פורסם 2011 בינואר 2814 שנים תריץ בגוגל ותמצא די ויותר חומרבגדול הH70 עם 2 מאווררים במקום אחד, רדיאטור רחב יותר, ומשאבה/בלוק חדשים
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים בהתחשב במחיר שלהם וביכולות..לא ממש שווה להשקיע בהם יותר מדי..קירור אוויר נורמלי יעניק אחלה ביצועים בהרבה פחות כסף..
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים יש לך ביקורת על הH70 בעברית אם תחפש בגוגלבכל מקרה קירור אוויר טוב יהיה יותר טוב הNoctua NH-D14 יותר זול וטוב מהH70אבל כן, אם כבר אז להשקיע ב70 ולא להסתפק ב50
פורסם 2011 בפברואר 214 שנים הלוואי ויכולתי למצוא לך את הסרטון ביו טיוב שראיתי על ההבדלים בניהם..ישנו בחור שעשה השוואה בין השניים וגילה שה-70 נותן לך כולה שתי מעלות פחות מה-50, בנוסף הוא אמר שכיוון שיש לה שני מאווררים (בוא נודה בזה זה לא מאווררים של COOLER MASTER) ה-70 עושה המון רעש בגלל הגודל של המאווררים, המהירות שלהם והצפיפות של הרדיאטור . לסיכום בשביל המחיר והרעש שלה לא כדאי להוציא עוד 130 שקל..אתמול קיבלתי את ה H50 והיא פצצה!!ממולצת מאודמברוק אחינו
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים H50: משתמש בשני מאווררים (PUSH-PULL) מנוחה: מאמץ: בקשר ל H70 אני לא כ"כ יודע את הנתונים שלו כי אין לי אותו אבל אני אנסה למוצא את הREVIEW ביו טיוב.. אומרים בתכלס שהם בערך אותו דבר ה70 עושה הרבה יותר רעש ומוריד עוד +- שתי מעלות מהמאבד
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים רעש מאווררים אינו נובע מגודל, בגדול המאווררים של Corsair שווים לתחת עם הלחץ סטטי שלהם (שהם גם משקרים לגביו) ועדיף גם בH50 וגם בH70 לקחת מאוררים אחרים (כמו הScythe Gentle Typhoon).מנסיון עם H50, לא שווה את הכסף לא משנה איך תסתכל על זה, הNoctua NH-D14 הרבה יותר משתלם (ואם תחליפו גם לו לScythe GT1850 תקבלו את תוצאות הקירור מהטובות שיש בתקציב הזה).
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים רעש מאווררים אינו נובע מגודל, בגדול המאווררים של Corsair שווים לתחת עם הלחץ סטטי שלהם (שהם גם משקרים לגביו) ועדיף גם בH50 וגם בH70 לקחת מאוררים אחרים (כמו הScythe Gentle Typhoon). מנסיון עם H50, לא שווה את הכסף לא משנה איך תסתכל על זה, הNoctua NH-D14 הרבה יותר משתלם (ואם תחליפו גם לו לScythe GT1850 תקבלו את תוצאות הקירור מהטובות שיש בתקציב הזה). גם אני הזמנתי את הH50 יום ראשון אני מקבל אותו לא יודע זה הקירור שהכי משך אותי קטן אלגנטי בלי הרבה קישקושים ולא תופס לך מקום במארז כמו כול הקירורים אוויר האלה אומנם אתה משלם יותר כסף ויכול לקבל את זה גם מקירור אוויר אבל מי לפעמים בשביל לקבל מענה לצרכים שלך אתה צריך לשלם יותר לקבל פחות אבל מקובל עלי בכול מקרה אני לא ישאיר את המאורר של קרוסייר אני מחליף אותם ב 2 מאוררים של scythe. הH70 לא שווה את הוספת הכסף הביצועים שלהם לא שונים בהרבה. עריכה: CoinWalk המאוררים שהרכבתה עליהם מכניסים אוויר למארז או מוציאים? סתם לידע כללי סליחה שאני נדחף ככה
פורסם 2011 בפברואר 314 שנים CoinWalk המאוררים שהרכבתה עליהם מכניסים אוויר למארז או מוציאים? סתם לידע כללי סליחה שאני נדחף ככה מוציאים את האמת כיוון הכרטיס מסך הוא יחסית חם ופולט אוויר חם ולכן המליצו לי (ובחוכמה) שהמאווררים יכניסו אוויר קר מחוץ למארז. ככה שהקדימה, האחורה, הלמטה והצד מכניסים אוורי קר, ומלמעלה ישנם שלושה מאווררים שפולטים את האוויר החם מחוץ למארז (גם אני חשבתי שצריך שהמאווררים של הרדיאטור יוציאו אבל הסבירו לי למה אני טעיתי)
פורסם 2011 בפברואר 414 שנים אז בוא נגיד ככה יש לי תlancool k62b יש לי 2 140 מקדימה מכניסים שתי 140 למעלה מוציאים ואחד 120 מאחורה מוציא עכשיו שאני ירכיב את הקירור כדי לשים את האחורה גם מכניס אוויר? יהיה עליו 2 מאוררים. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.