פורסם 2011 בינואר 2314 שנים אז ככה חברה כמו שראיתם יש לי HTC DESIRE HD קניתי אותו דרך חנות בחיפה, עכשיו יש לי בעיה הפלאפון שלי לא מתחבר לי לרשת של פלאפון הוא מצילח לשל אורנג' עם סים של אורנג' ולסלקום אותו דבר אבל הוא לא מוצא את של פלאפון, בדקתי אם הבעיה היא בסים אבל זה לא ודרך פלאפון הם אומרים שצריך להגדיר בטלפון את החיפוש של הדור או משהו כזה.אם מישהו יוכל לעזור לי אני ממש ממש ישמח כי אני די אובד עצות.. תודה רבה מראש.
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים לא קשור לפה, אך אעזור לך בכ"ז.לפלאפון יש רק רשת "דור 3", לכן תצטרך להגדיר את המכשיר לעבוד בתחום התדרים הזה.אין לי את המכשיר הנ"ל לכן אין לי איך לעזור לך.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מחבר זה מה שאמרו לי אבל גם אני לא יודע איך לעשות את זה.. ולפלאפון אין מכשיר כזה כדי להסביר לי איך.. מישהו שיש לו מכשיר כזה יכול לעזור?? תודה
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים כנס לכאן, לפי סדר התמונות , ותדווח איזה הגדרות יש לך שם: כנס לאפשרות הראשונה למעלה. כאן תבחר Mobile networks ותכתוב מה יש לך בתחתית של העמוד, דברים שיראו חלקית ככה:
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים ^^הוא תומך רק בתדר 2100 (ולא ב-850) ולכן ייתכנו בעיות.פותח הדיון, snir177, ניסית לבחור ידנית רשת? [settings--> Wireless & networks--> Mobile network--> Ntwork operators--> Search networks]
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים אני מתענין בדגם הזהאבל קראתי בכמה פורומים שהספיקרוהEAR PIECEלא כל כך טוביםיש אמת בטענות אלו?או שאתה מרוצה?
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים סטינגווירלס ונטוורקמובייל נטוורקסושם אקסס פוינט ניימסhttp://iandroid.co.il/dr-iandroid/archives/608
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.