עבור לתוכן

התייעצות: האם להחליף את האייפד שלי?

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי אייפד חדש מהקופסה, שלא השתמשתי בו בכלל. קיבלתי הצעה ממישהו להחליף אותו תמורת מחשב נייד 15'' של לנובו 2GB שהיה בשימוש שלו כחצי שנה, או במוטורולה מיילסטון חדש מהקופסה.

שווה?

עריכה:

אולי כדאי לציין: נתתי את האייפד במתנה לאמא שלי, שאומרת שהיא לא בטוחה שתצליח ללמוד איך להשתמש בו (למרות שכמה קשה זה כבר יכול להיות). בכל מקרה, אני לא אשתמש בעצמי באייפד/נייד (אולי הפלאפון יהיה נחמד. בניתי על מכשיר מבוסס אנדרויד כלשהו, אבל המיילסטון נראה לי ישן קצת).

פורסם

המיילסטון לא ישן.

אם אין לך שימוש באייפד למה לא?

אם יהיה לך שימוש בטלפון למה שלא תחליף? (למרות שהאייפאד שווה יותר ממילסטון, אין לך מה להפסיד, אי אפשר להחזיר אותו לחנות ולמה להסתבך עם יד2?)

אני אומר תיקח מילסטון.

פורסם
  • מחבר

בעיקר בגלל שנתתי אותו מתנה לאמא שלי :) אם אני אקנה פלאפון, זה כנראה יהיה הנקסוס או הגלאקסי S.

אגב, כמה המיילסטון שווה?

פורסם

חדש עול ה1600 שקל ...

פורסם

תנסה למכור אותו. בטוח תוכל להשיג עליו לפחות 1600 ש"ח אם הוא חדש ואפילו יותר אם הוא לא 16GB.

פורסם

לדעתי עדיף למכור

ותוסיף עוד כמה ג'ובות ותיקח SGS או משהו דומה יותר טוב ממיילסטון

פורסם
  • מחבר

hi guys, sorry for the late reply (stupid physics test :) )

to your opinion, which is better: the galaxy s, or the nexus s (or any other android phone(?))? (despite not having any time to develop apps for the android os, which could have been nice, iphone is still not an option)

פורסם

אין מיי אופיניון,

הגלאקסי אס. בעיקרון זה אותו המכשיר למעט הבדלים ספורים. לפי דעתי לגלאקסי יש קהילת מפתחים גדולה יותר, אפשרות לכרטיס זיכרון. יש גרסאות מעוברתות של מערכת ההפעלה ותמיכה מהרבה גורמים (טכנאים, אולי אפילו חברות סלולר). אני אוהב את הכפתור הפיזי הגדול וכמובן- הוא זול יותר.

מה אין בו? מערכת הפעלה נקייה של גוגל (כבר דאגו לזה החברה בכל מיני אתרים ויש פתרונות טובים [לא נקי של גוגל אבל טוב]), שבב NFC (שעד שיגיע לארץ גולדה תקום מהקבר). למה אתה צריך מסך מעוקל? יש לו פלאש שאין בגלקסי אבל זה לא נורא.

קיצר, מה שנראה לך טוב יותר, זה כמעט אותו המכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים