פורסם 2011 בינואר 2314 שנים לכל מי שצריך:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10830394&postcount=81מבוסס על אחד הרומים של GT-I9088 אם אני לא טועה. עובד מצויין.
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים מחבר כי אף אפליקציה לא יודעת להקליט טוב באמת. הרוב יודעות להקליט רק באמצעות הרמקול.
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים מחבר חצי ממה שהוא רשם שם זה בקודים איפה אני מוצא את ה APK גאד דאמיט? פשוט תוריד את הקובץ שהוא צירף. אם יש לך CWM , פשוט כנס לריקאברי ותתקין את הקובץ. אם אין לך, תפתח את הקובץ ובפנים יש תיקיית system, תעביר אותה לתיקיית system אצלך בטלפון (אל תשכח לגבות למקרה ש..). וזהו.. כשתעשה שיחה אמור להיות לך כפתור הקלטה.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים הבנתי שצריך להתקין דרך CWM, הקטע שהוא רשם שם משהו שיש גם APK וקבצי LIB זמינים ולא הבנתי איפה.בד"כ עדכונים כאלה דופקים לי את העברית ב-ROM או את כל ה-ROM.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מחבר התקנה דרך CWM פשוט חוסכת לך זמן, כי כל מה שאתה עושה ידנית (העתקת הקבצים לטלפון והחלפת קבצי מערכת) נעשה ב CWM אוטומתית. אין שם שום "קסם" אחר. אם אין לך CWM, אתה יכול לעשות את זה ידנית.כל הקבצים נמצאים בקובץ שהוא פרסם (בלינק לפוסט שלו). ה apk היחיד שהוא מחליף זה ה phone. אם יש לך חייגן בעברית אז כנראה שזה ידפוק לך את העברית. אחרת לא.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים תזכיר לי מה חייגן "לא בעברית" ימנע ממני לעשות בדיוק(זה יוריד את פס ה"א-ב" העברי מאנשי בקשר?).
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מחבר עד כמה שאני יודע, זה ימנע ממך לעשות חיפוש מהיר של אנשים קשר שרשומים בעברית. (אני לא בטוח כי אף פעם לא היה לי חייגן בעברית).היא לא קשורה בשום אופן ל contacts.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.