עבור לתוכן

מחפש המלצות לטלפון נייד שיכול לעבוד עם סקייפ

Featured Replies

פורסם

בוקר!

רוב האנשים שאנחנו (המשפחות של אשתי ושלי+חברים) מדברים איתם נמצאים רוב הזמן בטווח של רשתות אל-חוטיות.

אנחנו חושבים לרכוש כמה מכשירים ניידים שאפשר לעבוד איתם עם סקייפ דרך WIFI ולחסוך מה שאפשר מהתשלום החודשי המטורף והלא מוצדק לחברות הסלולר.

סה"כ מדובר על אלפי ש"ח בכל שנה.

הרעיון הוא לקנות מכשירים, להתקין עליהם סקייפ לזמן שבו הם באיזור קליטה של רשת אל-חוטית וסים של טוק-מן (או משהו דומה) לזמן שאין רשת/ מקרה חירום / לאנשים שלא מחוברים לסקייפ (בתקווה שיתמעטו האחרונים עם הזמן).

בעיקרון אני מחפש להשקיע מינימום כסף בכל מכשיר בתור שלב ראשון (צריך משהו לפחות 8 מכשירים).

לא ממש מעניין כרגע אם יש מצלמה/מסך מגע/ נפח אכסון מטורף/ שאר פינוקים ומותרות.

אם נראה שזה רץ ובאמת חוסך אולי בהמשך נשדרג.

אין לי מושג מה סדר גודל המחיר של המכשירים שיתאימו לי לכן אני מחפש מכשירים מדגמים ישנים ואולי משומשים שיתאימו.

איזה מכשירים יתאימו לי?

תודה רבה רבה

W

• תגובות 57
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משימה שאפתנית יש לך...

א. זה יהיה יקר, אתה בטוח שבשלב זה אתה רוצה 8 מכשירים? אולי תקנה חלק עכשיו וחלק אחר כך (וכך גם תוכל לבדוק עד כמה זה נוח ופונקציונלי לכם)?

ב. יש את מכשירי האנדרואיד, יש גם זולים. באייפונים אין סקייפ אבל אם אני לא טועה יש תוכנות חליפיות. לסימביאון וווידנואוס מובייל אני לא בטוח שיש סקייפ.

ג. אייפונים מאוד יקרים, ואין בהם סקייפ.

ד. עם מה נשארנו? אנדרואיד.

ה. מה התקציב שלך? עד כמה אתה רוצה להתעסק במכשיר כדי שהכול יהיה פרפקט (אנדרואיד בארצנו דורשת התעסקות, יש לך חוש טכני ואתה אוהב דברים כאלו? )?.

ו. טאכלס, מתאים לך מכשיר פשוט (לפי מה שכתבת) אבל חוששני שאין סקייפ במערכות ההפעלה הפשוטות (סימביאן, ווינדואוס מובייל...) :nixweiss:

ז. אתה רוצה מכשירים זהים? אם לא תוכל לחפש ביד-2, תיזהר מנוכלים, עסק קצת בעייתי והרבה מאמץ...

פורסם
  • מחבר

משימה שאפתנית יש לך...

א. זה יהיה יקר, אתה בטוח שבשלב זה אתה רוצה 8 מכשירים? אולי תקנה חלק עכשיו וחלק אחר כך (וכך גם תוכל לבדוק עד כמה זה נוח ופונקציונלי לכם)?

ב. יש את מכשירי האנדרואיד, יש גם זולים. באייפונים אין סקייפ אבל אם אני לא טועה יש תוכנות חליפיות. לסימביאון וווידנואוס מובייל אני לא בטוח שיש סקייפ.

ג. אייפונים מאוד יקרים, ואין בהם סקייפ.

ד. עם מה נשארנו? אנדרואיד.

ה. מה התקציב שלך? עד כמה אתה רוצה להתעסק במכשיר כדי שהכול יהיה פרפקט (אנדרואיד בארצנו דורשת התעסקות, יש לך חוש טכני ואתה אוהב דברים כאלו? )?.

ו. טאכלס, מתאים לך מכשיר פשוט (לפי מה שכתבת) אבל חוששני שאין סקייפ במערכות ההפעלה הפשוטות (סימביאן, ווינדואוס מובייל...) :nixweiss:

ז. אתה רוצה מכשירים זהים? אם לא תוכל לחפש ביד-2, תיזהר מנוכלים, עסק קצת בעייתי והרבה מאמץ...

אם החשבון המשפחתי מגיע ל7-8K בשנה, להשקיע כמה K כדי להפטר מחברות הסלולר זה לא נורא.

מה לגבי איפונים (או מכשירים אחרים) מדגמים ישנים?

לא מפריע לי שיהיו מכשירים מדגמים שונים.

מבחינתי, זו יכולה להיות בלטה עם אנטנה שאפשר להתקין עליה סקייפ (או משהו אחר לצורך העניין).

הייתי מעדיף מכשיר/ תכנה שתאפשר שימוש קל למשתמשים שלא רוצים לדעת איך זה עובד .

להקיש מספר או שם ולהוציא שיחה.

אם ההתעסקות היא חד פעמית, להגדיר הכל ואז זה עובד, אז יש מצב שזה יכול להתאים.

פורסם

הבעיה היא שכל מכשיר מתאים עולה כמה אלפים.

אייפונים- תבדוק כמה עולה ביד-2, אין לי מושג.

זו בדיוק הבעיה- כדי שיהיה אפשר להתקין סקייפ צריך מערכת הפעלה חכמה, שמגיעה עם פלאפון חכם (Smartphone), שעולה הרבה כסף. [אבל היי, יכול להיות שאני טועה {תקווה שכן, למען כיסך} וגם מכשירים "מטומטמים" יכולים להריץ סקייפ, אני לא שמעתי על דבר כזה בכל מקרה].

כן ההתעסקות עם אנדרואידים היא חד פעמית, אבל זה יכול לקחת זמן.

אנדרואיד ו-iOS הן די אינטואטיביות, יכול להיות שלמשתמשים הפחות מתקדמים ייקח קצת זמן להתרגל. תמיד תוכלו להתקדם ולנצל אופציות מתקדמות במערכות ההפעלה. בגדול- iOS יותר פשוטה (לטוב ולרע) ויכולה להתאים יותר אבל א. אין בה סקייפ, רק תחליפים (אתה לא תוכל להתקשר למחשב) ב. אייפונים יקרים.

אני אבדוק עוד מעט אם יש סקייפ למערכות מטומטמות.

פורסם

אני יודע שיסקלו אותי באבנים, אבל יש את האופציה של הNokia N900.

הסקייפ הוא בילט-אין במערכת ההפעלה ויש אינטגרציה מלאה עם הcontacts, ז"א שניתן לשייך לאיש קשר מספר פרופילים (חשבון סקייפ, מספר סלולרי, חשבון פייסבוק וכו'). ניתן אפילו לבצע שיחות וידאו בסקייפ.

המכשיר לא זול (כ1800 בחנויות) ולא end-user friendly, אבל הוא עונה לך על הדרישות.

פורסם
  • מחבר

איפון דור ראשון או דור שני (600 ש"ח יד שנייה) יעשו את העבודה?

יש משהו ישן שמתאים?

פורסם

הללויה!

טעיתי :yelclap: [ :silly:] יש סקייפ לסימביאן, שזה אומר שיש המון נוקיות זולות בשבילך! מצד שני צריך מכשירים עם wifi - יותר יקרים.

הייתה גרסה גם לווינדואוס מובייל 6.5 אבל סקייפ כבר לא מספקת אותה, אבל אפשר למצוא באינטרנט. [לפי מה שהבנתי הם הורידו את התמיכה בגלל המעבר לווינדואוס פון 7]

ועוד טעות שלי (מה יהיה איתי :nixweiss:) - יש גם לאייפון.

האייפון הראשון כבר לא מיוצר וספק אם הוא נתמך ע"י מישהו. המכשיר גם עתיק בלי שום קשר. ואין בו 3G (!)

האייפון ה-2 (3G) נשמע יותר טוב, אם יש בזול אולי תחפש 3GS?

פורסם
  • מחבר

הללויה!

טעיתי :yelclap: [ :silly:] יש סקייפ לסימביאן, שזה אומר שיש המון נוקיות זולות בשבילך! מצד שני צריך מכשירים עם wifi - יותר יקרים.

הייתה גרסה גם לווינדואוס מובייל 6.5 אבל סקייפ כבר לא מספקת אותה, אבל אפשר למצוא באינטרנט. [לפי מה שהבנתי הם הורידו את התמיכה בגלל המעבר לווינדואוס פון 7]

כל מכשיר נוקייה שיש לו אופציה של WIFI יתאים לי?

כנ"ל לגבי איפונים למיניהם?

פורסם

נראה לי שכן.

אני ממליץ לך לחכות לעוד חברי פורום, שיאשרו/יפריכו את דברי; חבל לקנות ואז לגלות שלא עובד.

פורסם

zte blade- אם אתה יכול להביא מאנגליה 99 פאונד.

huawei ideos u8150

אייפון 3G גם יתאים , סביר להניח שגם האייפון הראשון יתאים.

אתה יכול לבדוק גם את האופציה של fring

http://www.fring.com/download/default_PC.asp

פורסם

^^

גם אני חשבתי על זה, אבל למה הוא צריך את זה? יש נוקיות פשוטות שיעשו את העבודה... ואגב, פותח הדיון, אם אתה מעוניין הם נקראים גם Orange San Fransisco

ויש בחור בפוקט שמוכר אותם (ZTE Blade) ב- 1100 ש"ח ; או באיביי 200-300 דולר, כולל משלוח, לא כולל מכס ומע"מ.

פורסם

הבעיה היא שכל מכשיר מתאים עולה כמה אלפים.

אייפונים- תבדוק כמה עולה ביד-2, אין לי מושג.

זו בדיוק הבעיה- כדי שיהיה אפשר להתקין סקייפ צריך מערכת הפעלה חכמה, שמגיעה עם פלאפון חכם (Smartphone), שעולה הרבה כסף. [אבל היי, יכול להיות שאני טועה {תקווה שכן, למען כיסך} וגם מכשירים "מטומטמים" יכולים להריץ סקייפ, אני לא שמעתי על דבר כזה בכל מקרה].

כן ההתעסקות עם אנדרואידים היא חד פעמית, אבל זה יכול לקחת זמן.

אנדרואיד ו-iOS הן די אינטואטיביות, יכול להיות שלמשתמשים הפחות מתקדמים ייקח קצת זמן להתרגל. תמיד תוכלו להתקדם ולנצל אופציות מתקדמות במערכות ההפעלה. בגדול- iOS יותר פשוטה (לטוב ולרע) ויכולה להתאים יותר אבל א. אין בה סקייפ, רק תחליפים (אתה לא תוכל להתקשר למחשב) ב. אייפונים יקרים.

אני אבדוק עוד מעט אם יש סקייפ למערכות מטומטמות.

יש בiOS סקייפ.

http://www.skype.com/intl/en-us/get-skype/on-your-mobile/download/iphone-for-skype/

פורסם

^^

תיקנתי את עצמי כמה תגובות קודם, קרא לעומק בפעם הבאה :nono:.

פורסם
  • מחבר

הללויה!

האייפון הראשון כבר לא מיוצר וספק אם הוא נתמך ע"י מישהו. המכשיר גם עתיק בלי שום קשר. ואין בו 3G (!)

האייפון ה-2 (3G) נשמע יותר טוב, אם יש בזול אולי תחפש 3GS?

סליחה על הבורות.

צריך 3G בשביל סקייפ וטוקמן?

zte blade- אם אתה יכול להביא מאנגליה 99 פאונד.

huawei ideos u8150

אייפון 3G גם יתאים , סביר להניח שגם האייפון הראשון יתאים.

אתה יכול לבדוק גם את האופציה של fring

http://www.fring.com/download/default_PC.asp

אנגליה ממש קרובה ( 95 יורו + 5 דולר משלוח).

המון תודה על ההמלצות!

טוב לדעת שגם האיפון הראשון יתאים.

זה מגדיל לי את האופציות.

בקשר ל FRING נראה אדיר.

יש בעייה להריץ אותה על הנייד במקביל לסקייפ?

תודה רבה לכם על הסבלנות

פורסם

לא, האייפון הראשון לא יתאים. רק 3G ואילך.

דור 3:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%95%D7%A8_3

אתה תצטרך אותו רק כי נראה לי שכבר לא מוכרים טוקמנים תואמי דור 2- ישן מידי.

פרינג'- למה לא סקייפ? סקייפ תומך ביותר מכשירים ומערכות הפעלה (רצית להפיץ את הרעיון, לא?).

ולא אמורה להיות בעיה להריץ בכמה מיקומים בו זמנית (לסקייפ אין בעיה, הם אפילו מתמשקים!).

אנגליה ממש קרובה ( 95 יורו + 5 דולר משלוח).

מה? לא הבנתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים