עבור לתוכן

סקר חדש! מה מבין יותר במחשבים אתה או המורה שלך?

אז מי מתמחה יותר בתחום החומרה והתוכנה אתה או המורה שלך? 609 הצבעות

1. 1. אז מי מתמחה יותר בתחום החומרה והתוכנה אתה או המורה שלך?

• אני
    • המורה
    • מה זה מחשב? קופסה אלקטרונית??

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מה בקשר לאחרים...

אבל כל מה שקשור לחומרה ותוכנות ווינדוס.... ובעצם הכל חוץ מהתוכנה הזאת שהוא מלמד עליה.....

אמ....

Hebrew Corel

נראה לי... זה תוכנה ציור\גרפיקה...

וחוץ מזה הוא לא יודע שום דבר...(מילים שלו)

ומי שבא לתקן את המחשבים...

איש מוזר כזה...

הוא גם לא הכי מבין... היה שם תקלות ממש קלות.... ממש באגים קטנים...

וכל דבר שני שלו זה לפרמט שם תמחשב...

אני גם מפרמט כל שבוע....

אבל לי יש מחלה...

הוא סתם חושב שאין פיתרון אחר... :\

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מורים בתיכון לא יודעים כלום גם במדעי המחשב לא רק בחומרה דיברתי על המורה MCSE שלי בתור דוגמא למורה שיודע מה הוא עושה אבל לא יודע חומרה

MCSE לא לומדים בתיכון...

זה לא אומר שאי אפשר ללמוד אותו בתקופת הביצפר... אני מכיר אנשים שהתגייסו אם זה לצבא (ולא הם לא דחו את השרות שלהם בשביל זה) פשוט שאין לזה דרישות מינימום כול עוד אתה לא ילד קטן

פורסם

שוב, לחזור על מה שכבר אמרוו אנשים, היהירות של חלק מהתלמידים פה ממש לא במקום. זה יפה שאתם מבינים יותר מהמורה שלכם בחומרה (וגם זה מאוד לא בטוח, לדעת מה יותר טוב Radeon 9600 או GFFX5600 זה לא נקרא להבין בחומרה, בשביל לדעת את זה מספיק לקרוא את עמוד הסיכום של ההשוואות ב-Tom's Hardware או HardOCP), אבל מאוד סביר להניח שהמורים שלכם מתכנתים הרבה יותר טובים מכם, והרבה יותר טובים ממה שתהיו כאשר תסיימו תיכון.

המורה שמלמדת אותי C לא מבינה הרבה בחומרה, אבל היא מתכנתת מעולה, וגם כותבת ספרים בתחום. אז מי מבין יותר? זאת לא שאלה של "אני או הוא".

פורסם

אצלנו המורה מלמד כבר יותר מ10 שנים, אבל אני מתכוון די הרבה יותר,

הוא לא מפגין עלינו את הידע שלו, ונראה בהתחלה תמים שלא יודע המון, אבל לפעמים הוא מספר לנו סיפורים,

איך הוא למד, הוא סיפר לנו שהוא היה בתיכון הוא תכנת בשפת הדסמבלר (נראה לי זה השם שלה) שזאת השפה הכי נמוכה שאפשר

לתכנת (הכוונה 01001110) ככה הם רשמו תוכנות, הוא נתן לנו דוגמא שwriteln נגיד בפסקל הם היו רושמים,

הוא אמר משהו עם 9c ומשהו כזה, וחישב את זה בראש, ובום זרק לנו 011100111 בסדר כלשהו שמציג את הפקודה

writeln בשפת הדסמבלר(או איך שלא קוראים לזה), הוא סיפר לנו שהיו כמה ילדים שניסו להתחכם איתו, ואז הוא הכניס אותם

לקטע של החומרה, והפיל אותם, אני לא ממש יודע כמה הוא יודע, אבל נראה אני בטוח שהוא לא עובד עלינו, אני מכיר אותו,

וגם אח שלי סיפר לי עליו, אח שלי למד איתו לפני 4 שנים בערך.. ::)

בכל מקרה לפי דעתי המורה הזה יודע מחשבים מהשפה הכי נמוכה שיש, לשפות יותר גבוהות,

בשיעור הבאה אני אבקש ממנו הסברים מה הוא בערך יודע על חומרה, באמת מסקרן לדעת מה הרקע שלו,

אני מתאר לעצמי רקע גדול.. ::):P

פורסם

בישראל כל פלצן שני שיודע להרכיב כרטיס מסך הופך להיות מבין גדול במחשבים.

זכור לי תקופה בתיכון שעוד למדתי מחשבים (סך הכל שנה, עזבתי מרוב שיעמום), תלמיד מסויים שהתמצא בחומרה השוויץ כל השיעורים שהוא מבין יותר מכולם, במבחן הראשון הוא נכשל.

פורסם

ניראה לי שהאסמבלר זאת שפת התוכנה הכי קשה שקיימת.

פורסם

פעם אני וחברי למחשב בשיעור מחשבים החלטנו להשתעשע.

כיבינו את המחשב ואז כיבינו את הספק כוח מהסוויצ'.

קראנו למורה ואמרנו שהמחשב שלנו לא פועל.

היא בדקה את המחשב במשך כל השיעור.

ולא הצליחה לפתור את הבעיה.

עד שהדלקנו את הספק.

ואז היא באה.

וניסתה להדליק את המחשב.

ברגע שהמחשב נדלק היא התחילה להתלהב שהיא תיקנה את המחשב לבד ואף אחד לא עזר לה.

:-X

פורסם

אדון לאון בכותרת רשום "להבין במחשבים" אבל בשאלה רשום באיזה תחומים בדיוק, חומרה ותוכנה. המורים שלך יודעים יותר ממכך בחומרה ותוכנה? יופי. כי אצלי מורה בקושי יודע מה זה MHZ :lol:

ברסמי חוץ ממני ו2 חברים שלי לא נראה לי מישהו פעם פתח מחשב בביצפר הזה (Iron Eddie...)

מר שועלי (אדון לאון?!), את תחום המחשבים אפשר פחות או יותר לחלק לחומרה ותוכנה. "חומרה" יכולה להיות גם חומרת שרתים, MF, חומרת PC לא שגרתית ועוד דברים נחמדים יותר ופחות. "תוכנה" יכול להיות הכל מכתיבת תוכנה, דרךהפעלה והתקנה של מערכות הפעלה שונות ומגוונות וכלה בהכרת רכיבי ה-core של מערכת ההפעלה והתעסקות איתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים