עבור לתוכן

המלצה לפלאפון

Featured Replies

פורסם

זקוק לפלאפון חדש מחברת פלאפון.

מה שחשוב:

1. נוח אמין ועמיד

2. רמקול וספיקר טובים

3. מצלמה טובה

4. יכולות MP3

אינטרנט, אפליקציות ושמפליקציות לא מעניינים.

פורסם

הייתי ממליץ לך לקחת נוקיה או סוני אריקסון. אני אבדוק לך דגמים מחר, אם מישהו אחר (או אתה) לא יעשה את זה עד אז.

פורסם
  • מחבר

יש למישהו רעיון?

פורסם

רק דבר אחד לא הגדרת- תקציב. כמה?

בינתיים שמתי לך עין על הנוקיה X6, שנראה, לפחות על הנייר (לא מכיר את המכשיר באופן אישי), מתאים לצרכיך.

אני לא יודע את טיב המצלמה (5MP), רמקולים או את הנוחות שלו (שאגב זה דבר אינדיבידואלי למדי), אולי כדאי שתחכה לעוד תגובות או שתלך לאחד הסניפים של פלאפון/חנות פרטית ותתנסה במכשיר בפועל.

http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/nokiax6/PlatformDevicePhone,165.aspx?tmpid=Nokia%20X6&alias=device

המבחר מצומצם למדי, אין הרבה אפשרויות בחירה.

http://www.pelephone.co.il//web/3g/corporate/catalog/catalogues/devicecatalog/.aspx

פורסם

סוני אריקסון W995 יהיה מושלם בשבילך לדעתי

מצלמה 8 מגהפיקסל איכותית, רמקולים סטריאו, 3.5MM לאוזניות

ובין הפלאפונים עם היכולות מוזיקה הכי טובות שהיו לי. זכה בפרס "פלאפון מוזיקה של שנת 2009" אם זה מעניין אותך

פורסם

^^

integral ביקש מכשיר מפלאפון, אני לא רואה אותו בקטלוג... :nixweiss:

פורסם

שיט >:(

חבל, ה W995 מושלם בשבילו.

אם ככה אני מסכים עם שי, ה X6 כנראה הבחירה הכי טובה שלך, נוקיה מצטיינים באיכות מוזיקה.

בקשר למצלמה... תלוי, יש מכשירים כמו ה 5800 עם מצלמה גרועה ומכשירים כמו ה N86 עם מצלמה טובה.

פורסם

integral - יש סיבה מיחדת שאתה רוצה מכשיר מפאלפון? חנות פרטית באה בחשבון? [יותר זול + חוק ניתוק זיקה = תנאים טובים]

פורסם
  • מחבר

חנות פרטית יכולה לבוא בחשבון בהחלט, רק שאצטרך כנראה אח"כ להתחבר לחברת פלאפון עם המכשיר שאקנה (סים או מה שנדרש).

כמו כן, אני רגיל שיש לי אחריות מלאה. איך זה עובד עם החנויות?

פורסם

תשתמש בסים הקיים שלך.

בדרך כלל יש אחריות יצרן לשנה, תבדוק עם החנות מה זה כולל.

פורסם

הייתי מוכר לך את ה-n82 שלי אבל הוא כבר לא מחזיק מעמד יותר מכמה שעות.

אני מתגעגע ליכולות הצילום שלו...

פורסם

אם ככה..

סוני אריקסון W995 יהיה מושלם בשבילך לדעתי

מצלמה 8 מגהפיקסל איכותית, רמקולים סטריאו, 3.5MM לאוזניות

ובין הפלאפונים עם היכולות מוזיקה הכי טובות שהיו לי. זכה בפרס "פלאפון מוזיקה של שנת 2009" אם זה מעניין אותך

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים