עבור לתוכן

האם כדאי לשדרג כ.מסך ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המערכת שהצעת עולה 860, שזה כמעט כמו Q9550 שחזק מהAMD.

בקשר לזכרונות, הנוכחיים באחריות אבל הפסיקו לייצר את הדגם שיש לי כך שבמקומם אולי תנתן אפשרות ל4GB..

יש לי כרגע גם 2GB 667, אפשר לעשות להם OC אם הם בDUAL CHANNEL עם זכרונות של 800 ?

פורסם

המקסימום שהלוח אם שלך תומך רשמית זה:

Core™ 2 Extreme QX6850

Q9550 לא נתמך רשמית, לכן יש מצב שהוא לא יעבוד.

להשקיע כסף בסוקט 775 לדעתי טיפשי, הסוקט די מת. אחריו יצאה 1366 אחריו 1156 שכבר החליפו אותו ב1155. ממש לא שווה.

לאומת זאת להשקיע במערכת חדשה יהיה יותר נבון, הסוקט AM3 עדכני יותר, במחיר שתקנה 2GB של DDR2 תוכל לקנות 4GB של DDR 3.

לדעתי הבדל בביצועי משחק בין המעבד Q9550 עם X3 450 לא ממש יהיו משמעותיים.

בקשר לOC אני לא כל כך בקיא בתחום, אז עדיף לחכות לתגובה של אנשים אחרים.

פורסם

המקסימום שהלוח אם שלך תומך רשמית זה:

Core™ 2 Extreme QX6850

Q9550 לא נתמך רשמית, לכן יש מצב שהוא לא יעבוד.

להשקיע כסף בסוקט 775 לדעתי טיפשי, הסוקט די מת. אחריו יצאה 1366 אחריו 1156 שכבר החליפו אותו ב1155. ממש לא שווה.

לאומת זאת להשקיע במערכת חדשה יהיה יותר נבון, הסוקט AM3 עדכני יותר, במחיר שתקנה 2GB של DDR2 תוכל לקנות 4GB של DDR 3.

לדעתי הבדל בביצועי משחק בין המעבד Q9550 עם X3 450 לא ממש יהיו משמעותיים.

בקשר לOC אני לא כל כך בקיא בתחום, אז עדיף לחכות לתגובה של אנשים אחרים.

הביצועים כן יהיו משמעותיים, והוא גם ירוויח בתוכנות אחרות מלבד משחקים.

במקרה הספציפי הזה אין טעם ללכת על AM3 ומעבד בינוני ומטה, אולי הסוקט עדכני יותר, אבל בשורה התחתונה עבר זמנו בדיוק כמו ה-775. מלבד זאת, הבדל ביצועים בין המעבדים לא יהיה משמעותי.

E4300 @ 3.0 הוא לא מעבד חזק במיוחד, אבל גם לא מעבד חלש. 460 MB768 ייתן לך ביצועים טובים תמורת מינימום צוואר בקבוק, את שאר הכסף עדיף לחסוך ולהשקיע בשילוב לוח אם + מעבד בהמשך הדרך. מערך SLI תמיד ניתן לעשות.

אם אתה מתעקש להחליף מעבד, Q6600 הינו אלטרנטיבה טובה.

פורסם

^^

עבר זמנו של הסוקט AM3? אתה בכלל מבין מה אתה אומר?

הביצועים כן יהיו משמעותיים, והוא גם ירוויח בתוכנות אחרות מלבד משחקים.

תקרא, כתבתי הבדל בביצועי משחק לא יהיה משמעותי.

כך לדוגמא את המעבד המפלצתי I7 980X שעולה בסביבות 5000, הוא יתן ביצועים עדיפים על הX3 450?

מצטער לאכזב אותך אבל לא! מה שחשוב זה FSP ממוצע ומינימלי. המקסימום לא אמור לעניין אותך.

ה435 שמתמונה חלש מה450 מי שלא יודע.

farcry2.gif

http://www.lostcircuits.com/mambo//index.php?option=com_content&task=view&id=81&Itemid=42&limit=1&limitstart=22

פורסם

^^

עבר זמנו של הסוקט AM3? אתה בכלל מבין מה אתה אומר?

תקרא, כתבתי הבדל בביצועי משחק לא יהיה משמעותי.

כך לדוגמא את המעבד המפלצתי I7 980X שעולה בסביבות 5000, הוא יתן ביצועים עדיפים על הX3 450?

מצטער לאכזב אותך אבל לא! מה שחשוב זה FSP ממוצע ומינימלי. המקסימום לא אמור לעניין אותך.

ה435 שמתמונה חלש מה450 מי שלא יודע.

farcry2.gif

http://www.lostcircuits.com/mambo//index.php?option=com_content&task=view&id=81&Itemid=42&limit=1&limitstart=22

שוב - במקרה הזה אין שום טעם ללכת על AM3 כי אין שום הבדל בין המערכת שאתה הצעת, לבין המערכת הנוחכית של הבחור פה מבחינת ביצועים. אז תסביר לי, בשביל מה להוציא כסף על תושבת + מעבד שהוא לא ירוויח מהם?

http://www.anandtech.com/bench/Product/112?vs=87 כמובן שלא מדובר בE7500, אך גם המעבד הזה, וגם המעבד של הבחור זהים למעט 1MB של זכרון מטמון.

נכון, אין ספק לתושבת AM3 יש הרבה יותר מה להציע מאשר ה-775, אך שניהם לא הולכים לקבל מעבדים חדשים, ושניהם הגיעו לקצה היכולת שלהם, ומפה הביטוי.

הגרף שהבאת יותר סותר את עצמך מאשר אותי. תקרא שוב את התגובה האחרונה שלי. הרי רואים בבירור שאין הבדל המצריך שדרוג בין המעבדים, אז מדוע אתה מציע שילוב שלא יפיק תועלת?

אגב, קל לבחור גרף שלא מראה את התמונה הכוללת, תעיין בקישור הבא, http://www.anandtech.com/show/4048/amds-winter-update-athlon-ii-x3-455-phenom-ii-x2-565-and-phenom-ii-x6-1100t/1, ותבין שההבדלים בין מעבד מרובע ליבות + זכרון מטמון L3, לבין מעבד תלת ליבתי ללא זכרון מטמון גדולים.

ככה כאגב, במקרה יש לי את ה-445 ואת ה2500K, ואני יכול לומר לך מנסיוני, שיש הבדל גדול בין השניים כשזה מגיע לביצועי משחק.

פורסם

אין צורך לצטט את כל מה שנאמר מעליך, מגדיל את ההודעה.

מה באחד אתה רואה 50FPS ובשני 100FPS... מצויין, רק אתה מרגיש הבדל?

אגב מסיקור שנתת לי:

I'd say that's the wrapup in order of success. The Athlon II X3 is an easy win

http://www.anandtech.com/show/4048/amds-winter-update-athlon-ii-x3-455-phenom-ii-x2-565-and-phenom-ii-x6-1100t/8

מעבד משפיע על ביצועי משחק לרוב ברזולוציה נמוכה, כשהרזולוציה מגיע לFHD ההבדל מזערי.

תגיד בדקת את המעבדים עם אותו כ.מסך?

כי לבדוק 9800 עם מערך 6950CF די הזוי.."וקצת" לא הוגן.

פורסם

זה לא משנה אם אני רואה הבדל או לא, זה משנה מה רשום על הדף.

לולא הדף הזה, כולנו היינו נשארים עם 8800GT עד היום כי רוב האנשים לא רואים הבדל . ;D

וברור לי שהאת'לון הוא מעבד מעולה, לא טענתי אחרת לרגע. אבל ביחס למקרה הנוכחי הוא לא אופציה טובה.

ולשאלתך, כן, במקרה קיבלתי את הכרטיסים לפני המעבד והחלטתי לבדוק אותם.

פורסם

משנה יחס תועלת\מחיר שיהיה טוב למשחק. מעבר סכום מסויים זה כבר לא משתלם.

תחשוב שניה, לקנות זכרונות DDR 2 ישנים, לקנות מעבד על סוקט ישן, לא נראה לך קצת זריקת כסף לאוויר.

בקשר למעבד כבר כמעט ולא ניתן למצוא חדש, יד שניה מעבד כזה כמעט בטוח עבר OC.

פורסם

משנה יחס תועלת\מחיר שיהיה טוב למשחק. מעבר סכום מסויים זה כבר לא משתלם.

תחשוב שניה, לקנות זכרונות DDR 2 ישנים, לקנות מעבד על סוקט ישן, לא נראה לך קצת זריקת כסף לאוויר.

בקשר למעבד כבר כמעט ולא ניתן למצוא חדש, יד שניה מעבד כזה כמעט בטוח עבר OC.

צודק לגמרי, ומפה באה ההמלצה שלי לא לשדרג מעבד + לוח אם כרגע, אלא רק כרטיס מסך. ואם להתעקש על שדרוג, אז Q6600.

פורסם

הכל תלוי באיזה כרטיס מסך הם השתמשו בבדיקה הזאת שנתת...

מעבד חלש יצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך חזק, לפי ה FPS בבדיקה שהבאת הכרטיס היה חלש, אז הוא זה שגרם לצוואר בקבוק...

פותח הדיון, אם אתה מתכוון לשחק ברזולוציה 1680 ומעלה, כניראה שהצוואר בקבוק לא יהיה קריטי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים