פורסם 2011 בינואר 2314 שנים יש לי כיום מאווררים טובים אבל לחלקם הלך המיסב ויש רעש המחשב בסלון לכן חשוב שקט מאוד ומעיף אויר חם 120 מ"מ קולר Thermalright ULTRA 120
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מחבר למה אתה צריך 7 מאווררים ? ועוד לHTPC ?איזה מארז יש לך ?קוסמוס S3 למעלה , 1 מאחורה 1 למטה 2 על הקירור של CPU
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים למה אתה צריך 3 מאווררים בגג ? אין רדיאטור..כמו כן המאוורר בריצפה מיותר..מה לגבי מאווררים בקידמת המארז ?
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מחבר מה לגבי מאווררים בקידמת המארז ?איזה קידמה ? זה רק ארד-דיסקים .הרדיאטור נפל לי לקרבוראטור ועשה לי סמותוכה ,אז פירקתי
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מחבר בכלוב של הכוננים אמור להיות מאוורר מותקן..בדוק את זה..אין יש 5 מגירות כוננים ואין כלל מקום למאוורר
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים למארז הייתי ממליץ על סדרות הKaze או SlipStream כפי שכבר המליצו.למעבד הייתי מציע לך את סדרת הGentleTyphoon של Scythe מכיוון שיש לו לחץ סטטי טוב יותר, דבר אשר תורם המון לביצועים על גוף קירור.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים מחבר למארז הייתי ממליץ על סדרות הKaze או SlipStream כפי שכבר המליצו.למעבד הייתי מציע לך את סדרת הGentleTyphoon של Scythe מכיוון שיש לו לחץ סטטי טוב יותר, דבר אשר תורם המון לביצועים על גוף קירור.הכוונה למה יש כמה סוגים http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/gentle-typhoon-120-mm.htmlModel-No ?
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים מחבר לפי RPM...ומאוורר בקידמת המארז..חשוב יותר מ3 בגג..אבל אין , אין מקום , לא בנו מקום למאוורר מקדימה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.