עבור לתוכן

הבדל בין שני קירורים.

Featured Replies

פורסם

היי

מה ההבדל בין H50 לH70 של Corsair.?

תודה ;)

פורסם

תריץ בגוגל ותמצא די ויותר חומר

בגדול הH70 עם 2 מאווררים במקום אחד, רדיאטור רחב יותר, ומשאבה/בלוק חדשים

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה יעקב.

שווה להוסיף 100+- ולקחת H70 ?

פורסם

בהתחשב במחיר שלהם וביכולות..לא ממש שווה להשקיע בהם יותר מדי..

קירור אוויר נורמלי יעניק אחלה ביצועים בהרבה פחות כסף..

פורסם

יש לך ביקורת על הH70 בעברית אם תחפש בגוגל

בכל מקרה קירור אוויר טוב יהיה יותר טוב הNoctua NH-D14 יותר זול וטוב מהH70

אבל כן, אם כבר אז להשקיע ב70 ולא להסתפק ב50

פורסם

הלוואי ויכולתי למצוא לך את הסרטון ביו טיוב שראיתי על ההבדלים בניהם..

ישנו בחור שעשה השוואה בין השניים וגילה שה-70 נותן לך כולה שתי מעלות פחות מה-50, בנוסף הוא אמר שכיוון שיש לה שני מאווררים

(בוא נודה בזה זה לא מאווררים של COOLER MASTER) ה-70 עושה המון רעש בגלל הגודל של המאווררים, המהירות שלהם והצפיפות של הרדיאטור .

לסיכום בשביל המחיר והרעש שלה לא כדאי להוציא עוד 130 שקל..

אתמול קיבלתי את ה H50 והיא פצצה!!

ממולצת מאוד

מברוק אחינו

פורסם

תעדכן אותנו מה הטמפ' במנוחה\מאמץ :xyxthumbs:

פורסם

H50:

משתמש בשני מאווררים (PUSH-PULL)

img4080k.th.jpg

מנוחה:

restr.th.jpg

מאמץ:

pressureb.th.jpg

בקשר ל H70 אני לא כ"כ יודע את הנתונים שלו כי אין לי אותו אבל אני אנסה למוצא את הREVIEW ביו טיוב..

אומרים בתכלס שהם בערך אותו דבר ה70 עושה הרבה יותר רעש ומוריד עוד +- שתי מעלות מהמאבד

פורסם

רעש מאווררים אינו נובע מגודל, בגדול המאווררים של Corsair שווים לתחת עם הלחץ סטטי שלהם (שהם גם משקרים לגביו) ועדיף גם בH50 וגם בH70 לקחת מאוררים אחרים (כמו הScythe Gentle Typhoon).

מנסיון עם H50, לא שווה את הכסף לא משנה איך תסתכל על זה, הNoctua NH-D14 הרבה יותר משתלם (ואם תחליפו גם לו לScythe GT1850 תקבלו את תוצאות הקירור מהטובות שיש בתקציב הזה).

פורסם

רעש מאווררים אינו נובע מגודל, בגדול המאווררים של Corsair שווים לתחת עם הלחץ סטטי שלהם (שהם גם משקרים לגביו) ועדיף גם בH50 וגם בH70 לקחת מאוררים אחרים (כמו הScythe Gentle Typhoon).

מנסיון עם H50, לא שווה את הכסף לא משנה איך תסתכל על זה, הNoctua NH-D14 הרבה יותר משתלם (ואם תחליפו גם לו לScythe GT1850 תקבלו את תוצאות הקירור מהטובות שיש בתקציב הזה).

גם אני הזמנתי את הH50 יום ראשון אני מקבל אותו לא יודע זה הקירור שהכי משך אותי קטן אלגנטי בלי הרבה קישקושים ולא תופס לך מקום במארז כמו כול הקירורים אוויר האלה אומנם אתה משלם יותר כסף ויכול לקבל את זה גם מקירור אוויר אבל מי לפעמים בשביל לקבל מענה לצרכים שלך אתה צריך לשלם יותר לקבל פחות אבל מקובל עלי בכול מקרה אני לא ישאיר את המאורר של קרוסייר אני מחליף אותם ב 2 מאוררים של scythe.

הH70 לא שווה את הוספת הכסף הביצועים שלהם לא שונים בהרבה.

עריכה: CoinWalk המאוררים שהרכבתה עליהם מכניסים אוויר למארז או מוציאים? סתם לידע כללי סליחה שאני נדחף ככה :P

פורסם

CoinWalk המאוררים שהרכבתה עליהם מכניסים אוויר למארז או מוציאים? סתם לידע כללי סליחה שאני נדחף ככה :P

מוציאים :xyxthumbs:

את האמת כיוון הכרטיס מסך הוא יחסית חם ופולט אוויר חם ולכן המליצו לי (ובחוכמה) שהמאווררים יכניסו אוויר קר מחוץ למארז.

ככה שהקדימה, האחורה, הלמטה והצד מכניסים אוורי קר, ומלמעלה ישנם שלושה מאווררים שפולטים את האוויר החם מחוץ למארז (גם אני חשבתי שצריך שהמאווררים של הרדיאטור יוציאו אבל הסבירו לי למה אני טעיתי)

פורסם

כל מארז והסירקולציה שלו..כמובן שהכל יחס מאווררים.. :xyxthumbs:

פורסם

אז בוא נגיד ככה יש לי תlancool k62b יש לי 2 140 מקדימה מכניסים שתי 140 למעלה מוציאים ואחד 120 מאחורה מוציא עכשיו שאני ירכיב את הקירור כדי לשים את האחורה גם מכניס אוויר? יהיה עליו 2 מאוררים. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים