פורסם 2011 בינואר 2214 שנים שלום רבאני שאול על המיפרט הבא?Q6600 בסטוק4X1GB DDR27HDD2DVDGTS250ספק אנרמקס 400W ליברטיהכרטיס נירכש לפני כשבוע ובעת רינדור וידאו הוא ניכבה ומפסיק לעבוד (המחשב דלוק אבל הכרטיס מסך ניכבה לא מוציא סיגנל וגם המאורר שלו כבויהאם צריך לשדרג ספק או כרטיס דפוק? מה דרישת האמפר לכרטיס?תודה מראש והעניין דיי דחוף לעבודה דחופה
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים לפי המפרט שלך...אתה חייב ספק כח חזק יותר....יש כל מיני אתרים שיכולים לחשב לך את צריכת הוואט שלך.. כמו זה למשל:http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jspבמאמץ המערכת שלך תקרוס.. זה מאוד גבולי יהיה... (לא ציינת מאווררים וכרטיסי PCI אם יש או וUSB מחוברים)
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים מחבר לפי המפרט שלך...אתה חייב ספק כח חזק יותר....יש כל מיני אתרים שיכולים לחשב לך את צריכת הוואט שלך.. כמו זה למשל:http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jspבמאמץ המערכת שלך תקרוס.. זה מאוד גבולי יהיה... (לא ציינת מאווררים וכרטיסי PCI אם יש או וUSB מחוברים)יש לי ספק טרמלטק 550 זרוק בצדהוא מוציא 15A לכרטיס מסךאם אני אביא לו את הספק הזה רק בישביל החיבור לכרטיס מסך האם זה יעזור?כלומר: אנרמקס 400W לכל המחשב חוץ מכרטיס מסךוספק טרמלטק שיתחבר רק לכרטיס מסךמה אומרים? יש לי הרבה ספקים וחבל ליזרוק עוד כ450 שקל אם אפשר בליעידכון! כמו שידוע לספק שתי יציאות 20A של 12V ו30A משולבמיתברר שכל המערכת כולל הכרטיס מסך הייתה מחוברת רק על מסילה אחת! כלומר 20*12=240W והספק עוד איכשהו החזיקעכשיו אמרתי לו להעביר למסילה השניה את הכטיס מסך לבדוכרגע הספק יספק 360W- ניראה לי זה כבר יחזיק בינתיים עד לקניה של הספקמה אומרים?
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים מבחינה טכנית זה אפשרי 2 ספקים במקביל...רק לא כל כך פרקטי- גם מבחינת מקום במארז וגם מבחינת המנגנון הדלקה של שניהם ביחד בו זמנית,לא כזה מומלץ.. ..אני מציע שתחבר ספק אחד חזק בלבד- במקרה שלך לך על אופציית ה 550W שיש לך- ותראה אם זה מחזיק כמו שצריך- אם לא רכוש ספק מתאים.
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים האנרמקס אמור להחזיק לך את המפרט בלי בעיות מיוחדות.תסתכל על המפרט שלי. אמנם המעבד שלך צורך יותר אבל אצלי הוא מחזיק 260GTX ו- OC.מדדתי פעם את ההספק הכללי בעומס כבד (ו-OC יותר קיצוני) והגעתי ל 387W
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים האנרמקס אמור להחזיק לך את המפרט בלי בעיות מיוחדות. תסתכל על המפרט שלי. אמנם המעבד שלך צורך יותר אבל אצלי הוא מחזיק 260GTX ו- OC. מדדתי פעם את ההספק הכללי בעומס כבד (ו-OC יותר קיצוני) והגעתי ל 387W כנ"ל ! <<----
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.