עבור לתוכן

פרוייקט קירור לHD6950 + תמונות .

Featured Replies

פורסם

טוב , אמנם מוקדם מידי להגיד נמאס לי .... אבל נמאס לי מהטמפרטורה של הכרטיס בן השבועיים וחצי שלי , כן אני יודע , אלו כרטיסים חמים ויש להם threshold

נורא גבוה , אבל בכל זאת חם מדי לטעמי :P

אי לכך ובהתאם לזאת חיפשתי קירור מתאים :

thermalright T-RAD2 אמור להתאים לפי מספר פורומים ( גם פורום אחד זה מספר :P ) אבל מגיע בלי מאווררים .

scythe Musashi אולי יתאים עם חיתוך קל , יצאה גרסה מעודכנת SETSUGEN 2 אבל שההוא שם למעלה יעזור לי ( התנצלות למאמינים ) עד שזה יגיע לארץ אם זה יצא לפני רק מספר ימים לשוק בחו"ל .

ואז יש לנו את הZALMAN VF3000A , מצאתי בסך הכל פורום אחד שמדגיש שאולי הוא יתאים אבל צריך למצוא קירור אחר לVRM ( מה נעשה , בין החלקים החמים יותר בכרטיס חוץ מהליבה )

לקופצים , כן יש את הarctic extreme plus אבל הנ"ל אינו נמכר בארץ ( ואם כן אז לא מצאתי ) והזמנה מחול תצא כ-100 דולר ( אני מעדיף לחסוך לכרטיס חדש )

הבחירה נפלה על הזלמן ( יש לו מכנסיים וגם שני מאווררים שקטים וגוף קירור נכבד :screwy: )

אני חייב לציין שחוץ מחיתוך קל ( למי שיש דרמל , מומלץ בחום ) לא נתקלתי בבעיות מיוחדות , ידעתי מראש מה עליי לחתוך וכמה ולכן הוצאתי את הדרמל מהבויידעם וביצעתי את הנדרש , 30 דקות עבודה כולל החיתוך ( לא כולל זמן צילום :smile1: , הלו מישהו חייב לצלם ... אני עדיין לא כותב ביקורות מהולל שמרוויח מספיק לצלם צמוד )

הרי לפניכם התוצאות והתמונות המצורפות , אני יכול להעלות את כולם אבל אבחר בטובות .

sapphire 6950 פתוח ל6970 ובהמהרה ל950 עבור הליבה ו1450 עבור הזכרונות ( מול 880 ו1375 בהתאמה )

טמפרטורת מנוחה 31 מעלות ( מארז MOZART TX , דלת סגורה , מאוורר על מקסימום , אין לו רעש גם ככה )

טמפרטורת מאמץ המקסימום שGPU-Z רשם במקסימום תפוקה ב3DMARK11 היא 67 מעלות !!!

זמן קירור חזרה ל31 מעלות כ40 שניות !!!

כמובן שאת הבדל הדציבלים בין "מטוס הסילון" המקורי לזלמן אני לא אציין כאן בכדי לא לגרום לנזקים כלכליים לחברה שמייצרת את קירור הסטוק .

בקיצור למעוניינים , אני יכול להעלות את כל תמונות הפרוייקט , תהנו ( אני יודע שאני יכול לישון בשקט עכשיו , תרתי משמע )

[br]פורסם בתאריך: 30.01.2011 בשעה 19:23:52

המשך .....[br]פורסם בתאריך: 30.01.2011 בשעה 19:25:01
המשך ....[br]פורסם בתאריך: 30.01.2011 בשעה 19:26:10
המשך

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה טמפ' הVRM? (תשתמש בGPU-Z)

פורסם

קבל ח"ח - נראה מעולה :yelclap:

לא היה קשה לוותר מהר כל כך על אחריות של כרטיס בן שבועיים?

פורסם
  • מחבר

מתנצל אבל GPU-Z לא מראה ב6950 את טמפ' הVRM רק 3 טמפרטורות ON DIE וכולן נשארות די זהות בבדיקה

בין 26-31 מעלות במנוחה ובין 67-72 ב100% GPU .

ובקשר לאחריות , בטמפרטורה הזאת יש פחות סיכוי שאני אאלץ להשתמש בה ;D

פורסם

פותח התרד תסיר בבקשה את סימני הפיסוק המיותרים מהכותרת !!!

כמו כן אם תציין את מה חתכת בדיוק ולאיזה חלק..זה יעזור לבאים אחריך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עודכן , והנה מקומות החיתוך מהסט המקורי :

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעלה קצת מתח ותן לכרטיס שלך 1GHZ ליבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים