פורסם 2011 בינואר 2314 שנים אז ככה עשיתי לו צביעה של צבא שחור כל המארז לא כולל פנים,איזה עוד מודינג אני יכול לעות לו מבחינת סירקולציה, בהתחלה חשבתי שאני יכול לשים בו קירור יחסית גבוההאבל טעיתי וכרגע הקירור של המעבד הוא ARTIC COOLING PRO 7אבל יש בעיה בגלל שהמאוור של המעבד לוקח אווייר גם המאוור של הספק (12 ס"מ) לוקח אווירר בו זמנית ויוצר לי בעיה של התחממות מעבד..מה אפשר לעשות עם זה?
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים ברוב המארזים זה כמו שאתה מתאר ואין אם זה בעיהתבדוק אם התעלת אוויר שיוצאת מהדלת (אם יש כזאת במארז שלך) מתאימה במקום ובאורך למאוורר של המעבדאם המאוורר של המעבד עומד מהצד, תסובב אותו או את כל הקירור כך שהוא והמאוורר של הספק לא "ילחמו" אחד בשניאם יש לך במארז מקום למאווררים לייד הספק, תנסה לשים אותם אל מהירויות שונות, כיוונים שונים, או להוציא אותם לגמרי
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים אתה יכול להתקין קירור נמוך יותר..אבל זה בחירה שלך..וכמו שציינו אין הרבה מה להפוך כאן..שכן המארז די קטן ומינימליסטי..
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים הדברים היחידים שיכנסו לך במארז זה מאוורר פרופיל נמוך, לא יותר גבוהים מהקירור המקורי של היצרן, מה שמגביל אותך מאוד מבחינת היצע.אתה מחפש שקט או ביצועים ?
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים מחבר בנתיים יש שם קירור של ארטיק קולינג 7 PROאני מחפש יותר קטע של ביצועים אבל לא משהו רועש
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים יש קירורים נמוכים שיהיו טובי בהרבה מהFREEZER 7..לדוגמאת הAXP-140 של TR..אבל מה המטרה כאן ? OC ? לדעתי לא שווה להשקיע יותר מדי..
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים מחבר יש קירורים נמוכים שיהיו טובי בהרבה מהFREEZER 7..לדוגמאת הAXP-140 של TR..אבל מה המטרה כאן ? OC ? לדעתי לא שווה להשקיע יותר מדי..אני לא מתכוון לעשות OC או מהו בסגנון אני פשוט רוצה שהטמפרטורות יהיו נמוכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.