עבור לתוכן

שלום לכולם. צריך עזרה בבניית תחנת עבודה וכרטיס מסך בפרט, לצורכי מסחר בשוק ההון..

Featured Replies

פורסם

למעשה אני צריך להרכיב מחשב שאוכל לחבר אליו כמה מסכים (בין 4 ל 8 ),המחשב לצורכי מסחר 2,3 תוכנות, ככה שגרפיקה לא חשובה.

הבנתי שכרטיס מהסדרה nvidia fx יכול לההתאים.

אשמח לקבל עזרה בין החלופות והצעות לגבי שאר החומרה, איזה מעבד נדרש וכמה זיכרון צריך כדי לבנות תחנת עבודה שכזו.

פורסם

הממ לקנות כרטיס עריכה מקצועי בשביל מסחר בבורסה? לא נראה לי.

אתה ממש אבל ממש לא צריך להסתכל לכיוון הזה אפילו, הדבר היחיד שאתה צריך:

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15151&catid=1084

פורסם

לדעתי כל מסך צריך להציג תוכן שונה ולכן המפצל הנ"ל כנראה לא יעשה את העבודה.

(מפצל את האות המקורי ל-8).

פורסם

המחשב מספר 1 בחתימה שלי מיועד למסחר בבורסה, אליו מחוברים שישה מסכים, מתפקד יופי, אך אני מתכוון להוסיף בקרוב עוד 6GB זכרון.

בגלל שכיום אין טעם להשקיע בi7 930, אני מציע לך ללכת על המעבדים החדשים של אינטל, i5 2600, תוספת הנימים במעבד יעזרו לך במידה ואתה עובד עם מספר גרפים במקביל ועוד תוכנות במקביל לתוכנת המסחר.

לגבי הכרטיסי מסך - במידה ואתה לא מתכוון לשחק על המערכת, כל שני כרטיסים מבית AMD/ATI מסדרות 5XXX, 6XXX יספיק, שים לך שתצטרך שני כרטיסי מסך ע"מ לחבר שישה מסכים מקסימום, במידה ואתה מעוניין לחבר יותר, יש פתרונות יעילים, וטובים יותר.

חיבור מהיר לאיטנרנט גם עוזר, אגב.

פורסם

את חשוב לך 8 מסכים תסתכל על sapphire 5770 flex, נמכר בפחות מ1000 שקל ותומך ב4 כרטיסי מסך (רק כדאי לבדוק את תיאום היציאות), ותשתמש ב2 כאלו בCF

במקרה ש6 מסכים מספיקים, אז באמת כמו שאמרו מעלי אפשר לקחת 2 כרטיסים פשוטים ב500 שקל לאחד בכיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים