כמו הDROID X והX10...

האיפון 4 מכר כבר איזה 30 מליון וזה רק בשני רבעונים ...

פורסם

כמה מה-ZTE שנמכרים הם אנדרויד...? המספרים לא בדיוק מסתדרים :s05:

נמכרו 68 מליון אנדרויד ב-2010. זה די ברור ש-ZTE לא אחראים ל-51 מתוך זה, הרי רק הגלאקסי S לבד מכר 10 מליון+, ולא ייתכן שכל שאר החברות שמוכרות אנדרויד מכרו ביחד בקושי 7 מליון מכשירים - או שכן? יש איפהשהו ריכוז קצת יותר מסודר של מספרים, כדי שיהיה אפשר להבין מה הולך?

אם היה אפשר לקבל מכירות של הדגמים המובילים עם אנדרויד לעומת אייפון זה היה הרבה יותר רלוונטי. אני בהחלט מאמין שאפל מוכרים יותר ב-high end אבל הייתי שמח לראות מספרים קצת יותר רלוונטים.

נניח מכירות של milestone2, desire, desire z/hd, galaxy, nexus1, nexus-S - כל זה ביחד ייתן תמונה הרבה יותר ברורה של שוק ה-high end. שוב, אני די בטוח שכל זה ביחד עדיין לא יגיע ל~45 מליון אייפונים שנמכרו ב-2010, אבל מעניין לדעת כמה זה רחוק בשלב זה...

פורסם

יופי ..אנדראויד שולטת בשוק הLow End ,מעולה ..

עכשיו נעיין בשוק הHigh End שכול כך מעניין , ומה נגלה ..שIOS דיי שולטת בשוק הזה .

אתה לא נח אה?

פורסם

די שוכחים את כפולי הליבה שיוצאים עכשיו, הHIGH END המוחלט כרגע לפלאפונים

הכל אנדרואיד

אין מה לעשות, כשיש לך כמות של מכשירים ולא מכשיר בודד כמו IOS אתה תשלוט בשוק בסופו של דבר

פורסם

^ מאותה סיבה סימביאן שלטה בשוק.

פורסם

כמה מה-ZTE שנמכרים הם אנדרויד...? המספרים לא בדיוק מסתדרים :s05:

נמכרו 68 מליון אנדרויד ב-2010. זה די ברור ש-ZTE לא אחראים ל-51 מתוך זה, הרי רק הגלאקסי S לבד מכר 10 מליון+, ולא ייתכן שכל שאר החברות שמוכרות אנדרויד מכרו ביחד בקושי 7 מליון מכשירים - או שכן? יש איפהשהו ריכוז קצת יותר מסודר של מספרים, כדי שיהיה אפשר להבין מה הולך?

אם היה אפשר לקבל מכירות של הדגמים המובילים עם אנדרויד לעומת אייפון זה היה הרבה יותר רלוונטי. אני בהחלט מאמין שאפל מוכרים יותר ב-high end אבל הייתי שמח לראות מספרים קצת יותר רלוונטים.

נניח מכירות של milestone2, desire, desire z/hd, galaxy, nexus1, nexus-S - כל זה ביחד ייתן תמונה הרבה יותר ברורה של שוק ה-high end. שוב, אני די בטוח שכל זה ביחד עדיין לא יגיע ל~45 מליון אייפונים שנמכרו ב-2010, אבל מעניין לדעת כמה זה רחוק בשלב זה...

שוק הHIGH END ? איזה HIGH END יש בדיוק בNexus One בDesire והMilstone 2 ?

כיום הם נחשבים מכשירי לשוק הבניים ולא לשוק הגבוהה , את הDesire Z עוד אפשר לקבל מכשיר חזק ולא רע בכלל ,אבל לקרוא לMilestone 2 עם החומרה המיושנת שלו High End ...

פורסם

מה? אז מה עושה את האייפון 4 HIGH END? המכשירים האלה מתמודדים טוב מאוד מול האייפון ואפילו עוקפים אותו

פורסם

מה? אז מה עושה את האייפון 4 HIGH END? המכשירים האלה מתמודדים טוב מאוד מול האייפון ואפילו עוקפים אותו

זה מכשירים מיושנים אם הבנת ,חומרה מיושנת ... להמשיך ?

לא סתם הוציאו את הDHD אחרי הDesire ..

.

כשיוצא מוצר חדש לחברה מסויימת ,מכשיר הדגל הקודם הופך לשוק הביניים והחדש לHIGH END ..

לפחות במקרה של HTC עם הDesire / HD שדרך אגב יצא דיי באיחור ..אם לא מעט חסרונות )מסך ,סוללה ... (

פורסם

אני לא מבין את החלוקה הזאת ל-high end וכולי. אין באמת דברים שמדגדגים מכשירים עם מעבד 1GHz.

ובטח לא לומר שמכשיר שהיה high end שהוא חלש היום, זה ברור... תנסה להשתמש היום באייפון 2G

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים