פורסם 2011 בינואר 2214 שנים זקוק לפלאפון חדש מחברת פלאפון. מה שחשוב:1. נוח אמין ועמיד2. רמקול וספיקר טובים3. מצלמה טובה4. יכולות MP3אינטרנט, אפליקציות ושמפליקציות לא מעניינים.
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים הייתי ממליץ לך לקחת נוקיה או סוני אריקסון. אני אבדוק לך דגמים מחר, אם מישהו אחר (או אתה) לא יעשה את זה עד אז.
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים רק דבר אחד לא הגדרת- תקציב. כמה?בינתיים שמתי לך עין על הנוקיה X6, שנראה, לפחות על הנייר (לא מכיר את המכשיר באופן אישי), מתאים לצרכיך.אני לא יודע את טיב המצלמה (5MP), רמקולים או את הנוחות שלו (שאגב זה דבר אינדיבידואלי למדי), אולי כדאי שתחכה לעוד תגובות או שתלך לאחד הסניפים של פלאפון/חנות פרטית ותתנסה במכשיר בפועל.http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/nokiax6/PlatformDevicePhone,165.aspx?tmpid=Nokia%20X6&alias=deviceהמבחר מצומצם למדי, אין הרבה אפשרויות בחירה.http://www.pelephone.co.il//web/3g/corporate/catalog/catalogues/devicecatalog/.aspx
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים סוני אריקסון W995 יהיה מושלם בשבילך לדעתימצלמה 8 מגהפיקסל איכותית, רמקולים סטריאו, 3.5MM לאוזניותובין הפלאפונים עם היכולות מוזיקה הכי טובות שהיו לי. זכה בפרס "פלאפון מוזיקה של שנת 2009" אם זה מעניין אותך
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים שיט חבל, ה W995 מושלם בשבילו. אם ככה אני מסכים עם שי, ה X6 כנראה הבחירה הכי טובה שלך, נוקיה מצטיינים באיכות מוזיקה. בקשר למצלמה... תלוי, יש מכשירים כמו ה 5800 עם מצלמה גרועה ומכשירים כמו ה N86 עם מצלמה טובה.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים integral - יש סיבה מיחדת שאתה רוצה מכשיר מפאלפון? חנות פרטית באה בחשבון? [יותר זול + חוק ניתוק זיקה = תנאים טובים]
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים מחבר חנות פרטית יכולה לבוא בחשבון בהחלט, רק שאצטרך כנראה אח"כ להתחבר לחברת פלאפון עם המכשיר שאקנה (סים או מה שנדרש).כמו כן, אני רגיל שיש לי אחריות מלאה. איך זה עובד עם החנויות?
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים תשתמש בסים הקיים שלך.בדרך כלל יש אחריות יצרן לשנה, תבדוק עם החנות מה זה כולל.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים הייתי מוכר לך את ה-n82 שלי אבל הוא כבר לא מחזיק מעמד יותר מכמה שעות.אני מתגעגע ליכולות הצילום שלו...
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים אם ככה..סוני אריקסון W995 יהיה מושלם בשבילך לדעתימצלמה 8 מגהפיקסל איכותית, רמקולים סטריאו, 3.5MM לאוזניותובין הפלאפונים עם היכולות מוזיקה הכי טובות שהיו לי. זכה בפרס "פלאפון מוזיקה של שנת 2009" אם זה מעניין אותך ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.