עבור לתוכן

שאלת פריצות ואחריות בסמרטפונים

Featured Replies

פורסם

אם,לדוגמא,קניתי Iphone 4 ופרצתי אותו,האם זה מבטל אחריות?

אני רוצה לקנות Wildfire,אבל נורא נורא מתלבט איך:

מצד אחד ניתן לקנות די בזול ולפרוץ לבד,ומצד שני החנות יכולה להתנער מאחריות.(ככה לפחות אמרו לי בחנות אחת)

אני לא סובל מעודף כסף,וקונה את המכשיר בהרבה תשלומים.

האם לקחת סיכון,או להשקיע יותר חודשית בתשלומים?(ההבדל בין פרוץ ללא פרוץ מסתכם ב-20 ש"ח לחודש)

יש דרך לחנות לדעת שפרצתי את המכשיר ובגלל זה הוא נדפק,או שאין להם קייס?

אני מעדיף לעבוד עם ה-ROM המקורי,רק שתהיה בו עברית.

הבנתי איך פורצים והכל,פשוט מפחד נורא לקחת סיכון.

דעתכם המלומדת?

תודה.

פורסם

זה גם תלוי מאיזה חנות קונים (בנוג לאייפון לדעתי זה תמיד מבטל אחריות, אבל אני לא ממש יודע),

אני לאחרונה התעניינתי בקניית SGS ואני יודע מבירור שעשיתי שב VMOBILE וגם ב TELEPHONICA לא מבטלים אחריות.

פורסם

לא מעט חנויות מתנערות מאחריות בפריצה או התקנה של גרסה אחרת על המכשיר (זה למה למשל במכשירי אנדרואיד יש חנויות שמציאות עידכוני גרסה בתשלום).

אבל אם להגיד לך את האמת, אותן חנויות מתנערות מאחריות כמעט על כל דבר, לכן אני אישית ממליץ לך לא לראות בזה אפילו שיקול בקנייה ופשוט לשמור על הפלאפון מכל משמר.

פורסם
  • מחבר

לא מעט חנויות מתנערות מאחריות בפריצה או התקנה של גרסה אחרת על המכשיר (זה למה למשל במכשירי אנדרואיד יש חנויות שמציאות עידכוני גרסה בתשלום).

אבל אם להגיד לך את האמת, אותן חנויות מתנערות מאחריות כמעט על כל דבר, לכן אני אישית ממליץ לך לא לראות בזה אפילו שיקול בקנייה ופשוט לשמור על הפלאפון מכל משמר.

לשמור מכל משמר=?

אם אני מתעסק עם unrevoked,או משנה ROM,ונדפק המכשיר?

פורסם

לשמור מכל משמר=?

אכלתה אותה, אלה אם אתה תמצא תירוץ מיוחד מאוד לחנות (שב99% מהמקרים לא תסכים לקבל את המכשיר).

פורסם
  • מחבר

אכלתה אותה, אלה אם אתה תמצא תירוץ מיוחד מאוד לחנות (שב99% מהמקרים לא תסכים לקבל את המכשיר).

טוב,אז כמו שהציעו פה,פשוט צריך למצוא חנות שמכבדת אחריות,גם אם יש פאקים שאני עושה עם תוכנות צד שלישי.

תודה לעונים!

פורסם

בוא נגיד דבר כזה: אם יש לך בעיה ברמת התוכנה אז אתה יכול לסדר אותה לבד, ואם לא - אז תמיד אפשר לחזור לרום המקורי ואז להגיש למעבדה.

אם אתה לא יכול לשים רום אחר כי הפלאפון דפוק מדי אז המעבדה גם ככה לא תדע באיזה רום השתמשת. :P

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד דבר כזה: אם יש לך בעיה ברמת התוכנה אז אתה יכול לסדר אותה לבד, ואם לא - אז תמיד אפשר לחזור לרום המקורי ואז להגיש למעבדה.

אם אתה לא יכול לשים רום אחר כי הפלאפון דפוק מדי אז המעבדה גם ככה לא תדע באיזה רום השתמשת. :P

כלומר,לקנות איפה שהכי זול?

אני מתלבט בין הגירסה הרגילה(הלא פרוצה ולא מעוברתת),לבין גירסה פרוצה ע"י החנות.

ההבדל במחיר הוא 312 ש"ח.

מה היית ממליץ?

לפי הניסיון שלכם כאן בפורום,אמורות להיות בעיות מיוחדות עם לפתוח את ה-HBOOT ו/או Unrevoked?(מדובר ב-HTC Wildfire)

נ.ב.:

אם למישהו יש המלצה על חנות מסוימת,מתוך ניסיון אישי,יותר מאודה לו.

פורסם

אני בכלל לא הייתי קונה Wildfire. למה לא Orange San Fransisco אם התקציב נמוך?

פורסם
  • מחבר

אני בכלל לא הייתי קונה Wildfire. למה לא Orange San Fransisco אם התקציב נמוך?

שתי שאלות:

1.למה לא?(לפי ביקורות שראיתי עליו,הוא לא Top of the line,אבל אני מחפש מכשיר אנדרואידי תקציבי)

2.את ה-SF אפשר רק להזמין מחו"ל,נכון?(=אין לי כוח להרפתקאות)

פורסם

1. מיושן כבר. רזולוציה נמוכה. יש יותר טובים בתקציב הזה (ואגב כמה אתה רוצה להוציא?).

2. מחיפוש של שניה וחצי הגעתי לאלו:

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=275053&highlight=blade

http://iandroid.co.il/forum/post135657.html?hilit=blade#p135657

http://iandroid.co.il/forum/topic16466-20.html?hilit=blade

פורסם
  • מחבר

הרעיון הוא להוציא כמה שפחות.

זה טלפון אנדרואידי ראשון שלי,ואין לי יותר מדי מזומנים בכיס.

בין 1000-1500 ש"ח.

אם יש לך הצעות,אז רק מחנויות בארץ,כי מחו"ל אני לא קונה.(אין לי כוח להתחיל לשלוח מכשירים לתיקון לחו"ל)

פורסם

אלו אנשים פרטיים שמוכרים מכשירים חדשים לגמרי. נכנסת בכלל ללינקים?

פורסם

אז מה החנות אשמה? למה שהיא תשלם מהכיס שלה על תקלות שאתה עשית?

האחריות היא על החומרה, ועל התוכנה המקורית שמגיעה איתה.

בדיוק כמו שאם תקנה היום מחשב באייבורי ומחר תמלא אותו בוירוסים ומערכת ההפעלה כבר לא תעלה לך, זאת לא תהיה האחריות שלהם לתקן לך אותו והם גם לא יעשו את זה.

פורסם
  • מחבר

1.לדיי סליפר-אני לא קונה מאנשים פרטיים.איך בדיוק יפרסו לי ל-12 תשלומים?מה עם אחריות בארץ?

וכמובן שפתחתי את הלינקים שהבאת לי.

2.למילפורד-לגיטימי מה שאתה אומר,אבל כל הרעיון באנדרואיד הוא להחליף הכל.

זה שחנויות בארץ מתנערות,זה משהו אחר.

עובדה שדיברתי עם חנות מסוימת,ואין שם בעיה להחליף רומים,פשוט היא יקרה יותר,ולא נותנת לי מספיק תשלומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים