פורסם 2011 בינואר 2414 שנים יש לי כרטיס מסך g force gtx 460וטלוויזיית hd ready 22ואני משתמש בווינדוס 7 אולטימטלטלוויזיה וגם לכרטיס מסך יש חיבור hdmi אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל ה hdmi רואים באיכות ממש גרועההכרטיס הגרפי מותקן והורדתי את כל הדרייברים שיש ניסיתי לסדר את הרזולוציה עם התוכנה של nvidia וגם עם ההגדרות של הווינדוס אבל הרזולוציה שהוא ממליץ 1920 על 1080 1080P משבשת את המסך לגמרי והופכת אותו לקטן ובלתי ניתן לקריאה וכשאני מעביר אותו לרזולוציה של 768על 1024 המסך מטושטש מעט ולא צלול לטלוויזיה אין יציאת dvi אם אני יקנה מחבר DVI-HDMI ויוציא DVI מהמחשב ויחבר אל ה HDMI של הטלוויזיה זה יפתור את הבעיה???כל עזרה ומציאת פתרון אחר יעזרו לי מאוד תודה רבה!!!!!
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מחבר סליחה על הבורות אבל אני לא יודע מזה extended desktop.... אם תוכל להסביר לי זה יהיה מעולה
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים איך הגדרת את התצוגה אצלך אם אתה מחבר יותר ממסך אחד?פשוט תלחץ על winkey+p ותבחר ב Extend.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מחבר אני לא מחובר ליותר ממסך אחד....אני מחובר רק לטלוויזיה שוב ניסיתי לשחק עם הרזולוציה שעות על גבי שעות כלום לא עוזר התמונה מטושטשת וכשאני מעביר למצב הרזולוציה שהמחשב ממליץ הוא מקטין את הכל...לא יודע מה הבעיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.