עבור לתוכן

סקר חדש! מה מבין יותר במחשבים אתה או המורה שלך?

אז מי מתמחה יותר בתחום החומרה והתוכנה אתה או המורה שלך? 609 הצבעות

1. 1. אז מי מתמחה יותר בתחום החומרה והתוכנה אתה או המורה שלך?

• אני
    • המורה
    • מה זה מחשב? קופסה אלקטרונית??

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

פתחתי תסקר כי יש לנו בביצפר 2 מורים, אחד רפי ואחת סבטלנה :lol: שניהם בקושי יודעים להיוז תעכבר קצת EXCEL וHTML... אז איך המורים שלכם בתחום החומרה והתוכנה?

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני רואה שכולם חושבים שהם יודעים יותר טוב מהמורים ! זה מצב מעניין ...

פורסם

אין מה לחשוב ברוב המיקרים זה באמת ככה .

פורסם

בתקופת התיכון המוקדמת שלי (לפני חמש שנים בערך), רכז לימודי המחשבים בביצפר וזה שהיה אחראי על כיתות הלימוד והרשת היה בא אלי כל הזמן בשאלות ובעיות שיש לו... ואני מניח שהמצב לא השתנה הרבה מאז.

פורסם

בכיתה י' כל התלמידים היו חייבים ללמוד מחשבים (HTML בשביל לדייק - לדעתי זאת הייתה אחת ההחלטות הטפשיות...) ואני עדיין לא יודע כלום... ככה שאת הקרדיט אני נותן למורתי.

בקשר לחומרה אני ממש לא יודע...

פורסם

אני מנחש שזה בקשר למורים בתיכון כי אני למדתי MCSE והמורה שלי אולי לא הבין בחומרה רבע ממני אבל ב Windows הוא היה אלוף

מה שאני מנסה להגיד זה שזה תחום רחב מדי בשביל לומר מי מבין יותר אבל במקרה של מורים בתיכון הם פשוט לא יודעים כלום...

פורסם

אם מדובר על מורים בתיכון, לא אמור להיות להם ידע בחומרה. בתיכון לומדים מדעי המחשב, ולא מחשבים (חומרה, windows וכו')

פורסם

אם הביצפר המחורבן שלי לא נותן לי ללמוד מחשבים בגלל שאני במב"ר מה אני בוחר?

פורסם

אם הביצפר המחורבן שלי לא נותן לי ללמוד מחשבים בגלל שאני במב"ר מה אני בוחר?

אופציה ד'

אבל חזרה לנושא,

זה באמת המצב בחלק מהמקרים שיש תלמידים שמבינים קצת יותר מהמורים (אשמת הדור בו הם גדלו).

פורסם

מורים בתיכון לא יודעים כלום גם במדעי המחשב לא רק בחומרה דיברתי על המורה MCSE שלי בתור דוגמא למורה שיודע מה הוא עושה אבל לא יודע חומרה

MCSE לא לומדים בתיכון...

פורסם

אני יודע יותר טוב מהמורה שלי...

בקשר לחומרה הוא מבקש ממני עזרה... :\

ובכלל הרבה ילדים מהבית ספר מבקשים שאני ארכיב להם מפרטים...

וגם המחנכת שלי... וגם המורה לספורט....

פורסם

ואני בטוח שהמורה יודע טוב יותר מ-99% מהתלמידים בכל מה שקשור לנושאים אותם הוא מלמד.

אז יופי, אתם יודעים מה ההבדל בין 9800SE לבין 9600XT.... ביג דיל.

מי מכם מכיר אלגוריתמים למניעת DEADLOCKS?

מי יודע פסקל טוב יותר? אתם או המורה?

זאת חוכמה קטנה להגיד שהמורים לא מבינים במחשבים ולהתמקד בנושא שולי כמו הכרה של רכיבי חומרה....

פורסם

ואני בטוח שהמורה יודע טוב יותר מ-99% מהתלמידים בכל מה שקשור לנושאים אותם הוא מלמד.

אז יופי, אתם יודעים מה ההבדל בין 9800SE לבין 9600XT.... ביג דיל.

מי מכם מכיר אלגוריתמים למניעת DEADLOCKS?

מי יודע פסקל טוב יותר? אתם או המורה?

זאת חוכמה קטנה להגיד שהמורים לא מבינים במחשבים ולהתמקד בנושא שולי כמו הכרה של רכיבי חומרה....

נכון מאוד.

פורסם

מורים בתיכון לא יודעים כלום גם במדעי המחשב לא רק בחומרה דיברתי על המורה MCSE שלי בתור דוגמא למורה שיודע מה הוא עושה אבל לא יודע חומרה

MCSE לא לומדים בתיכון...

למה אתה מתכוון? המורה שלך לא מבין מה זו מחסנית או מה זה אוטומט (שזה בערך מה שלומדים בתיכון) ? קשה לי להאמין...

אני כמעט בטוח שכדי ללמד מדמ"ח בתיכון חייבים תואר במדמ"ח

זה נכון שיש הרבה מה להגיד נגד המורים בישראל, אבל זו עדיין לא סיבה להשמיץ אותם בכל הזדמנות

פורסם

ת'אמת אני לא הייתי בתיכון (זאת אומרת הייתי רשום עד י"א אבל לא הגעתי לבית-ספר)

אבל בחטיבה הייתי יושב כל הזמן עם המורה למחשבים ועוד מורה אחד שלא קשור ומלמד אותם כל מיני

כשהייתי בכיתה י' ועברתי בית-ספר שניהם פתאום הפכו למורים למחשבים באחד בתי הספר ההכי טובים בירושליים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים