עבור לתוכן

פנאלים לN95 8G

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בעיה במקשים של המכשיר, מקשי הווליום בצד ומקש המצלמה לא פועלים, לשם כך אני צריך להחליפם.

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול את החלפים האלה ולהחליף אותם?

תודה

פורסם

איביי?

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה בהתחלה, אבל אז הבנתי שזה סתם סיפור להתחיל להזמין משם.. ניחה הייתי קונה פלאפון/דבר אחר שהוא קצת יותר "בעל ערך" בוא נקרא לזה,

אבל להתחיל את הסרט הזה בשביל פנאלים.. לא שווה את הבלאגן.

בגלל זה אני שואל, איפה יש בארץ חנויות טובות,אמינות, שמוכרות חלקים כאלה ובזול יחסית?

פורסם

למה סרט? למה סיפור? זה מאוד פשוט...

בכל מקרה אני לא מכיר חנויות כאלו, כדאי לשאול אצל טכנאיי פלאפונים.

פורסם

חשבתי על זה בהתחלה, אבל אז הבנתי שזה סתם סיפור להתחיל להזמין משם.. ניחה הייתי קונה פלאפון/דבר אחר שהוא קצת יותר "בעל ערך" בוא נקרא לזה,

אבל להתחיל את הסרט הזה בשביל פנאלים.. לא שווה את הבלאגן.

בגלל זה אני שואל, איפה יש בארץ חנויות טובות,אמינות, שמוכרות חלקים כאלה ובזול יחסית?

דווקא את הדברים האלה עדיף בהרבה לקנות באייבי מאשר בחנויות בארץ, ההפרש במחירים של הדברים האלה יכול להגיע לעשרות אחוזים... במוכרים בארץ לא מתביישים לשים תג מחיר של 80 שקל על מוצר שולה פחות מ10 שקל באייביי/דיל אקסטרים...

פורסם

מחזק.

דווקא מכשיר סלולרי שלם ובעל ערך, אין סיבה לקנות ב-eBay.

מכס וחוסר באחריות נורמאלית די הורס את כל העסק(לרוב).

אבל להזמין איזה פלסטיק ב-2$?

אני מזמין רק שטויות כאלה מ eBay. למשל קייס למכשיר סלולרי שלוקחים

עליו בארץ בלי בושה 50-60 ש"ח, עולה באיביי 3$ לזוג.

פורסם

קח בחשבון שיש פאנלים מקוריים ויש מזויפים .

יכולים להיות מזופיים בסדר גמור, ויכולים להיות מזוייפים שיעשו לך שלל בעיות שונות ומשונות .

אז אולי כדאי להוסיף עוד קצת בשביל מקוריים .

פורסם

איזה בעיה בדיוק יכולה להיווצר מפאנל מזוייף? המקסימום שיכול לקרות זה שהפאנל לא יתאים :nixweiss: וגם אז ביג דיל.. אתה מדווח על זה ותוך שעה וחצי המוכר מתחנן אצלך באימייל שתשנה לו את הדירוג לדירוג חיובי ויחזיר לך את הכסף חזרה..

***זה לא הצעה לנסות לעבוד על מוכרים! זה אולי עובד אבל זה מגעיל הגניבה הזאת של הכמה דולרים סתם כי מישהו מאמין לך***

לצערי זה נפוץ מאוד שאנשים עובדים על המוכרים.. טיפשי.. אם יש לך כבר כרטיס אשראי בינלאומי כנראה שאין סיבה שלא תוכל לעמוד בהוצאה הזאת של ה3 דולר הזאת, ואם אתה באמת לא יכול אז אל תזמין מלכתחילה.. ותזכור שלך זה סך הכל 3 דולר, אבל לסיני שמוכר לך זה משכורת של יום עבודה שלם

פורסם

המקסימום שיכול לקרות זה שהפאנל לא יתאים

לפחות אתה מודה שזה יכול לקרות ,

אני אישית שמעתי מאיש שהיה טכנאי סלולר ואחרי זה מנהל מעבדה בחברת סלולר כלשהי שאכן זה יכול לגרום לכל מיני תקלות .

אני מעדיף להאמין לו מאשר לך .

פורסם

אוסיף ואומר שהאיכות של הפאנלים התחליפיים, כלומר לא מקוריים, היא נוראית.

הצבע מתקלף לתוך הידיים, הגימור שלו לא טוב, ואם השיקול הוא בין 15 דולר עם משלוח לבין 80 שקל של לגשת ליורוקום ולשלם שם על פאנל מקורי, לך על המקורי.

מניסיון של כמה עשרות פאנלים שהמוכרים היללו אותם באלף ואחת דרכים, אין באיביי פאנלים איכותיים לא מקוריים, והמקוריים עולים אותו דבר כמו שהם עולים בארץ, אם לא יותר ...

פורסם

לפחות אתה מודה שזה יכול לקרות ,

אני אישית שמעתי מאיש שהיה טכנאי סלולר ואחרי זה מנהל מעבדה בחברת סלולר כלשהי שאכן זה יכול לגרום לכל מיני תקלות .

אני מעדיף להאמין לו מאשר לך .

שיהיה לך בכיף, תאמין למי שבא לך.

אבל, רק למען הדיון, איך בדיוק הפאנל יכול לגרום לבעיות?

נגיד ואני רוצה פאנל שיהרוס את המכשיר, בוא תתכנן לי אחד כזה, איך הוא יעשה את זה? הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא פאנל שיש לו כיס סודי עם מים וברגע שאתה מדליק אותו הוא שופך את כל המים לתוך המכשיר, אם תקבל פאנל כזה באמת יש סיכוי שהמכשיר לא ישרוד.. אבל עד שנגמור את שלב התכנון והאב טיפוס פאנל עדיין לא יהרוס לך את המכשיר.

תזכור שפאנל זה סך הכל מארז פלסטיק שעוטף את המכשיר, אין לו שום דרך לפגוע במכשיר..

כמובן שאם אתה קונה חלקי חילוף למכשיר זה משהו אחר, אבל גם את זה אנשים עושים בכמויות ובאחוזי הצלחה גבוהים ביותר והפרש מחירים בין EBAY למעבדה של עשרות אחוזים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים