עבור לתוכן

6990 ati

Featured Replies

פורסם

כמה זה יעלה בארץ פחות או יותר ? והאם הוא שווה השקעה ביחס למחיר שיהיה לו ?

אני בקרוב קונה מחשב חדש "יקר" והולך להשקיע.. רציתי לדעת האם שווה להשקיע בכרטיס מסך כזה או שיש כרטיסים זולים יותר ולא פחות איכותיים מבחינת גרפיקה מהירות וכו... ?

פורסם

אני מתאר לעצמי ע"פ ה-5970 שהתג מחיר יהיה מעל 3,000 ש"ח.

משהו ששווה להשקיע עבורו? לאו דווקא. תלוי באיזו רזולוציה מדובר, ובשאר המערכת. אלטרנטיבות אחרות יציגו ביצועים טובים / זהים באותו מחיר / זול יותר.

פורסם
  • מחבר

רזולוציה hd מסך 24 מחשב חדש הכל חדש מהחזק שיש..

איזה אלטרנטיבות למשל ״ati״ ?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2011 בשעה 05:01:31

תשמע אני לא רוצה לבזבז כסף סתם על כרטיס שאני לא צריך ! למשל אם 6990 יריץ משחקים במקסימום וכרטיס שהוא זול ממנו יעשה את אותה העובדה אז זה לא שווה..

הקטע הוא הכרטיס הזה ה 6990 לאיזה צרכן הוא עונה.. לאנשים שעובדים על עריכות וכאלה בקטע של מהירות.. או שלגרפיקה כי אם כרטיס זול יותר יתן לי את אותה הגרפיקה שהוא נותן אז חבל להשקיע כל כך.. אני צריך הסבר כללי לכרטיס הזה למה הוא מיועד יותר ומה היחס בנו לאחרים בכל מני קטגוריות!!!

פורסם

6990 זה כרטיס בעל שני ליבות

אותה ליבה שנימצאת ב 6950 ו 6970 רק בתדר נמוך יותר

ככה שעדיף לך לקנות 6950 ולפתוח אותו ל6970 ותקבל ביצועים מעולים

אם אתה ממש מטורף תעשה 6950 CFX2 ותפתח את שניהם ל 6970 .... אבל זה מיותר לחלוטין אלה אםם כן אתה משחק על מלא מסכים

פורסם

ה6990 זה הכרטיס הטוב ביותר ATI יכולה להציע אתה מקבל ביצועים ללא פשרות במחיר גבוה להחריד 3000~.

בעיקרון מי שבאמת צריך כרטיס כזה אלו אנשים שמשתמשים בכמה מסכים במקביל על רזולוציות גבוהות מאוד שם הכרטיס הזה מראה את כוחו האמיתי.

למשתמש ביתי ממוצע לא משנה כמה כסף יש לו כדי לקנות כרטיס בסביבות ה1500~ משהו 6950 ולפתוח אותו ל6970 או GTX570 אפילו כרטיס ב800 GTX460 יעשה את העבודה ואתה לא תיהיה מאוכזב.

הדבר החכם ביותר לעשות עכשיו זה לקנות כרטיס בודד יש לך 5870 בסביבות ה1100 שזאת עסקה המשתלמת ביותר היום בשוק או אם אתה ממש רוצה להשקיע כמו שאמרנו מקודם 6950/GTX570 וכשיגיע היום שלא תיהיה מרוצה מהביצועים או שתוסיף כרטיס למערך של CF/SLI או תשקנה כרטיס חדש 1500 שלא ביזבזתה וכך אתה גם שומר על רף ביצועים גבוה יחסית וגם על טכנולוגיה חדשה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תנקודה סדרת לי תמחשבות.. יענו אני לא צריך כרטיס כזה בזבוז כסף על סתם אתה אומר!

עכשיו עוד משהו בדקתי את מה שהצעת לי ה 5870 וה 6950 עכשיו יש כל מני דגמים למשל ב 5870 יש כל מני vapor x ויש של 1gb ושל 2 ו eyenfinity 6 בקיצור הרבה מה אתה מעדיף בין כל אלה אל תשקח שהם לא זולים גם 2000+ ומצד שני יש את ה 6950 2gb שיכולים לפתוח ל 6970 אז מה עדיף מה יותר חזק ויותר טוב?

ועוד משהו בקשר ל 6950 לפתוח ל 6970 תגיד זה נהיה אחר כך כמו כרטיס 6970 לחלוטין? אותו ביצועים אותו נתונים? והאם זה מעמיס עליו כשפותחים אותו ומתחמם יותר .. קצת פרטים בבקשה.. תודה

פורסם

בנימה אישית הייתי הולך על ה6950 הכי זול שאני מוצא ופותח אותו ל6970.

מבחינת ביצועים פר שקל ה5870 נותן את התמורה הטובה ביותר כיום ובעל יכולות OC טובות יותר מ6950/6970 ככה שאתה דיי יכול לחסות את הפרש הביצועים בOC.

מבחינת ביצועים במשחקים טאכלס אתה לא תרגיש הבדל שתי הכרטיסים מאוד חזקים ומשחק שיהיה ל5870 קשה להריץ גם ה6970 לא יהיה רחוק ממנו בביצועים.

בקשר לפתיחה של ה6950 ל6970 יש פה בפורום דיון רחב מאוד על הנושא אתה מוזמן להיכנס ולרפרף קצת לקבל קצת יותר מידע

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486273.0

פורסם
  • מחבר

יענו איזה כרטיס מסך הכי טוב בא אחרי ה 5970 וה 6990 למשחקים אני רוצה את הכרטיס הכי טוב אחרי שני הכרטיסים האלה וללא אוברקלוקינג!! רק כרטיס סינגל אחד!

פורסם

הבנתי תנקודה סדרת לי תמחשבות.. יענו אני לא צריך כרטיס כזה בזבוז כסף על סתם אתה אומר!

עכשיו עוד משהו בדקתי את מה שהצעת לי ה 5870 וה 6950 עכשיו יש כל מני דגמים למשל ב 5870 יש כל מני vapor x ויש של 1gb ושל 2 ו eyenfinity 6 בקיצור הרבה מה אתה מעדיף בין כל אלה אל תשקח שהם לא זולים גם 2000+ ומצד שני יש את ה 6950 2gb שיכולים לפתוח ל 6970 אז מה עדיף מה יותר חזק ויותר טוב?

ועוד משהו בקשר ל 6950 לפתוח ל 6970 תגיד זה נהיה אחר כך כמו כרטיס 6970 לחלוטין? אותו ביצועים אותו נתונים? והאם זה מעמיס עליו כשפותחים אותו ומתחמם יותר .. קצת פרטים בבקשה.. תודה

יהפוך ל 6970 לכל דבר, ביצועים זהים, מבחינת חום הוא עלול להיות אפילו קצת יותר קריר בגלל הצריכת חשמל הנמוכה יותר, ( 2X6 פין לעומת 6+8 )

גם מבחינת יכולות אוברקלוק לאחר הפתיחה הוא יהיה דומה מאוד ל 6970.

פורסם

חוץ משבירת שיא ב-3DMark אין לך ממש צורך בכרטיס חזק שכזה.

6950 בהחלט מספיק בשביל משחקים כבדים כולל הרצה על מסכי 24.

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שה 6950 זה הכי טוב למשתמש הביתי ומספיק חזק למשחקים כבדים וכו...

אם יש לכם עוד כרטיסים מומלצים אני אשמח לדעת.. [br]פורסם בתאריך: 31.01.2011 בשעה 00:30:30

חוץ משבירת שיא ב-3DMark אין לך ממש צורך בכרטיס חזק שכזה.

6950 בהחלט מספיק בשביל משחקים כבדים כולל הרצה על מסכי 24.

אתה יכול להסביר לי מה זה 3dmark בדיוק ?

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

תגיד לי איך הכרטיס gtx 580 ביחס למחיר שלו ? ראיתי הרבה ביקורות טובות עליו והמחיר שלו ביחס למה שהוא נותן " סביר נראה לי לא?"

ממה שהבנתי שה 5970 מיותר לקנות והוא עולה מעל 3000 שקל והוא לא עונה לדרישות שלי כפי שאמרו פה שאלה מיועדים לחיבור הרבה מסכים ואם מחובר כמסך אחד אז לא רואים הבדל!

אבל ה gtx 580 הוא עולה 2500 שקל ונראה לי שהוא כרטיס קטלני ..

מישהו פה יכול להגיד לי על מה מדובר בדיוק ? ואיך משווים כרטיסים מול השני ב nividia ו ati בסדרות שלהם החדשות

פורסם
  • מחבר

תגיד לי מה זה superclocked ? מה זה אומר ואיך זה מגיע כבר מוכן כשקונים או שפותחים את זה ידני ?

בקשר ל gtx 580 ראיתי את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים